- 12 Temmuz 2007
- 7.348
- 91
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
xenocum seni tanıştırayım bu arkadaş yer elması oluyor.
[/url[/IMG]
arkadaşlar merhaba bundan 20 gün önce düştüm ve kolum kırıldı ellerimden dirseğime kadar alçıdayım kızma hiç bakamkyorum doğru düzgün bişey hazırlayamıyorum 20 günge kuzum yarım kg zayıflamış 10 aylık 8.5 kilo sağ kolum kırık sol elimlede hiç yapamıyorum kızım hazır kavonozlardan yiyo 20 gündür bide zaten çok iştahsız yanımda kimsemde yok ülkerin 7 sebzeli kavanozunu yiyo hep hazır sizin yaptıklarınızı okuyunca çok üzüldüm nasıl özeniyorsunuz sizi çok tebrik ederim gerçekten benim bebeğim bişey yiyemiyo en yemesi gereken zamanda
xenocum seni tanıştırayım bu arkadaş yer elması oluyor.
[/url[/IMG]
bebeğim ek gıdayı verdikten bir müddet sonra kusuyor.neden acaba....
ilk 3 ay başka türlü uyumadığı için sallıyorduk biz, sonra nolduysa emerek uyumaya başladıben merak ettim neden emzirmeden uyutmaya çalşıyorsun kendi kendine uyuyabilmesi için mi?daha önceleri de sallıyor muydun yeni mi başladın bu durumda sallamaya??
ilk 3 ay başka türlü uyumadığı için sallıyorduk biz, sonra nolduysa emerek uyumaya başladı
arada uyumayınca salladık yine, yeni değil yani sallama hikayemiz
dişleri çıktığından beri gece uykuları çok düzensizleşmişti, hele son zamanlar aç olmadığı halde uyanıp emmeden uyumuyordu, ağlıyordu
emerek uyuduğu için böyle yaptığı sonucuna vardık, burda bazı arkadaşlar da aynı dertten muzdaripti
onun için emmeden uyutmaya çalışıyorum, hem sütten kesince iki travmayla uğraşmayız, hem meme hem uyku sendromu olmasın
tesadüf olamaz heralde, emerek uyumadığı 3 gündür gece uykuları bayağı düzeldi
umarım böyle devam eder
ilk 3 ay başka türlü uyumadığı için sallıyorduk biz, sonra nolduysa emerek uyumaya başladı
arada uyumayınca salladık yine, yeni değil yani sallama hikayemiz
dişleri çıktığından beri gece uykuları çok düzensizleşmişti, hele son zamanlar aç olmadığı halde uyanıp emmeden uyumuyordu, ağlıyordu
emerek uyuduğu için böyle yaptığı sonucuna vardık, burda bazı arkadaşlar da aynı dertten muzdaripti
onun için emmeden uyutmaya çalışıyorum, hem sütten kesince iki travmayla uğraşmayız, hem meme hem uyku sendromu olmasın
tesadüf olamaz heralde, emerek uyumadığı 3 gündür gece uykuları bayağı düzeldi
umarım böyle devam eder
yedikten 1-2 saat sonra kustu pütürlü değil ama ekgıda verdikten yarımsaat sonrada emmek istiyo bide üzerine baya emiyor.sonrada kusuyor..
Efendim bu gün benim oğluşuma birşeyler oldu..Çözemedim durumu. Belki de iyi huylu cinlere karıştı Çınar.. Normalde paşam sabah 8 de kalkar emer, uyu, gündelik yaşamına ve eziyetlerine saat 10.00 başlardı. Nasıl olduysa paşam saat 08.00 de kalktı emdi uyudu ve saat 12.00 de kalktı. Her sabah kahvaltıda yaptığı nadide saldırı hareketlerini yapmaksızın yedi ve emdi. Arkadaşıma gittim onu da alıp. Saat 15.00 'te arkadaşının yediği pilava saldır çekti. Yiyeceğim diye ağladı. Elif'e kızdım hatta çok pilav verdin yiyemez dedim ama 2 çorba kaşığı pilavı bitirdi. Üstüne emdi. Sallanmadan asla uyumayan çocuk o gürültüde uyudu. Geldik 1/2 muz yedi. Ben anlamadım ne oluyor??? Tek bildiğim arkadaşlarımın yanında beni aslanlar gibi yalancı çıkardığı. Acaba bugün benim yanımdaki Çınar değilde Çınar'ın prototipimiydi? Eğer prototipse ben bu çocuğu tercih edebilirmiyim??? Bu annelik etiğine sığarmı??
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yazdıkların çok güzel ya çocukların anneleri yalancı çıkarma huyları hep vardır zaten
inşallah böle devam eder Çınar
Amiiiiinn. İnşallah.. Ben yalancı olarak anılmaya razıyım. İyi dileklerin için çoook teşekkür ederim