- 28 Mart 2008
- 545
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dr a daha dün sordum çok hastalanıyor her ay hasta vitamin veryimmi diye çok hastalanmıyor sadece ortadaki salgınları kapıyor dedi gerek yok dedi
ama anlamıyorum ya her ay hasta bu çocuk 18 aylık oldu şimdiye kadar sadece 2 ay hastalıksız geçti
ne yapacağımı şaşırdım
çok geçmiş olsun tebessüm, gerçekten çok zor oluyor hastaıkları. inş. bir an önce iyileşir ve bir daha hasta olmaz.
canım sizede çok geçmiş olsuncnm çok geçmiş olsun.yaz gunu bogaz sisiren bi biz sanıyodum.
başka bi dr sorsan o da ver dicek.bence ver.bağışıklığı geliştiriyomuş balık yağı içeren multivitaminler.arada veriyorum ben de.
niye , sevhanın dr ne kadar yi yese de 2 yasına kadar vitamn almalılardemişondan.
canım sizede çok geçmiş olsun
evet bende hatırlıyorum sevhanın dr. u verme taraftarı ben anlamadım bu işi benim kızım 14 aylık olana kadar kesinlikle meyveyi yada meyve suyunu hiçbir şekilde ağzına sürmedi hiç yemedi ben sürekli dr. a bakın bu meyve yemiyor vitamin alamıyor diyorum dr. vitamine gerek yok diyordu ertesi ay başka dr. a gitti o viytamin verdi ben anlamadım bu işi
dr a daha dün sordum çok hastalanıyor her ay hasta vitamin veryimmi diye çok hastalanmıyor sadece ortadaki salgınları kapıyor dedi gerek yok dedi
ama anlamıyorum ya her ay hasta bu çocuk 18 aylık oldu şimdiye kadar sadece 2 ay hastalıksız geçti
ne yapacağımı şaşırdım
canım her doktorun görüşü farklı. ben artık zararı olmayacağını düşündüğüm şeyleri doktor gerek yok dese de yapıyorum. bence de vitaminin zararı olmaz. belki iştahını da açar.
Merhaba kızlar hasta bebeklerimize çok geçmiş olsun
ceylinde hasta bu ara boğaz enfeksiyonu
hiç bişey yemiyor diyebilirim
sadece emiyor
vitamin konusuna gelince bizim drumuzda 2 yaşına kadar vitamine ve kan ilacına devam diyor
herkese hayırlı ramazanlar