bebişim52 nin geyiğine buyrun canım sıkılıyooo

bu saatte hayatta ayakta olmam 12de 1 de kalkarım bugün uyuyamadım nedense bir mide bulantısı devamlı su isteği anlamadım gitti

merhaba cnmmmmm valla nolsun kıss monoton aynı günlerden biriydi yineee sıkıcı vallaaaa allah dert veripte bu günleri aratmasın o nedenle şükür tabide:)insannn farklı güzel bşyler istiyo hayattan:)gece gecedeeeee çok karartıcı konuştum sanki:)

he kıs içim karardı bide beyaz şovda adam saz çalıyo ağlıcam haaaaa

aman bakma bakma beyazın konuklarını sevmedim bugun:)gecen hafta murat boz vardıı 4 gözle izledimmm nsl yakışıklı uşak benden güzel valla kıskanıyom:):)

niye canın sıkılıyo yaa amaaan boşver hayat kısa herşey boş diyorum ama bende herşeyi takarım kafama...

merhaba cnmmmmm valla nolsun kıss monoton aynı günlerden biriydi yineee sıkıcı vallaaaa allah dert veripte bu günleri aratmasın o nedenle şükür tabide:)insannn farklı güzel bşyler istiyo hayattan:)gece gecedeeeee çok karartıcı konuştum sanki:)

hıh tam olarak bende böyle düşünüyorum işte şöyle bi tatil deseler 2 günlük bile yeter şehir dışı olsunda...

hoşgeldin cnm nasılsın?

nem bu arada bugün ordulular gelmiş ama bende orduluyum cano

sehnsucht06 ah valla bacım keşke takmasakkkk...
bi pireyi devee yaparım hemencicik..ama deveyi pire yapmayı beceremedim bende:)

ceyda bendede uyku yok geç kalktım bir ara gözlerim kapanıyodu şimdi gözlerim açıldı benimki uyuyo ama elektirikli battaniye 2 saattir çalışıyo bizi bekliyo

ceyda cnmmm bende ne istedigimi bilmiyom uyusammı uyumasammı karar veremedim:)

sehnsucht06 ah valla bacım keşke takmasakkkk...
bi pireyi devee yaparım hemencicik..ama deveyi pire yapmayı beceremedim bende:)

aynen öyle annemde hep kızar düyanın bütün yükünü senmi taşıyosun diye napıyım yapı meselesi demekki erken yaşlanırım ben zaten herşeyi takmaktan nasıl isterdim böyle herşeye ammaaaan diyip sallayan biri olmayı

X