sevhancım hangi bal canım o
ben balı ıhlamura katıyorum 1 çay kaşığı
kahvaltının üstüne veriyorum, ıhlamuru görünce yemeğe bakmıyor çünkü
bugün dünden kalan kıymalı tarhanayı içti
gündüz taşınma arasında bi de misafirim vardı
uyutamadım akşam üstü de dereotlı taze soğanlı kuskus salatası yapmıştım zeytinyağlı
onu yedi
bira dışarı çıkmıştık dönüşte arbada uyuyakaldı sekiz gibi
altını açtım üsrtünü değiştirdim o hafifi uykulu kız uyanmadı
banyo da kaldı
Canım kullandığım balın adı dynabeılle ben bizim burada doğal ürünler satan bir bayan var ondan alıyorum ancak sen eczane ve nettende sipariş verebilirsin bebekler için üretilenden alıyorum.Kahvaltıdan önce bir talı kaşığı veriyorum.
Bende sana emzirme olayını soracaktım füsfüs cüm ne yaptın hala emiyormu Defne?seni bekliyorum resmen, sen bırakınca bende denicem o kadar düşkünki ne yapıcam bilemiyorum.
Sabak kahvaltımızı bugün ayrıntılı olarak yazmak istedim;kahvaltıdan 15 dak önce bir tatlı kaşığı bal,Bir bardak ihlamur,2 tatlı kaşığı peynir,bir tatlı kaşığı çilek reçeli(kendim yaptım)Bir tatlı kaşığı dut reçeli(onuda kendim yaptım çilek reçeli yapar gibi uydurdum)bir çay kaşığı tereyağ ayrıca bir kasede kahvaltı mamasının içine ceviz,badem,fındık,kabak çekirdeği,üzüm çekirdeği karışımı.
İlk kahvaltıdan yaklaşık 2 saat sonra;Bir yumurta,2 tatlı kaşığı pekmez,dört tane erik ve bunlarla birlikte vitamin ilacını verdim.
Uyandığı zaman sebzeli tavuk çorbası içecek.
Taylan çok harekeli bir bebek diğer bir çok bebeğin olduğu gibi hızına yetişmekte zorlanıyorum zaten zor kilo alan bir bebek iyi beslenmezse gelişimi çok yavaşlar.belki size fazla gelebir onu besleme şeklim ama onun bünyesi buna müsait hergün kahvaltımız bu şekildedir.ayrıca günde toplmda 280ml devam sütü alır.