• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlere alınanların fotoları buraya...

asiivemavi ben ondan yapmıştım bir arkadaşın bebeği için ama nasıl anlatılır bilmiyorumki, ama ördüğün parçanın resmini koyarsan belki oradan yardım edebilirim

yapamadığım için ördüğüm parçayıda kaldırıp attım çok sinir oldum bide ben ince şişle örmüşüm heralde küçük oldu dikim tüm zorlaştı gözüm görmesin diye kaldırdım attım valla tekrar deniycem ama

arkadaşlar bebe sound fetal dinleme cihazını duydunuzmu yada kullananınız varmı? benim çok hoşuma gitti ilk gebeliğim ve bebeğimin tekmelerini hıçkırıklarını kalp atışlarnı dinleyip kaydetmek isterdim fiyatı 70 ytl biraz pahalıma geldi onun yerine başka bi ihtiyacımızı alırız ama gerçekten güzel bişey http://market.anneyiz.biz/?bid=504&pId=4307&q=pd

CANIM EŞİMDE 2 GÜN ÖNCE DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLARAK ALDI BUNU BANA ,
ÇOK GÜZEL BİŞEY HEPSİ BURADA DAN ALDIK TAVSİYE EDERİM..:lepi:

oleyyy olduuuuuuuuuuu
ama kızlar sizden bişey isticem şu alta foto koyuyorsunuz yaa gebelik haftanızla ilgili resimler oluyor yaa onunasıl yaptınığınız bana anlatabilir misiniz

oleyyy olduuuuuuuuuuu
ama kızlar sizden bişey isticem şu alta foto koyuyorsunuz yaa gebelik haftanızla ilgili resimler oluyor yaa onunasıl yaptınığınız bana anlatabilir misiniz

http://babyticker.tickershack.com/stepone/pregnancy.html adresinden yapabilirsin.
create ticker butonuna bastıktan sonra çıkan sayfada image URL yazısının altındaki kutucuğu (yani en alttaki kutucuk) tamamen kopyalayıp kendin hakkındaki bilgilerin olduğu kilo,doğum,takip bölümüne yapıştırıyorsun.

bunları dün aldım
budaksetijh0.jpg

ttlatletlerirr9.jpg

grnt003wk6.jpg

kaponlutakmrl8.jpg

kazavehrkasxj9.jpg

pijamamzvemendilvt2.jpg

setimizinatletveklotuvv2.jpg

setimizinbattaniyesijj7.jpg

setimizinnleldivenleriaeq2.jpg

Merhaba

Tüm alınan giysiler,ihtiyaçlar çok güzel.İnşallah,herkeslere böylesine güzellikler nasip olur.Tüm prens ve prenseslerimiz hayırlısıyla giysinler inşallah.Hayırlı olsun.

Sevgiler. a.s.:nazar:

çok teşekkür ederiz teyzeleri valla hiçbir alışverişten bukadar zevk almamıştım bebek alışverişi süper ya gezerken yorulduğumu bile anlamıyorum sonra acısı çıkıyo tabi

Back