Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

bebişee yok artıkk buyuyene kadar bişi almıcam:)
bu benım hastaneye götüreceği sabahlık
üstü:

bu da içi..

cıtırım gasyecim ii günlerde sağlıkla mutlulukla eskitin hepsini:ecrin_bebek:

gülşencim bizimkilerde varmıs bu adet.hem ananede hem babannede.ben bilmiodum:uhm:
babannesi ceketler battaniye örmüş ağız bezi yapmıs doğuma gelirken bohca yapıp getircekmiş (kendisi ankarada oturuo)
,annemin henüz bişe yaptığı söölenemez yada ben görmedi (bide ööle i huyu var neymiş süpriz olsunmus:mymeka:ya sen bi göster bakalım ben bileyim neyi var neyi eksik dimi) burdan bi battaniye örneği vermiştim daha yeni onu örmeye baslıoycak allahtan eli hem cabuk hemde gzla.skendileri izmirde oturuo.yani iki farklı kültür ama gelenek görenekleri aynı
sinir oluyorum verin yıkiim ütüleyim.bana bu gösterişten baska bişi gelmişo

öööff be ne doluymusum lan

bizde ankaralıyız celencim bide izmirde yaşadık yıllarca ordada vardı bu adet komşularda falan görüyodum. hatta daha da abartısı var bunun bebeğe beşik, kızına takı seti bebeğe altın askı vs. annane alıyo mevlüt okunduğu gün beşiğin içine aldıklarını koyup getiriyo mevlüt okunduktan sonra millet yiyo içiyo soora ayyy neler alınmış bakalım die tek tek açılıyo alınanlar herkeş bakıyo ediyo:1shok: ay ne saçma bi adet ne alınacak sanki işte hepsi bebe kıyafeti battaniyesi çorap çarık işte ne lüzumsuz ne meraklı bi milletiz ya:mymeka: neyseki beşiği şimdiden getirtmeye ikna ettim bebe mevlüte kadar yerdemi yatacak diye kızdım yarın hayırlısıysa geliyo beşiğimiz. Anneme dedim ben istemem böyle şeyler diye "olur mu canım alalem ne der bize, ilk defa annane oluyo hiçbişi yapmamış derler" dedi kadın ya bide aldıklarını görseniz hepsine bi dünya para yatırmış el içine çıkacak diye ayyyy sinir harbi geçiriyorum ama napsam faydasız kafaya konmuş bikere yapılacakklava:

kızlar ben malatyadayım bzizm komşularda öyle yaptılar kız bi de çalışmıyo gerçi çalışması şart değil de bebeğe kendi hiç bişey almamış bi hastane çıkışı o kdar dedim beşiği falan napcan aldınız mı diye yok annem kırkında getirecek dedi görseniz banyodan sonra bile giydirecek doğru dürüst bişey yatıracak yer yok kız en sonunda mevlüt falan yapmıycam dedi annesini ikna etti de 20sinde getirdi kadın ne saçma ya evlenişrken hem çeyiz yapsın bi sürü kız anneleri bi de kızın çocuğuna tabi severek yapıyolar ama sahiplenmeye gelince de koca tarafı kadını kucağına bile vermiyo doğru dürüst neymi onlarınmış bebek salak millet
hadi çenem açıldı bi adet de bingölden arkadaşım doğum yaptı annesi il dışından geldi ama kızın evine gelemiyomuş neymiş adetmiş 40ı çıkmadan anne gelmezmiş kayınvalide bakarmış kadıncağız 40gün bekledi kızını ve torununu görebilmek için

çüüüş yok artık:1shok:kötükedihüso

amann ben katıyetle karşı cıkıyorum boyle adetlere..
kabul etmeyın yaptırmayın boyle sacma seylerı kendınıze yafff.ögff-

inanmıyorum yaa böyle adetler var mı hala?ay zaten uyku tutmadı sinirden hepten kaçtı.ben taşıncam diye bişey almamıştım sonra alırım diye.taşındım ve ilk haftası almaya kararlaştırtık.annem hemen kendisi almak istedeği herşeyi aldı ve getirdi bana.zaten bana da pek bişey bırakmadı.kayınvalidemde birsürü hırkalar yelekler örmüş o da verdi.nesi var nesi yok bilecem ki ona göre alıcam ihtiyacını.bide ne o görmemeişler gibi herkes ne alınmış diye bakıcak.ben evlenirken bile çeyiz sermedim.bebeğimin mi sericem çok saçma bi adet bence...

kızlar bana bi akıl verin hele havalar soğudu biliyonuz evimiz kömür kaloriferli merkezi ısıtma yani bebek doğduğunda muhtemelen kaloriferler yanmıyo olacak burda 29 ekimden önce yakmıyolar evde biz artık üşüyoz eşim tutturdu şu infirared ısıtıcılardan alalım diye bana da mantklı geldi kalorifer yanınca bile çok ısınmıyo banyo falan yaptırıken de yakarız diye düşündük sizce nasıl olur bu ısıtıcıları evinde kulllanan var mı memnun musunuz?

nisanurcum mecbur alıcaksın zaten banyo falan yaptırdığındada lazım olacak ama kalitesine dikkat et tasarruf yapanlardan al malum elektrik zamları aldı başını gidiyoo..benim evde küçüklerinden varr onu kullanıyorumm..

evet nisanur bende var infrared ısıtıcıdan evlendiğimizde almıştı eşim yatak odası çok büyük ocak ayında evlendik kalorifer yetmiodu şimdi de oğlum için kullanıoz banyo yaptırıken falan açıveriom giydirene kadar hemen üşüyüverio hapşuruo tavsiye ederim o kadar da çok etkilememişti elektrik faturasını gece boyu yandığı oluodu geçen yıl ama bu sene ne olur bilmem zamlardan sonra...

kızlar zam konusunda herkes dertli anladığım kadarıyla size faturanızı düşürecek bi kaç ip ucu vereyim sabah saat 8 ile 17 arası fatura normal tarifeden işliyo 17ile 22 arası 2 katı tarifeden hesaplanıyo 22 ile sabah 8 e kadarki de nrmal tarifenin yarısı ben bulaşık makinemi falan gece 10dan sonra çalıştırıyorum ütümü de gece yapmaya çalışıyorum ne yapalım biraz dikkat edersek belki faturayı minimuma düşürebiliriz ama bebeiş için fatura düşünemeyiz tabi bayram sonu alcaz ufoyu teşekkür ederiz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…