kızlar yaa ben artık bu topiğe yazmaya çekiniyorum:kedi:
burası cidden bebişlere ne yedremediniz topiği oldu:roflol:
şimdi ben yazsam siz beni süpürgeyle kovalarsınız burdan
bakıorum bakıyorum iştahsız bebek anneleri dertleşip duruyo
ama okuyorum hepinizi
allah size sabır bebişelrinize bol bol iştah versin inşallah:Saruboceq:
Güzel dostum çok güzel ifade etmişsin bende senin gibi aynı nedenle bişey yazamaz oldum aslında bir yandan arkadaşlarımın bu denli çırpınıp üzülmesine üzülüyorum,birde üzerine Taylan bunu yedi şunu yedi diye yazamıyorum hani bazen bebeklerimiz iştahsız oluyor bir iki öğün hemen ben sinirleniyorum birde hepten iştahsız bebek olsalar kim bilir nasıl zıvanadan çıkarım empati yaptığımda çok zor bir durum olduğunu ve bu durumun anneyi yıpratacağını düşünüyorum.Dilerimki en kısa zamanda iştahsız olan bebeklerimizin iştahı düzelir.Kızlar iyiki yazıyorsunuz burada içinizi biraz döküyorsunuz böyle dertleşmeye devam etmelisiniz bu sizi belki birazcıkk rahatlatır.kızlar yaa ben artık bu topiğe yazmaya çekiniyorum:kedi:
ama okuyorum hepinizi
Güzel dostum çok güzel ifade etmişsin bende senin gibi aynı nedenle bişey yazamaz oldum aslında bir yandan arkadaşlarımın bu denli çırpınıp üzülmesine üzülüyorum,birde üzerine Taylan bunu yedi şunu yedi diye yazamıyorum hani bazen bebeklerimiz iştahsız oluyor bir iki öğün hemen ben sinirleniyorum birde hepten iştahsız bebek olsalar kim bilir nasıl zıvanadan çıkarım empati yaptığımda çok zor bir durum olduğunu ve bu durumun anneyi yıpratacağını düşünüyorum.Dilerimki en kısa zamanda iştahsız olan bebeklerimizin iştahı düzelir.Kızlar iyiki yazıyorsunuz burada içinizi biraz döküyorsunuz böyle dertleşmeye devam etmelisiniz bu sizi belki birazcıkk rahatlatır.
kızlar yaa ben artık bu topiğe yazmaya çekiniyorum:kedi:
ama okuyorum hepinizi
oğlum hasta perşembeden beri((((((( hiçbişey yemiyor,ateş,heryerinde kızamık gibi döküntü oldu,özellikle bacakları offfffff ya çok canım sıkıldı kaç gündür,ne zor çocukları hastalığı allahım,ben olayım o olmasın diyorsun.viral enfeksiyon dedi doktor.var mı böyle bir hastalık geçiren?
oğlum hasta perşembeden beri((((((( hiçbişey yemiyor,ateş,heryerinde kızamık gibi döküntü oldu,özellikle bacakları offfffff ya çok canım sıkıldı kaç gündür,ne zor çocukları hastalığı allahım,ben olayım o olmasın diyorsun.viral enfeksiyon dedi doktor.var mı böyle bir hastalık geçiren?