• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlerde Kabızlık Problemi

koalayim

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2007
961
332
303
43
İstanbul
arkadaşlar benim meleğim 19 günlük son bir haftadır kabızlık problemimiz var
kendi başına tuvalete asla çıkamıyor
dr normal dedi ama çok sıkıntılı bebişim
sadece anne sütü ile besliyoruz
hala sarılığımız da var
sarılığı atabilmesi için bol bol kaka yapması lazımmış
ne yapacağımı şaşırdım
bilgisi olanlar akıl verirse çok sevinirim...

benimde oğlumun sarılığı vardı canım benim ama üzülme belli bi süre sonra geçiyor. bizim sarılıkda 20 gün sürmüştü ama doktor normal geçer dedi ve geçti. kakası içinde senin bolbol sıvı tüketmen lazım. eğer çişini yapıyorsa sorun yoktur kakasıda düzene girer. sen yeterki stres yapıp bunu bebeğine yansıtma, olurmu tatlım..

kızlar çok sağolun cevaplarınız için
elimden geldiğince sıvı almaya çalışıyorum ama daha da arttırırım
bir de 10 günde 250 gram almış kızım normal mi acaba?

kabızlık problemı olru canım sen kendını strese sokma begumun soledıgı gıbı duzene gırer yavas yavas bıde yedıkelrıne cok dıkkat et kabız yapıcak seyler yeme

sık sık emzir bebeğini benim bebeğimde sarılık oldu sık sık emzirmemi vede güneşe tutmamı söyledi komsularım sık sık emzirip perde arkasından yüzünü güneşe tutuyordum 5 er 10 ar dk hemen geçti 5 gün sürdü sarılığı kakası düzene girer demekki sütün yarıyor onu besliyorki kaka az yapıyor bana oyle demişlerdi

sık sık emzir bebeğini benim bebeğimde sarılık oldu sık sık emzirmemi vede güneşe tutmamı söyledi komsularım sık sık emzirip perde arkasından yüzünü güneşe tutuyordum 5 er 10 ar dk hemen geçti 5 gün sürdü sarılığı kakası düzene girer demekki sütün yarıyor onu besliyorki kaka az yapıyor bana oyle demişlerdi

inşallah benimki de geçer cnm ya
çok sağolasın
bebeklerimiz sağlıkla büyüsün başka dileğim yok zaten:(

arkadaşlar benim meleğim 19 günlük son bir haftadır kabızlık problemimiz var
kendi başına tuvalete asla çıkamıyor
dr normal dedi ama çok sıkıntılı bebişim
sadece anne sütü ile besliyoruz
hala sarılığımız da var
sarılığı atabilmesi için bol bol kaka yapması lazımmış
ne yapacağımı şaşırdım
bilgisi olanlar akıl verirse çok sevinirim...

canım geçmiş olsun.kabıza karın masajı çok iyi geliyor
bebe yağı ile masaj yap bebeğin karnına göbeğin çevresine göbeğin altına iyice yap masaj bak nasıl rahatlıyor
ben hep öle yapardım yarım saat sonra yapardı kakasını
şimdi 1,5 yaşında yine kabız sabah masaj yaptım rahatladı çocuğuuuum
.

evet koalayım kesinlikle masaj yapmanı tavsiye ederim. çok işe yarıyor gerçekten. canım benim bebeklerin günde 20 gram alması normalmiş yani bebişinin aldığı kilo gayet normal tatlım. üzme sen kendini bebeğini çok sıkıntıya sokarsın. bak benim bebeğimde kolik ama onunla mümkün olduğunca sakin yaşamaya çalışıyoruz,çok zor bişey ama ne yapalım biz anneyiz tüm zorlukları biz yenicez..

Back
X