Canım annesinin ne yaşadığını okadar iyi anlayabiliyorum ki, 3 ayını doldurduktan sonra ameliyat olan tümör alınan ve hala kisti bulunan bir kızım var. Sana mesajda yazdığım yerden çok destek görürsün eminim. Bir de İstanbula getirmelerini öneririmcanım zaten doguda bi şehirdelerdi abim orda görev yapıyor. o şehirde eeg yok demiş başk bi şehre yollamış o başka şehirde ayrı bi şehre daha yollamış daha 15günlük bebek şehir şehir geziyor heryer kan alıyor mosmos kolları
en son dayanamadık kendi memleketimize getirdik adanadayız bakalım bekliyoruz
Evet, hatta saclari diken diken oluyordu, gozleri gidiyordu, ateşi aşırı yukseliyordu. Biz de havale saniyorduk ama alerjisi oldugu maddelere karşı astim krizine giriyormus..
Canım annesinin ne yaşadığını okadar iyi anlayabiliyorum ki, 3 ayını doldurduktan sonra ameliyat olan tümör alınan ve hala kisti bulunan bir kızım var. Sana mesajda yazdığım yerden çok destek görürsün eminim. Bir de İstanbula getirmelerini öneririm
Canim spinal sivisina baktilarmi ?
Virus enfeksiyonu olabilir beyninde. Kaka tahlili yaptilar mi ? Bakteriel enfeksiyon olabilir. Bana Beyin beya spinada enfeksiyon gibi geldi cunku seizure geciriyor sanirim. Ama bebek vok kucuk spinal sivi alicak iyi doktor bulmak cok ama cok zor herkes o kunda egitimlu deyil. Yapmadilarsa kesinlikle bir sekilde yaptirmanizi tavsiye ederim, buyuk sehirlerde bulunabilir boyke bir doktor.
Mesela annede herpex virusu varsa bebege gecip boyle bir enfeksiyon olusturmus olabilir.
ama bizde öyle ateş yok saç dikelmesi falan yokhem doktorların bakması gerekmiyomuydu böyle bi ihtimal varsa
Bizimkini de geç buldular zaten. Gozleri kayiyordu, meme emmiyordu, derinden nefes almaya calisiyordu. Ama bence alerjik astim gibi görünüyor. Siz internetten belirtilerine bakin bakalim ayrica doktora da soyleyin acaba alerjik astim olabilir mi falan diye.. bizimkinin süte alerjisi varmis, domatese varmis, polene, toza falan filan nerdeyse çoğu şeye. Bunlari yediği an krizleri basliyor. Alerji testini 3 yasinda yaptılar galiba.
canım hiç sanmıyorum baktıklarına doktor dinlemiyor bile bu dediklerinle hiç uğraşmamıştır
nöbet geçiren çocukta mutlaka beyin omurilik sıvısına bakılmıştır hem de 3 tane çocuk nöroloğu görmüş
metabolik hastalıklar geldi benim de aklıma o da olabilir.
canım hiç sanmıyorum baktıklarına doktor dinlemiyor bile bu dediklerinle hiç uğraşmamıştır
Türkiyedeki hastaneleri, saglik sistemi bilemem tabiki ama sanki istanbul/ankara gibi büyük sehirlerde daha iyi doktorlar/hastaneler varmis gibime geliyor.
Bu is böyle gitmez canim, ne demek doktor dinlemiyor? Bu bebisin acil yardima ihtiyaci var. Bir hastligi varsa erken teshis olur ve derhal tedaviye baslayabilir. Yani böyle beklemek ile olmaz . Kim bilir tedavi gec basladi diye yavrucak ömür boyu sonuclarina katlanacak
O eeg icin beklemeyin, gerekirse acilden girin ve dedigim gibi büyük sehirleri deneyin.
Sanada, ailenede büyük bir gecmis olsun diliyorum. Insallah yavrucak en kisa zamanda sagligina kavusur
Allah razı olsun çok sağolun, acilden gitmemize ragmen 1 ay sonraya attılar 3 ay sonraya atacaklardı güç bela 1 aya çektirdikpazartesi tekrar gidicez bakalım inşallah çekerler hemen
acilden de girse eeg acil bir tetkik değildir zatenTürkiyedeki hastaneleri, saglik sistemi bilemem tabiki ama sanki istanbul/ankara gibi büyük sehirlerde daha iyi doktorlar/hastaneler varmis gibime geliyor.
Bu is böyle gitmez canim, ne demek doktor dinlemiyor? Bu bebisin acil yardima ihtiyaci var. Bir hastligi varsa erken teshis olur ve derhal tedaviye baslayabilir. Yani böyle beklemek ile olmaz . Kim bilir tedavi gec basladi diye yavrucak ömür boyu sonuclarina katlanacak
O eeg icin beklemeyin, gerekirse acilden girin ve dedigim gibi büyük sehirleri deneyin.
Sanada, ailenede büyük bir gecmis olsun diliyorum. Insallah yavrucak en kisa zamanda sagligina kavusur
acilden de girse eeg acil bir tetkik değildir zaten
ve bebek olduğu için muhtemelen erkene bile randevu verilmiştir.
beklenmesi için vardır illa ki bi sebebi.
eeg'nin sonucu önemli ama zaten bebek epilepsi ilacı kullandığı için çok erken ya da geç olması hastalık açısından çok önemli değil
Evet epilepsi gibi duruyor ama ya değilse o ilaçlar bebeğe zarar veriyorsa? Beyni havale sırasında ne büyük hasarlar görür Allah korusun.Bence Prof.ya da alanında başarılı bir çocuk nöroloğuna gitmelisiniz acilenacilden de girse eeg acil bir tetkik değildir zaten
ve bebek olduğu için muhtemelen erkene bile randevu verilmiştir.
beklenmesi için vardır illa ki bi sebebi.
eeg'nin sonucu önemli ama zaten bebek epilepsi ilacı kullandığı için çok erken ya da geç olması hastalık açısından çok önemli değil
o nasıl bir şey ya ? allah şifa versin en kısa zamandaateşi çıkmıyor soguk havale geçiriyor. 3 tane nörolog muayene etti bu çocuk havale geçirmiyo diyolar ee o zaman ne ? kimse doğru düzgün bi bilgi vermiyor. yengem anlatmaya çalışıyor böyle böyle oluyo diye dinlemiyor bile doktor napmak gerek hiç bilmiyoruz şuan eeg gününü bekliyoruz daha 1 ayı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?