Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah bebeklerinize.
ela hiç yemez oldu çok kötü çok fena durumdayım ağzına bir kaşım yemek çorba birşey koyamıyorum zorla yedireyim ağlasın ama yedireyim dedim yok mümkün değil...
var mı benim durumumda olanlar?
ben kış için dondurucuya bol bol bamya koydum seviyor kerata hergün versem yer herhalde
birde birsürü reçel yaptım çilek, kayısı, böğürtlen ve vişne
barış çok seviyor özellikle çilek reçelini kaşık kaşık yiyor
maşallah canım bebişin oldukça iştahlı nerdeyse biz gibi doyunuyor ne güzel....
canım benim hep bu şekilde yemedimi asla yemiyorlar ağlasada sızlsada asla yemiyorlar...:çok üzgünüm:
canım biz pek zorlanmadık defne zaten günde 2 kere emiyordu, çok düşkün değildifüsfüs canım zorlandınmı memeden keserken nasıl yaptın bende 15 aylıkken kesmeyi düşünüyorum yapışık geziyoruz
Füsfüs ben sanki hiç ayıramıyacakmışım gibi geliyor umarım birgün bende yazarım burada artık emzirmiyorum diye.15 aylıkken Taylan doktorumuz artık gönül rahatlığıyla kesebilirsin dedi ama o kadar düşkünki hala saat başı bazen 10 dak bir emiyor sokakmış misafirmiş dinlemiyor şimdi nasıl imreniyorum sana anlatamam.canım biz pek zorlanmadık defne zaten günde 2 kere emiyordu, çok düşkün değildi
ama seviyordu uyumadan önce emmeyi
2 geve emmeden uyuyunca bana da bir cesaret geldi, kestim ama ben daha çok etkilendim walla
1 kere daha emzirsem mi deyip durdum
kendimi güçlü hissetsem birkaç ay daha emzirirdim ama 16 ay az değil, bu da yeter
karamsar bebğim acıksın artık yazmıssın inan çok duygulandım..benim oğlumda acıkmayı hiç bilmedi gelişimi gayet iyi ama acıkıp ağlasın istiyorum malesef itekaka kilo aldırmaya çalısıoz senın bebğinde daha küçükkendemi öyleydi yoksa şimdilerdemi başladı işrtahsızlığa
sağol canım
yanlız öyle dolu dolu yemiyor az fakat çok çeşit yiyor redettiği birşey yok gibi fakat az yiyor dediğim gibi. çok yediği doyamadığı tek şey çilek reçeli bir süredir. o da dokunmaz umarım.
eskiden ısrar eder çocuğu ağlatana kadar zorlardım. uzun bir süredir istediği kadar veriyorum. zaten yemek isteyince ağzını açıp bekliyor oturduğu yerde bazen 5 kaşıkta kalıyor nadirde olsa neredeyse bitiriyor. bende zorlamıyorum o da rahat bende rahat.
gezdirerek de yedirmiyorum artık yemiyormusun diyorum elimi itince kaldırıyorum önünden bazen memnun oluyor bazen de bakakalıyor tabağın arkasından ama kesinlikle kaldırınca geri vermiyorum. bu şekilde biraz daha yola girdi gibi.