Çocuk Hastalıkları Bebişi olan anneler bakarmısınız lütfen :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
iyi dilekleriniz için çok sağolun hanımlar
mr çekildi temiz çıktı, eegsi diyarbakırda çekilmişti sol lobunda sorun var gibi görünüor demiş doktor ve ilaçlara başlatmış işte . ilaç kullanmasına ragmen hala havale geçirmiş. bizde adanaya getirdik belki burda daha iyi bakarlar diye burda da 1 ay sonraya gün attılar
diyarbakırda çekilen eegsini burdaki doktora gösterdik epilepsi değil bu demiş biz tekrar çekicez demiş
sadece bugün sabahtan beri 4 kere geçirdi havale birazdan acile götürcekler tekrar

Direk bir özel hastahaneye gitseniz? Yoksa gittikleriniz özel mi? 1 günde ne olduğunu çıkarırlar ortaya. Minnacık bir bebişin belki de hayatı söz konusu... İçim sızladı, iyileşir umarım en kısa zamanda.

Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin, inşallah bebeğiniz sağlığına kavuşur.

Çok geçmiş olsun. Facebook Doğal Anneler grubundada paylaşmışsınız bu konuyu , oradaki arkadaslarinda dediği gibi 1 ay uzun süre, başka bir doktora goturseniz tekrar, eeg cekilse. Rabbim korusun daha çok küçük, erken teşhis çok önemli.

burdan bi arkadaş tavsiye etti orayı sağolsun oraya da yazdım evet şuan çıktılar gidiyorlar acile bakalım ne çıkacak sonuç

siirtte özel hastanede dogum yaptı sonra orası batman devlet hastanesine yolladı
batmanda diyarbakır dicle ünisine yollamış
bizde en son adana balcalıya getirdik şuan araştırma hastanesinde
genetik kanı alındı sonuç 3 aya çıkacak eeg 1 ay sonra çekilcek
ilaç kullanmasına ragmen bugün 4 kere geçirdi havale götürdüler şuanda acile belki yatış yaparlar sonucu bekliyorum evde bakalım

iyi de 3 tane nörolog zaten görmüş
ayrıca nöbet geçirmemesi için vermişler ilacı, nöbet sırasında oksijensiz kalma ihtimalinden iyidir.

canım benim.. Allah şifasını versin minik meleğe.Benimde 3 aylık bebeğim var içim sızladı okurken gözlerimden yaş geldi Allahım yardımcınız olsun sağlığına kavuştursun bir an önce.Geçer biter inşallah minik yavrum benim.

S.a. Arkadaşlar....
Bizim bebeğimize de epilepsi teşhisi konuldu. Çok üzülüyoruz. İstanbulda bildiğiniz iyi bir doktor ve hastane varsa tavsiye edermisiniz......

S.a. Arkadaşlar....
Bizim bebeğimize de epilepsi teşhisi konuldu. Çok üzülüyoruz. İstanbulda bildiğiniz iyi bir doktor ve hastane varsa tavsiye edermisiniz......

büyük geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa verir inşallah tüm bebişlere..
ben istanbulda değilim umarım yardımcı olan arkadaşlar çıkar

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce anlaşılır ne olduğu ve iyileşir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…