Yengenin ictigi ilaclarin cocuga zarari ilmadigina eminmisiniz ?
Doktor emzirebilirmisin mi demisti ?
Canim yengen geciriyor anlamini cikardim kusura bakma.ilaçları bebiş içiyor yengem değil
hanımlar çok dertliyiz çok
15 günlük bebişimiz var
yigenim oldu
yengemin hesabı olmadıgı için ben fikir alıyorum
sezeryanla dogum yaptı yengem. 2 günlükken havale geçirdi gözleri kaydı mosmor kesildi 1 hafta hastaneye yatırdılar herşeyine baktılar bişi çıkmadı. tabi bu süreç içinde de hep havale geçiriyor doktorların gözü önünde falan. ilaç vermişler b6 vitamini içeren bi ilaç o iyi gelmiş gibi neyse hastaneden çıkardık memleketimize getirdik başka bi araştırma hastanesine yatırdık
burda da kan alındı 3 ay sonra çıkacak sonuç 1 ay sonrada eeg çekilcek. bu süreç içinde şuan iki ilaç içiyor. biri bilindik havale ilaci Lu.. diğeri b6 ilaci Pri..
şimdi çocuk bişiler geçiriyor ama biz ne oldugunu anlamıyoruz. emmiyor zaten yengemde gögüs pompasıyla sağıp biberonla veriyor ve mama veriyor yetmiyor sütü.
biberonla içiyor sonra gözleri kapanıyor uyku moduna geçiyor. 5 dk sonra açıyor gözlerini . gözleri odaklanıyor sonra kasılmaya başlıyor geriniyor gibi sanki bi kolu çekme yapıyor itiyor gibi bu süre içinde gözleri hep odaklı sonra da hıçkırmaya başlıyor hıçkırık bitiyor geri uyuyor. bu gün içinde bi çok defa oluyor bazen emmeden uyku modundayken gözünü açar açmaz bu dediklerim oluyor kasılması çok korkutuyor bizi gözünü hiç kırpmadan odaklanıyor
bu ne demek anlamıyoruz çocuk hıçkırıyor mu yoksa havale geçiriyor sonrasında hıçkırıyor mu bu durumu yaşayan bile fikri olan varsa veya önerisi olan lütfen yazabilirmi napacagımızı şaşırdık kaldık.
Cok gecmis olsun size de. Insan ne kadar uzulur kucucuk yavrusuna.Benim yegenim gibi desenize. Üzgünüm ama sanirim yegeniniz alerjik astim ve bir seylere fena alerjisi var. Bizimki 5 yasina geldi hâlâ cekiyor kuzum.
Allah şifa versin...
Dikkat edin bakalim neye alerjisi var..
Sagolun. Hem de nasil atesleniyordu, saclari diken diken oluyordu, kendinden geçiyordu ve daha 1 2 gunluktu. Hastaneye yatirdik tonla tahliller falan en sonunda alerjik astim oldugunu öğrendik. Gorseniz hala canim acir. Bi gun ablam hava aletini getirmeyi unutmus cocuk nefessiz kalmis resmen kalbi cikacak kenarda cansiz cansiz uzanmis kendine gelemiyordu hemen kaldirdik goturduk tabi.Cok gecmis olsun size de. Insan ne kadar uzulur kucucuk yavrusuna.
Yegeniniz de mi ateslenmisti kucucukken boyle ?
Benim yegenim gibi desenize. Üzgünüm ama sanirim yegeniniz alerjik astim ve bir seylere fena alerjisi var. Bizimki 5 yasina geldi hâlâ cekiyor kuzum.
Allah şifa versin...
Dikkat edin bakalim neye alerjisi var..
havale geçirirken ateşi kaç dereceye çıktı ? nörolog muayene etti mi bebeği ?
Canım sana mesaj attım. İnş. kötü bişey çıkmaz,ilaç vermeleri iyi olmamış, farklı doktora götürseniz?
canım aynı anlattıgım gibi mi oluyor senin yegenin de kasılmaları falan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?