http://img265.imageshack.us/img265/6151/dsc02672p.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/5397/dsc02641a.jpg
Bende oğlumun bir kaç ay önce çektiğim resimlerini ekledim,annem yemek yedirirken kadına tam bir kabus yaşatır saçını başını batırır annemle oynamayı çok sever.
Umarım doğru ekleye bilmişimdir.
Lina'nınresimlerini göremediğim gibi Taylan'nınkileride göremiyorum.
arkadaşlar çok sağolun ya gerçekten çok yardımcı oldunuz...bende bayağı inanmışım cevap yazacağınıza çok büyük hayal kırıklığına uğradım..meğer burası genel bir forum olmaktan çıkmış,tanıdık birkaç kişinin özel yazışma yeri olmuş..aralarına da kimseyi kabul etmiyorlar..siz keyfinize bakın arkadaşlar...sağolun..
Sütten kesince biraz zorlanılıyor diye duymuştum. 3 gün sanırım sütün kesilmesigünaydın
kahvaltıda 1 dilim yumurtalı ekmek biraz bal ve reçel yanında yarım bardak süt içti
az öncede pekmezli ıhlamur içti
bizim meme durumuyla ilgili arada size bilgi vereyim
niyetlenenlere de fikir olsun
sevhan umarım sende sorunsuz bıraktırabilirsin
sabah uyanınca yanına gittim meme vereceğim diye hemen atladı üstüme
vermeyince çok ağladı yavrum 1 saatte zor sakinleştirdim
bu sabahı atlattık bakalım ne olacak
ama uyandığından beri kedi gibi dolanıyor etrafımda çıkıp kucağıma oturuyor burnunu göğüslerimin arasına sokup kokluyor
omuzlarımı yalıyor içim gidiyor valla kucağıma yatırmak emzirmek istiyorum ama kararlıyım yinede dayanacağım
henüz göğüslerimde dolma yada sızlama olmadı zaten pek sütte kalmamıştı bende o yüzden sanırım
kaç günde süt çekiliyor acaba?
Eveet ilk menümüzü yazalım bu arada merhaba herkese
10 siyah zeytin
1 kutu labne
tahin-pekmez
kibritkutusu kadar ekmek
uyanıncada karpuz yedi öğlene ne pişircem bilmiyorum maşallah ama pek yemek seçmez .
Bu arada ben Aslı,oğlumda İlhan Ege...
Aramıza hoşgeldin. İlhan Ege'ye sağlıklı ve mutlu bir ömür ve boooollll iştah dilerim
Madem öyle neden ilkokul bitine hatta hazırlık bitine kadar peşimde tabakla dolaştın, okulda tenefüslerde enseme yapışıp, beni cemili cümleye rezil ederek birşey yedirip içirmeye çalıştın, beni öğretmenlikten soğuttun be kadın....
iştahsızlıkta alınacak önlemler:
1.acıkmasını bekleyin
2.ilgiyi dağıtan tv vb kaçının
3.besinlrre dokunmasına izin verin kaşık kullandırın
4.ağzını zorla açtırmayın
5.hızlı yemesi için baskı yapmayın
6.dengeli besleyin
7.kandırarak ağzına lokma koymayın
8.aklınıza koyduğunuz miktar için zorlamayın
9.konuşun.
10.abur cubur vermeyin
11.düzenli öğünler belirleyin
12.sevmediklerinde ısrar etmeyin
13.doyunca ısrar etmeyin
14.öğün sayısını azaltın
15.şekerli abur cuburları yemek sonrası verin
kaynak:bebek bakımı ve besşenmesi
dr. Cihangir Ertekin
Eveet ilk menümüzü yazalım bu arada merhaba herkese
10 siyah zeytin
1 kutu labne
tahin-pekmez
kibritkutusu kadar ekmek
uyanıncada karpuz yedi öğlene ne pişircem bilmiyorum maşallah ama pek yemek seçmez .
Bu arada ben Aslı,oğlumda İlhan Ege...
Bizimkide öyle,çok iştahlı ama çocuk uzuyor sadece, kilo alımı yavaş.
Birde hareketliki 1 dk oturup birşeyle oyalanmıyor hep bişeylerin peşinde.sanırım onunda etkisi var.