- 16 Mayıs 2008
- 1.614
- 4
ben de sevindim çınardaki gelişmeye.
geçen hafta ben de gezmeye götüreyim dedim,uynadı yemeğini yedirdim,şöyle bir uğrayıp geleyim dedim.sağolsun bizim örtmen ark.lar sigara içmişler biz gitmeden,biri de hamile,o da içmiş.neyse gittik,başka bir odaya geçmiştim ben bir baktım kokular geliyor,yine içmiler,tab, girmedim daha oraya ve eşimi çağırdım kalktım.
kahvaltıda 1 dilim cicibebe ekmeği ve 1-2 cicibebe,ne zamandır kırmaya üşendiğim ceviz,peynir ve aptamil karıştırdım,yarısını yedi.
öğleye tavuklu birşey yapcam ama bakalım ne.
Çok kızdım bende.. Hamile arkadaşına da çok kızdım nasıl kıyıyor bebeğine. Bu zamana kadar ben böyle bir durumla karşılaşmadım. Dün gittiğim arkadaşımın eşi balkonda içiyormuş sigara akşamları bir tane. Sigara içerken giydiği montu bile koku sinmiştir Çınar gelecek diye balkonda ipte bırakıp, gündüz sabahtan saatlerce evini havalandırmış Elif. Ben çok takıntılıyım çünkü. Sağolsun içen arkadaşlar bizim orda olduğumuz saatler içinde balkonda bile içmediler.Gelelim Çınar beyin yediklerine. Bugün komşumuzun kızı bizdeydi. yarın sınavı varmış annem matematik çalıştırdı ona. Bahaneyle beni yalancı çıkaracak ya tahminimden fazlasını yedi. Öğlen etli ıspanak yapmıştım 30cc ye yakın onu yedi. Çoook mutluyum..