arkadaşlar bana bu saydıklarınızı yedirmek için bir gün yetmiyor, mutlaka birşeyler eksik kalıyor. mama muhallebi vs de vermiyorum bu arada. 2-3 saatte bir doyuruyorum, emiyor da. öyle peşpeşe sokuşturmak da istemiyorum ama sizin verdiklerinizi okuyunca benimkiler az gibi geliyor. kilosu fazla zaten onun için zorlamıyorum pek
1 seneye kadar diye biliyorum ben. zaten yaşına girince kesmeyi düşünüyorum en fazla 14-15 ay olabilir belki. bir doktordan dinlemiştim 1 yaşından sonra pek bir etkisi yok diye. bir de uzun süre emenler yemek yemek istemeyebiliyor, nasıl olsa süt gelecek diye.
çıldırmama az kaldı
tüm kahvaltı çeşitlerini denedim bugün peynirli yumurta sarılı omlet bile yaptım eline verdim belki kemirir diye öğğğğğkkk dedi attı yere
bu çocuk sabahları birşey yemek istemiyor. gerçi ben yumurtasını peynirini çorbalarında vermeye çalışıyorum ama kahvaltı alışkanlığı edinemeyecek galiba
hazırlayıp dökmekten acayip sıkıldım hazırlamasam da içim rahat etmiyor acaba yermiydi diyorum gene hazırlıyorum
Of of kizlar yemiyor bu çocuk ya yemiyor ............................
Anlayamiyorum bütün ev hatta annemler k.valdemler seferber oldular her yolu denedik aç biraktik olmadi artik ellerini bağlayip ağzini zorla açip veriyorum ...
ayrı ayrı dendinmi? benim kızım asla karışık yemez sadece peynir. domates suyuna banılmış ekmek yiyo.
birde benimki yumurtayı hiç sevmiyor bende yumurta verceğim zaman yumurta peynir 2bisküvi biberon maması ile biberon kıvamına getirip biberonda veriyorum isterssen bir den canım
ama hiç yememesi doğru değil şuan dr.kontrolü altında tahliller felan yapıklıyor bakalım ne çıkacak ...oyüzden çok kötü oldu meleğim kilo alamıyor ...