- 26 Temmuz 2015
- 67
- 21
- 37
-
- Konu Sahibi herseygizlisakli
Mükremin diyecektim kızmış. Mükremine olsun ,Günaydın herkese. Umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur.
Hamileliğin 4. ayına girmişken isim arayışına başladık ancak aklımıza gelen hiçbir isim sempatik gelmiyor. Daha doğrusu beğendiğimiz isimleri bile bebişe koyma konusunda takılıyoruz. Siz nasıl aşıyorsunuz bu sorunu? Bebiş kız gelecek bu arada inşallah
Akbel, balkın,ediz, bediz, günçe , sayina, parla,
Bu yeni nesil isimler beni benden alıyor. Gecen sene arkadaşım aylarca düşünüp akçın koydu kızının isminiHepsi kötü ötesi, Balkın olmak istemezdim
Bu yeni nesil isimler beni benden alıyor. Gecen sene arkadaşım aylarca düşünüp akçın koydu kızının isminigel beni zorbala diyor resmen
Vera bir de vücudun kuyruk sokumu bölgesi, kıç, mabad demek. Yeni neslin bilgiye ulaşma hızını ve zorbalama huyunu düşündüğümüzde pek uygun bulmadığım için koydurmadım arkadaşıma bu ismi.4 ay önce doğum yaptım ve “vera” koydum bana çok nahif geldiği için anlamı günahlardan ve kötü işlerden uzak duran demek ilk görüşte bu isme aşık oldum hala da başka bi isim olmazmış diyorum bence iyice araştırın sizinde içinizin ısındığı bir isim karşınıza çıkacaktır
Akbel, balkın,ediz, bediz, günçe , sayina, parla,
Şaka zaten. Ben öyle sandımÖneri diye yazıılan bazı isimler şaka gibi
Akçın ne ola ki göçmen kuş mu
4 ay önce doğum yaptım ve “vera” koydum bana çok nahif geldiği için anlamı günahlardan ve kötü işlerden uzak duran demek ilk görüşte bu isme aşık oldum hala da başka bi isim olmazmış diyorum bence iyice araştırın sizinde içinizin ısındığı bir isim karşınıza çıkacaktır
Cennette uçan ilk kuş olabilir mi
Vera bir de vücudun kuyruk sokumu bölgesi, kıç, mabad demek. Yeni neslin bilgiye ulaşma hızını ve zorbalama huyunu düşündüğümüzde pek uygun bulmadığım için koydurmadım arkadaşıma bu ismi.