Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşin çok zor canım sinirlerin yıpranır tabi oğlum bir öğünde biraz azaltsa bende rahatsız oluyorum.Ben kendimden biliyorum yemek yemekten nefret ederdim,annem hep dua etti torunum iştahı babasına benzesin diye benden çok çekmiş.Acıktığımı hissetmezdim,yemek yemek bana ağır yük gibi gelirdi tabi bundan dolayı çok zayıftım hamile kaldığımda 43 kilo idim.Vitamin kullanıyormusunuz?12 tane dişi oğludundan bahsetmişsin bebeğinin diş çıkarma sürecini hızlı yaşıyor büyük bir ihtimalle bundan dolayıda olabilir.Oğlumun şuan dokuz tane dişi var ama iki aydır diş çıkarmıyordu ve iki aydır inanılmaz iştahı arttı.Ben size hergün açık havaya çıkarmanızı tavsiye ederim,ayrıca ne kadar zor olsada sakin olmaya çalışın inatlaşıyorlar zorla yedirmemeye gayret gösterin,yemek yerken elinde sevdiği vaya mutfak araçlarından birini(süzgeç,çay tabağı,çaydanlık kapağı)verebilirsiniz bizim her iştah sıkıntımız olduğu süreçlerde işe yarıyor...Kolay gelsin..düşünün ki hastayken veya diş çıkarıyorken çocuğunuz bir iki gün bişey yemek istemiyor, işte ben bunu aylardır yaşıyorum hiçbirşeye ağzını açmıyor yemek isemiyor. sürekli değişik yemekler yapıyorum birkaç çeşit koyuyorum önüne hergün her öğün ve hepsi çöpe gidiyor. o kadar sinir bozucu bişey ki tadına bile bakmıyor.annemle beraber evde kıza bakıyoruz ama kadıncağızın da kalbini kırıyorum eşimle de birbirimize giriyoruz sürekli. ne aile içinde huzurumuz ne de sosyal hayatımız kaldı.uyandıktan sonra yemek yedirmeye uğraşırken tekrar uyku saati geliyor dışarıya çıkamıyoruz.bütün gün yemek yedirmeye çalışacaz diye başka bir faaliyet yapamıyoruz. neyse ki sağlıklı diye avunuyorsun, 14 aylık olacak ama o kadar minyon ki kaç aylık diye soruyorlar. hala daha 6-9 aylık kıyafetleri bile oluyor.
Defne kendine özgü bir kişilik.Afferim Defne'ye bal şeker olsun akıllı bizdığıma...Sakın rahatsız olma yemesinden Defne kendine zarar verecek hiç bir şey yemiyor.Obezite sağlıksız beslenmekten kaynaklanır Defne sağlıklı besleniyor.Bütün bebeği iştahsız anneleri anlıyorum empati yapıyorumda durumları gerçekten çok zor.sevhan sen benden de zayıfmışsın
ben de 52 idim ama boy da 172
aynen hiç sevmem yemek yemeyi halen
mecburiyetten yiyorum, eşim de düşkün değil
bizim kız kime çekti ki:)
Benim bebeğim benim iştahsızlığımdan dolayı zannediyorum biraz düşük kilolu doğdu 2800kg 48boy geçen ay 9800 kg 76 boy.bu arada doğum kilosu normaldi 3200 gr., ama boyu normalin altındaydı 48 cm.
valla aynen öyle. ben de eminim. benimki de yemeden yaşar, zaten ben de öyleyim.
peki seninkinin uykusu nasıl?
İşin çok zor canım sinirlerin yıpranır tabi oğlum bir öğünde biraz azaltsa bende rahatsız oluyorum.Ben kendimden biliyorum yemek yemekten nefret ederdim,annem hep dua etti torunum iştahı babasına benzesin diye benden çok çekmiş.Acıktığımı hissetmezdim,yemek yemek bana ağır yük gibi gelirdi tabi bundan dolayı çok zayıftım hamile kaldığımda 43 kilo idim.Vitamin kullanıyormusunuz?12 tane dişi oğludundan bahsetmişsin bebeğinin diş çıkarma sürecini hızlı yaşıyor büyük bir ihtimalle bundan dolayıda olabilir.Oğlumun şuan dokuz tane dişi var ama iki aydır diş çıkarmıyordu ve iki aydır inanılmaz iştahı arttı.Ben size hergün açık havaya çıkarmanızı tavsiye ederim,ayrıca ne kadar zor olsada sakin olmaya çalışın inatlaşıyorlar zorla yedirmemeye gayret gösterin,yemek yerken elinde sevdiği vaya mutfak araçlarından birini(süzgeç,çay tabağı,çaydanlık kapağı)verebilirsiniz bizim her iştah sıkıntımız olduğu süreçlerde işe yarıyor...Kolay gelsin..