sabah 9-10 gibi kahvaltı:1 ölçek mama,2-3 cicibebe,bir gün yumurta sarısı bir gün peynir,bazen çekilmiş ceviz ve fındık,pekmez. öğlen sebze,tarhana veya tavuklu şehriye corbası. meyve püresi,genelde muz veye elma,arada mandalina suyu karıstırıyorum.aksam yoğurt.bazen yoğurdu erken yerse yatarken muhallebi veriyorum.ama bütün bunları yedirirken sekılden sekıle giriyorum,oyunlarla,şaklabanlıklarla zorla yıyor.kızlar sabah kahvaltısında hangi mamayı kullanıyorsunuz?birde bize doktorumuz yumurta ıle peynırı aynı ögun vermeyın demıstı,yumurtayı gün aşırı veriyorum.
sabah10:30 cicibebeli kahvaltı
12:00 anne sütü
15:00 1muzu cam rendede rendeledim,içine 2 cicibebe,1ölçekten biraz az mama ve bir çay kaşığı un gibi yaptıgım cevizi karıştırıp yedirdim
17:00 de anne sütü alacak
19:00 gibi yayla çorbası yiyecek
21-21:30 arası gece tahılını yada sütlacını yedirir uyuturum
gece 1 kez kalkıyor mama verir uyuturum tekrar
sabah 5-6 gibi uyanır anne sütü alır uyur ve saat 9 gibi uyanır
bizmkisine bugün akşam ögününde kereviz ve ıspanak yemeği vardı
ikisini karıştırıp ezip verdim yedi:)))
benimki de bıraksam hala sadece emecek, başka birşey vermesemde yetecek gibi ama 7 aylık olcak nerdeyse yemesi lazımbenım kızım gunduz emmek ıstemıyor ya ugrasıyorum ama kesınlıkle almıyor gece ve sabaha karsı yanı 2 kere emıyor 24 saatte bu sabah 10:00 da kahvaltısını verdım mılupa 8 tahıllı ballı mamayı 2 olcek devam mamasıyla karıstırdım verdım degısıklık olsun dedım ama yarısını bıle bıtıremedı oglen sebze corbası yaptım (havuc patates pırınc) yogurtla verdım mınık bır kase ıkındıde saat 17 cıvarı mılupa sutlu kurabıyelı yedı muzla karıstırıp verdım.aksamada saat 9 gıbı muhallebı verırım.
sabah 8.00 kahvaltısını yaptı peynir yumurta 2 biskivi teryağı mamda ezdim. biberonda yiyor kahvaltıyı.
öğlen meyve denedim yemedi
yoğurt denedim yemedi
meyveli yoğurt denedim yemedi
kaşık maması dendim yemedi
saat 2 oldu bu savaş sonucu biberon maması verdim yedi
akşama ne yapacağım bakalım