Şule bizde çarşamba günü yolcuyuz ve bende bu hava değişiminden çok korkuyorum sonuçta oğlumun bünyesi yaşadığımız kentteki mikroplara alışık gideceğimiz yerde umarım sıkıntı çekmeyiz.gülcecim çok geçmiş olsun.
xenocum iyi tatiller.
biz de gideceğiz yakında marasa ama hava değişikliğinden hasta olur diye korkuyorum.
ya yapacak yemek bulamıyorum çıldıracağım.öğlen makarna yapmıştım yemedi.yoğurt ve meyve verdim.kıyma çıkardım bari köfte yapayım akşama.
Bizde seni özledik son zamanlar çok yoruldun biraz dinlemek sana çok iyi gelecektir.:teytey:kızlar 2 gündr yoktum özledim sizi
taşınacağımız için neti kestik
şimdi de annemdeyiz ohh dünya varmış yaa
yeyip içip yatacağım defne de anneanneyle mutlu
xenom gitmiş
gülcecim çok çok geçmiş olsun allah bi daha göstermesin
blogun da ilerlemedi merak etmiştim
yeni gelen arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum iştahlı günler diliyorum
Nergiz'cim sağol bana cesaret veriyorsun deneyimini paylaşarak bende çarşamba günü tatile gidiyorum ve orada deniyeceğim,kolay kolay hayır diyen bir insan değilim oysa senin gibi kararlı olmak lazım.selam kızlar
2 günlüğüne deniz kenarı biryere gittik değişiklik olsun diye
valla çok iyi de yapmışız oğlan denize ve kuma bayıldı çok neşeliydi
otelin yemekleri de çok güzeldi hiç sorun çıkartmadı bende mest oldum tabi
bugün yollardaydık molalarda pek birşey yemek istemedi
eve geldik uyudu 3 saattir uyuyor
akşam için fırında balık yapacağım yedek olarak da mercimek çorbası
bu arada çarşamba gecesinden beri hiç emzirmedim
unuttu galiba
ne zaman aransa babası kaptı gezdirdi uzaklaştırdı benden
sadece bu sabah 5 te uyandı otelde aramızda yattığı için üzerime atlayıp atlayıp ağladı emse uyuyacaktı aslında çok zorlandım ama vermedim yinede oda uyumadı tabi
ama sütüm de kesilmedi hala.doluluk ağrı yok ama arada sıkıyorum fışkırıyor ne zaman çekilir acaba?
Nergiz'cim sağol bana cesaret veriyorsun deneyimini paylaşarak bende çarşamba günü tatile gidiyorum ve orada deniyeceğim,kolay kolay hayır diyen bir insan değilim oysa senin gibi kararlı olmak lazım.
Ben kahvaltıda tahıllı mama kullanıyorum,öğlen bir dilim bebek ekmeği veriyorum akşamdapirinç pilavı yada bulgur olmadı tarhana çorbası içiyor yanındada et yiyor bu kadar sanırım yeterli gibi.kızlar ya eşim takmış durumda hiç ekmek vermiyoruz diyor.doğru bi tek kahvaltıda veriyorum.diğer öğünler bırakayım yemekten yesin daha fazla diyorum.
Ahhh canım ahhh benim işim daha zor sanırım 15 aylık olmak üzere hala neredeyse saat başı emiyor,konuşmayıda neredeyse söktü yani bilinci iyicene açıldı nasıl yapıcam bilmiyorum seni örnek alıcam yoksa babası gibi dört yaşına kadar emer diye korkuyorum.Salı günü doktora götürücem ondanda destek isticem bakalım o ne diyecek konuşmasından ötürü Taylan'nın normal bebek olmadığı söylüyor bize (herşeyin normalini severiz)hakkımızda hayırlısı artık.sevhancım benim içim kan ağlıyor aslında hala. ilk 2 gün aklıma geldikçe ona baktıkça babasıyla konuştukça ağladım yalan yok. ama onun iyiliği için sonra daha zor olacak o zaman o ve ben daha çok üzüleceğiz
yoksa onun için kanımı son damlasına kadar veririm
onlar bebek herşeye o kadar çabuk adapte oluyorlar ki
ama 18 ayı geçince iyice bilinçlenecekler vazgeçirmek daha zor olacak
inek sütüne alıştırdım sayılır sabah ve akşam 1 er bardak, bardaktan içirmeye çalışıyorum tadına alıştı gibi
yoksa kolay kolay cesaret edemezdim biberonda kullanmıyor çünkü onunla da devam edemezdim bardaktan içmeseydi
tatilde daha kolay oluyor farklı ortam eğlenceli oluyor onlar içinde unutuyorlar
babasına çok iş düşüyor ama
aslında tatilden önce azaltarak emzir hazırlamış olursun onu da
ben günde 2 ye düşürdüm uzun zamandır gece yatmadan önce ve sabah uyanınca
hem senin içinde rahat olur göğüslerinle sorun yaşamazsın
kolay gelsin taylan ve sen çok üzülmeden atlatırsınız inşallah