Sanırım aynı baldan bahsediyoruz ismini yazdım ancak ben o fiyattan almıyorum 18 TL aldığım fiyat ancak nette bile baktığımda fiyatı değişiyor küçük bir kavanoz.annem bana alırdı bende pek bişey yemediğim için bana enerji verirdi oradan aklımda kaldı şimdi oğluma alıyorum.iştah açsın diye ben de bir bal almıştım, arı sütlü polenli. onun da kutusunda kahvaltıdan 15 dk. önce diyordu, o bal herhalde. ben de merak ettim. ben bir kaşık bile tattıramadan attım çünkü 15 gün içerisinde tüketilmesi gerektiği yazıyordu ve oldukça pahalı. küçük bir kavanoz 30 ytl civarındaydı
Günaydın canlarım. Bana günaymadı aslında çünkü çınçın bütün gece çınladı yine..( florasım tekrar geçmiş olsun. Yakışıklının neşesinin tekrar yerine gelmesine çoookk sevindim. Bende alisanam gibi ben nerde yanlış yaptım şarkısını çok söyledim.. Aslında füsfüsümün dediği doğru çocukla ilgili ama ben çokta ısrar ettim zamanında. Oğlanı Pavlovun köpeğine çevirdim. Tek fark Çınar et gördüğünde ağzının suyu akmıyor can hıraş sanki onu öldürecekmişim gibi ağlıyor :) Şule nihayet herkes toplanmış şükür demişsin biz günlerdir burdaydık alisanamla ne o yoksa sen bizi beğenmiyormusun??? yoksa sen bizi sevmiyor musun???? Ne ayak. Çok kırıldım. Gidelim gaffur
eskiden yoğurt yerdi hergün öğlen veya öğleden sonra, kaç gündür onu da yediremiyorum
eskiden yoğurt yerdi hergün öğlen veya öğleden sonra, kaç gündür onu da yediremiyorum
valla benimki tatlı olan herşeyi yiyor. buzdolabını açtığımda kucağımdaysa çikolataları gösterip çikolata istiyor. mücverin de yüzüne bakmadı bu gece hiçbirşey yemedi. babası da gelince yemediğini söylediğimde istemiyorsa yemesin dedi yine her zamanki gibi. ya bu adam beni çıldırtacak, uğraşmasın diye daha bir kez birşey yedirmeye çalışmadı. karpuz verdi çocuğun eline dolaptan.
acaba yemeklerine şekr mi atsam, ama tattırabilmek büyük mesele.