Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine iyi idare ettin be gülüm bildiğim kadarıyla Çınar sadece senin sütünle beslendi ve gelişimide gayet iyi,ancak bu ay kilo almadığından yedikleri yani yemedikleri ve senden aldığı yetmiyor demekki böylece sanırım yada dilerim açılır iştahı.Taylan'nı biliyorsun aynı şekilde devam ediyor.Dün akşam aşı olduk. Herşey normal dedi doktorumuz. Çınar kilo almak yerine kilo vermiş ben tabi delirdim. Doktorumuz yine aynı sakinlikte boyu ve kilosu orantılandı telaş yok dedi. Vimin-c vs ilaç vermedi. Tabi ben öleyim o yemek yemedikçe doktora göre hava hoş. Hala daha pütürlü yemediğini blenderdan geçirdiğimi söyledim. 2 yaşında tamamlanır çiğneme refleksi korkma dedi. Kilosuna göre bu ay bir öğünde 210cc ile 320cc arası beslenmesi gerekliymiş. Oldu sadece gözlerim değil herbiyerim doldu. Çınar ek gıdaya geçtiğinden beri midesi 30 cc yi birarada göremedi ((( kaldı adam 210 cc yiyerek sadece midesi ve beni değil yedi düveli mutlu edecek.. Nerdeeeeeeee.. Hadeeeeeeeee
zeytin yağını bir tatlı kaşığına düşürsen gayet normal zaten bildiğim kadarıyla bebeklerin günde bir tatlı kaşığı zeytinyağ alması lazım sütte içmesi lazım sütü 400ml geçmesin yetermiş hani demir eksilmesin diye vucudundan.Zaten bebeğin iştahsız bari sevdiği ve yediği gıdaları alsın.zaten süt de tam yağlı günlük inek sütü. çok mu yağ ağırlıklı oluyor aldığı gıda?
arkadaşlar bişey soracağım size,
kızımın kabızlığı geçti gibi. kabızken doğru düzgün yemek yemediği için gece uyurken biberonla sütünün içine tahıllı mama ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyup veriyordum. Bu sütten gecede 2 kez toplam 400 cc ve dolayısıyla 2 tatlı kaşığı zeytinyağı veryorum. bu alışkanlığımı devam ettiriyorum, hala aynı hazırlıyorum sütünü. yine yemek yemiyor, yediği bir iki kaşık pilav, 3-4 patates kızartması, 3-4 makarna bazen biraz mercimek çorba. yedikleri bunlarla sınırlı.
merak ettiğim her gece verdiğim 2 tatlı kaşığı zeytinyağı, acaba çok mu? zeytinyağının zararı olmaz ama ??
Yine iyi idare ettin be gülüm bildiğim kadarıyla Çınar sadece senin sütünle beslendi ve gelişimide gayet iyi,ancak bu ay kilo almadığından yedikleri yani yemedikleri ve senden aldığı yetmiyor demekki böylece sanırım yada dilerim açılır iştahı.Taylan'nı biliyorsun aynı şekilde devam ediyor.
xenocum bu akşam kukla kebapa gitmiştik. en azından patates kızartması yer diye düşündüm. cimcime kendin aştı veee ikinci kez aynı şeyi yaptı. Şimdi sıkı dur, iskender kebabın üzerine konulan silindirik küçük köfte var ya ondan tam tamına 2 tane yedi, 3 tane de patates kızartması 2 tatlı kaşığı da bulgur pilavı. o köfteden daha önce de yine 2 tane yemişti. İzmir'de benim yediğim iskender kebapların üzerinde yoktu, hatta iskender bile demiyorlardı yoğurtlu kebap diyorlar.
Ama eğer yapan yer varsa Çınar'a tattır bence, Lina bile yediyse belki o da yer.