imtihan sağol paylaşımın için.
bana maşallah yedirdiklerin gayet güzel geldi.
rica ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
imtihan sağol paylaşımın için.
bana maşallah yedirdiklerin gayet güzel geldi.
sevgılı ımtıhan paylasımın cok guzel olmus tesekkur ederız.alkisalkisalkis
yogurt ıcın sana tavsıyem dolma ıcı pılav makrana gıbı seylerle karıstırıp ver. ben mesela makarnayı onune koyıyorum elıyle yemeye bayılıyo sonra bı kısım makranayıda yogurtkla karıstırıyorum denemenı tavsıye ederım canım.....
aslında miktar belirtmediğim için çok yiyomuş gibi görünmüş,sonra okuyunca banada çok geldi.mesela çorba yiyosa 4-5 yemek kaşığı yiyor,bir süre sonrada uyuyacaksa süt yada mama veriyorum,o da 100 yada 150 cc oluyo.öğünlerde aman aman koca bi kase yemiyor ama bende zorllamıyorum,az az ve sık sık veriyorum.hem değişik şeyler yemiş oluyo.bu ara kendi yemeye çok merak saldı.çatalla yiyodu zaten şimdi kaşığıda illaki kendi tutmak istiyor bana tutturmuyor.canım nasıl bu kadar yiyebiliyor hem süt içiyor hem ardından yemek uykuda mama felan yemek çok iyi yaaaaa maşallah....canım ben ne kadar yanıma oturtsamda sadec ekmek alıyor eline ağzına sürmüyor anlamdım benimkinde mi bir sorun var yoksabende mi ama bende annemelre felan çok sık gidiyorum onlarda savaştan çıkış gib yediriyorlar herhalde bizim cimcimenin huyu...
sana yoğurt için tavsiyem benim eşimin yöntemi birgün eşim kızımın önüne kutusuyla beraber koydu parmağıyla ağzına aldı yedi sonra kızım beria babasına bakarak avuçlamaya başladı böylece yoğurt yemeye başladık daha öncesinde ağzına sürmüyordu biraz üstü batıcak ama nasılsa elimizde yıkamıyoruz varsın alışasıya kadar pisletsin yapabilirsem fotosunu koyucam ilk yoğurt yemesinin hep eliyle yemicek tabi bu arada her seferindee sizde kaşıkla arada ağzına verin itiraz etmeden yemeye başlar
http://img216.imageshack.us/img216/4674/bero042.jpg
teşekkürler nezaketiniz için. şimdi böyle yemiyor artık kendi kaşıkla yiyor yoğurdunu bi kaç kez eliyle yiyince tadına alıştı sonra izin vermedim eliyle yemesine şimdi güzel güzel yiyor maşallahçok şeker maaşallah,bizde deneyelim bakalım
2 gündür sürekli kusuyoruz birşey yemediğimiz gibi yediği bir iki lokmada iade
sabah süt
öğlen 8 tane makarna tanesi yarım bardak yoğurd 10 dakka sonra iade
4 gibi semizotu yemeği yoğurtlu şükür azda olsa yedi midede kaldı
akşam 1 köfte 3 dilim patates ve süt
bebeklerimiz hep hasta geçmiş olsun.bizde de ateş var.bakalım başladık antibiotiğe ne olacak.tabiki hemen iştah gitti.
hiç bir şey yemedi desem yeridir.bitsin bu hastalıklar.yesin bebişlerimiz,şımarsın eski neşesi yerine gelsin.diş de çıkıyor alttan.birde benim oğlanın önce hep üstler dişleri çıktı.önler ,yanlar,azılar.
merhaba
karamsar pirinç unundan biberon maması mı yapıyorsun
bu arada bizde öğlen yoğurtlu ıspanak ve tarhana yedik ama kaseyi bitiremedik bunada çok şükür