- 23 Aralık 2013
- 690
- 403
- 83
- Konu Sahibi Nickimnick
-
arkadaşım allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda saglıkla sıhhatle kucagına alırsın bebşini umarım.
doktorların söyledıgı nedır?
tüp bebek yonlendırmelerı oldumu?
2,5 yillik evliyim...Birbucuk yilda bizim olmadi....herseyin hayırlısı dedigim zamana biraktigim yeni ise başladığım zamanda
hamile kaldigimi ogrendim...nacizane tavsiyem stres yapma hayirlisi de az zamana birak ummadigi anda rabbim
nasip ediyor....insallah en kisa kavusursun ...rabbim isteyen herkeze nasp etsin
Bende 1 seneden fazladır cabaliyorum evlat sahibi olabilmek için incir kuru denedim soğan denedim Dr gittim bende bi sıkıntı yok ama eşimin sprem sayisi düşük olduğundan olmuyor öyle diyor Doktor bende Rabbimin bildiği vardır diyorum simdi tedavi için islemleri yaptiriyoruz pazartesi yada Şali rahim film mi cektircem kafam o kadar dolu ki dalginim o yüzden salak gibi oluyorum bazen rabbine dua ediyorum sadece isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin
sen biraz stres yapmışsın,biraz takmamaya çalış başka şeylerle oyalan,hobi edin kendine zamanı geldiğinde bebek de gelecektir
Insallah ya inan yazdiklarimdan dolayi stres yaptigimi dusunuyorsuniz bazen yapmiyor degilim ama hic takmadigim olursa olur olmazsa olmaz dedigim gunlerde oldu allahim kucagina saglikla al insallah
Olur canim olur takma hayirlisi ne zamansa o zaman olsun...vardir verenin bir bildigi...
Soğan kurunu denedinmi rahmi temizledigi icin kolaylasiyormus hamile kalmak
seni çok iyi anlıyorum canım inşallah Allahım dha çok bekletmez
benim 5. yılım bitti ne tedaviler sığdırdım bu beş yıla Allahım veriyor bir sabrını
bende ilk zamnlar hamile kalan hberlerine dayanamazdım kıskançlık değil bu biliyorum
neden benim olmuyor düşüncesi ama artık yok Allah herşeye dayanma gücünü de veriyor canım
ben şuand hiçkimsenin laf sokmaların aldırmıyorum
ve bir hmile görünce selavat getiriyorum biliyorumki bende birgün hmile olacam canım inşallah
sadece bu fikirden uzaklş biraz
ve istersen uğur koşarın bana Allah yeter kitabnı oku iyi gelecektir beni çok rahtlattı
iki tüp bebekten negatif almış birisi olarak psikolojimi düzeltti canım
Ahhh canim bi bilsek sorun oldugunu onu halletmeye en iyi doktorlara gideriz yok yok yok 10 doktorda kan islemleri sprem verdik filan ama yok sorun yok 1 yanlis der tamam hepside mi biseyiniz yok der tek hazmedemedigm konu bu
canım seni okadar iyi anlıyorumki hemde fazlasıyla 6,5 seneyi geçiyor evliliğimiz ilk günden beri istedik ilk 2 sene olmadı sonra rabbim nasip etti hemde 8 kere ama malesef 8ide düşük dış gebelik olup kaybettim artık normal yolla olmaz deyip tüpe yöneldik ondada negatifi gördük ama hala umudum var eşimde Allah razı olsun hep der Allah ne zaman yazdıysa o zaman olur diye velhasıl zorda olsa bu yolda umudumuzu kaybetmeden bekleyeceğiz
ALLAH tez zamanda rabbim banada anne olmayı nasip et diye dua eden kardeşlerime ve banada nasip eyler inşallah
Eşimin ailesinde böyle iki tane örnek var. Sorun yok demiş dr.lar sonra birgün oluvermiş. Sizin de hayırlısıyla olur inşallah. Kendinizi üzmeyin, stres yapmayın, bunlar da etkiliyor bence. Siz rahat olmaya çalışın. Sorun yoksa olur Allah'ın izniyle... Buna da bir imtihan olarak bakalım, kimisi istemediği halde hamile kalıyor, kimisi de uğraşıyor işte
canım ben 5 yıl bekledim.doktorlar hic bir sorun yok deyip gonderdiler.5 yilin sonunda doktora artik beklemek istemiyorum diye israr edince asilama yapildi ve allahima cok sukur ilk asilamada tuttu.oglum suan 2 yasinda..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BENIM BIR DERDIM VAR KIZLAR
icim icimi yiyor artik nereye baksam nerde otursam bebek ler gozumuze gozumuze sokuyorlar hamile olduklarini bebeklerini yada ben cok dikkat ediyorum ne zmn bir magazya girsem bebek elbiseleri gordugum an o reyona gidiyorum esim sadece bakiyor alacam diyorum sacmalama diyor kizlar hangi magazaya girsem bebek elbiseleri olsun besik olsun parkta oturuyorum cocuk dolu kizlar isyan etmiuorum (hasa) ama bazen ben kotu bisey mi yaptim allaha karsi bizi bununla siniyor diyorum ....
ben buraya uye olmadan oncede takip ediyordum tam 2 yil boyunca....
2 kere asilama yaptim tutmadi ....
kizlar lutfen yargilamayin lutfen psikologo gid8n demeyin bana ihtiyacim yok inanin icimi dokmeye ihtiyacim var yanliz ....
artik benimde canimdan can olmasini istedigim sarilarak yatmak istedigim bir bebegim olsun dun esimle bu konu yuzunden kavga ettik ....
esime dedim biz 3 yila yakin istiyrz oluyorum resmen her ay hayallerim yikiliyor 10 yil isteyenler ne haldedirlet allah bilir....
nedesin sizce bizim on yil beklemeyecagimiz ne malum .......
kizlar orda resmen agladim soylediginde hakliydi kavga ettik ......niye boyle diyorsun dedim ......destek olacagina kostek olma dedim ...
ben eltimle beraber evlendim abimde benden 2 ay once benimle ewlenen herkes 2 cocugu dusunuyor artk herkes ×hamilemi?sormaktan bikti simdi kimden sorun sormaya gectiler ....
bir nebze olsun bunlari yazdim rahatladim benimle ayni yolda olan herkese allah bize sabir versinbi yolda ancak biz birbirimizi anlariz EN KISA ZAMANDA BURAYA ...
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMM, M,,,,,,,
yazacaz insalah tek hayalim bu allah baba dualarimizi kabul eder ins ....
Ewet aynen canim yaa bazilari tecavuzde hamile kaliyor rabbim iste ....
Insallah bir gun bizde anneligi tatariz yorumun icin cok saol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?