xenocum valla benim de DNA testim kokoreç olur herhalde, denesem mi yerse sabah akşam veririm artık. hamileyken kokoreç ve işkemce çorbası aşerirdim, yemedim tabii.
xenocum bir de şunu dene, biz mangal yaparken pirzola yedi hem de iki tane babasının elinden. haftada 3 gün mangal yapaım bakalım ne olacak. gerçekten bir dene, pirzolayı ver eline.
bir de vimin c dene canım, ben verdim kızıma bişey olmadı sonuçta o da vitamin, biz de sadece bir ay işe yaradı, iki aydır bişey görmüyoruz. ama olsun biraz toparlar belki, kilosunu sormuştum hala cevap yok. aslında oğlun obez ve sen bizi kekliyorsun di mi? şaka bir yana vtamin değişikliğinin belki etkisi olur diye bu ay da başka vitamin alayım diyorum. bir deneyeyim bakalım sonuçta hepsi yapay şey yani aynı şey. manyaklaştım mı ne?
tamam canım inandık sana. seni çok iyi anlıyorum 2 ay önce lina 720 gr. aldığında ben nazar değmesin diye eşime bile söylemedim, çünkü çenesi durmaz. halbuki bizim gibi eğitimli insanların ne işi var nazarla ! ama bu bebekler adamı böyle yapar. ben hatta gidip bir yerlere dilek dileyim bile diyorum bazen, o yüzden diyorum ya manyaklaştım.
benim kız da bir saniye yerinde durmuyor, daha 10 kg. olmadık, yedikleri bir iki kaşığı geçmez, nerden buluyor bu enerjiyi şaşıyorum. herhalde gidip mutfakta gizlice yiyor zilli :)
canım bak o zaman senin sütün ona yetiyordur, çok da kafana takma. süt kesilince mecbur yiyecek. ben emzirmediğim için, mutfağa da alarm koydum gizlice yemesin diye, boğazından ne geçtiğini biliyorum, ama sen bilemezsin
baksana şu fotoğrafa doğumgününde çekildi ama 6 aylık gibi
bugün oğlum kendi kendine karpuz yeme çalışması yaptı.pek yutmadı,rende yapıp yapıp tükürdü yerimseniben çok komikti hali :)
oğlum hasta perşembeden beri((((((( hiçbişey yemiyor,ateş,heryerinde kızamık gibi döküntü oldu,özellikle bacakları offfffff ya çok canım sıkıldı kaç gündür,ne zor çocukları hastalığı allahım,ben olayım o olmasın diyorsun.viral enfeksiyon dedi doktor.var mı böyle bir hastalık geçiren?
alisana aynı iş bizde de var.uğraş uğraş kahvatı yapmayınca hooooooooooop kedi maması gibi kırkı bi yerde mama yap!!!!!!!!!!bu sabah ailecek saadet yapalım dedim,en son saçımdan menemen ayıklarken buldum kendimi mafoldumben karışık yedirdim bende yine.çok iştahlı olmadığı için son çare bu.diğer öğünlerin adam gibi yese,salacam kuyruğunu kahvaltıda ne yerse okadar.öğrenir zamanla derdim amaaaaaaaaaa maalesef :umursamaz: