Bebısım gell artıkk..

sen biraz stres yapmışsın,biraz takmamaya çalış başka şeylerle oyalan,hobi edin kendine zamanı geldiğinde bebek de gelecektir

Bende 1 seneden fazladır cabaliyorum evlat sahibi olabilmek için incir kuru denedim soğan denedim Dr gittim bende bi sıkıntı yok ama eşimin sprem sayisi düşük olduğundan olmuyor öyle diyor Doktor bende Rabbimin bildiği vardır diyorum simdi tedavi için islemleri yaptiriyoruz pazartesi yada Şali rahim film mi cektircem kafam o kadar dolu ki dalginim o yüzden salak gibi oluyorum bazen rabbine dua ediyorum sadece isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin

2,5 yillik evliyim...Birbucuk yilda bizim olmadi....herseyin hayırlısı dedigim zamana biraktigim yeni ise başladığım zamanda
hamile kaldigimi ogrendim...nacizane tavsiyem stres yapma hayirlisi de az zamana birak ummadigi anda rabbim
nasip ediyor....insallah en kisa kavusursun ...rabbim isteyen herkeze nasp etsin

Son düzenleme:

Insallah ya inan yazdiklarimdan dolayi stres yaptigimi dusunuyorsuniz bazen yapmiyor degilim ama hic takmadigim olursa olur olmazsa olmaz dedigim gunlerde oldu allahim kucagina saglikla al insallah

Amin ins canim allahim bu yolda bizimle olan herkese sabir versin ins ......herkesede banada cifter cifter bebis:))))

sen biraz stres yapmışsın,biraz takmamaya çalış başka şeylerle oyalan,hobi edin kendine zamanı geldiğinde bebek de gelecektir

Inan elimde degil bazen takmiyorum bazen gunlerce agladigim oluyor aktivitelere gelince ben suudi arabistandayim hep icerdeyim boyle bir luksum yok keske olsa ...

Allah en kısa en hayırlı zamanda anne olmanı nasip etsin inşallah. Amin.
Bebek mağazalarına girme, kendine eziyet etme. Hem düşündükçe daha çok stres oluyor insan ve olması zorlaşıyor. İnşallah doğal yollarla olur hayırlısıyla.

Rabbim en kısa zamanda sana evladını nasiip etsin inşallah umarım en kısa zamanda evladın sana tutunurççlütfen kendini üzme ve bu kadr stres yapma bırak kim ne dersin desin sen tıka kulaklarını inan bana en büyük sorun en büyük engel stres yapmak biraz rahatlamaya ve bebek düşüncesinden uzaklaşmaya ihtiyacın var hepsi bu

Insallah ya inan yazdiklarimdan dolayi stres yaptigimi dusunuyorsuniz bazen yapmiyor degilim ama hic takmadigim olursa olur olmazsa olmaz dedigim gunlerde oldu allahim kucagina saglikla al insallah

Olur canim olur takma hayirlisi ne zamansa o zaman olsun...vardir verenin bir bildigi...
Soğan kurunu denedinmi rahmi temizledigi icin kolaylasiyormus hamile kalmak

Sendemi benim gibisin 5 yildir tup bebeklerin negatif peki sorun ne bizde yok

Ahhh canim bi bilsek sorun oldugunu onu halletmeye en iyi doktorlara gideriz yok yok yok 10 doktorda kan islemleri sprem verdik filan ama yok sorun yok 1 yanlis der tamam hepside mi biseyiniz yok der tek hazmedemedigm konu bu

Eşimin ailesinde böyle iki tane örnek var. Sorun yok demiş dr.lar sonra birgün oluvermiş. Sizin de hayırlısıyla olur inşallah. Kendinizi üzmeyin, stres yapmayın, bunlar da etkiliyor bence. Siz rahat olmaya çalışın. Sorun yoksa olur Allah'ın izniyle... Buna da bir imtihan olarak bakalım, kimisi istemediği halde hamile kalıyor, kimisi de uğraşıyor işte

Ersu kardes ins diyorum cok uzuldum cok onlar cennette die uzulme sakin allahim bizede gonderecek sesimizi duyacak zamanini bekliyor...

canım ben 5 yıl bekledim.doktorlar hic bir sorun yok deyip gonderdiler.5 yilin sonunda doktora artik beklemek istemiyorum diye israr edince asilama yapildi ve allahima cok sukur ilk asilamada tuttu.oglum suan 2 yasinda..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ewet aynen canim yaa bazilari tecavuzde hamile kaliyor rabbim iste ....
Insallah bir gun bizde anneligi tatariz yorumun icin cok saol....

Ayyy masallah canim saglikla buyut ins allah bebegini seni korusun :))))

bende eltimle bir evlendim onun çocuğu 1 yaşına girmek üzere..ben büyüğüm ama benim kucağım boş.rabbim vermedi seni çok iyi anlıyorum.bende 3 yıllık evliyim..1 negatif aşılamam var..

Ewet aynen canim yaa bazilari tecavuzde hamile kaliyor rabbim iste ....
Insallah bir gun bizde anneligi tatariz yorumun icin cok saol....

Sen de sağ ol canım, olur olur Allah'ın izniyle, tez zamanda yazarsın inşallah anne olacağını

Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Çok istediğiniz belli yazdıklarınızdan.
İnşallah anne olursunuz en kısa zamanda.

Ancak bir şeyler sormak istiyorum,
7/24 bebekleri mi düşünüyorsunuz?
Eşinizle başka hedefleriniz yapmak istediğiniz şeyler yok mu?
Hani biraz daha akışına bıraksanız eğer tedavi olmanızı gerektirecek bir durum yoksa?
Eşinizi de kendinizi de üzüyorsunuzdur böyle..
Milletin 10 tane olsun bırakın, sizin de geç olur ama hayırlı bir evlat olur belki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…