- 30 Ağustos 2019
- 3.729
- 8.297
-
- Konu Sahibi herseygizlisakli
Ay ne kadar güzelmiş. Kızım olursa yazdım aklıma4 ay önce doğum yaptım ve “vera” koydum bana çok nahif geldiği için anlamı günahlardan ve kötü işlerden uzak duran demek ilk görüşte bu isme aşık oldum hala da başka bi isim olmazmış diyorum bence iyice araştırın sizinde içinizin ısındığı bir isim karşınıza çıkacaktır
Ay ne kadar güzelmiş. Kızım olursa yazdım aklıma
Diğer yorumları da okudum şimdi, başka anlamlara da geliyormuş
Günaydın herkese. Umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur.
Hamileliğin 4. ayına girmişken isim arayışına başladık ancak aklımıza gelen hiçbir isim sempatik gelmiyor. Daha doğrusu beğendiğimiz isimleri bile bebişe koyma konusunda takılıyoruz. Siz nasıl aşıyorsunuz bu sorunu? Bebiş kız gelecek bu arada inşallah
Benimde kızım olacak insaAllah bende Asel vera koyacağım4 ay önce doğum yaptım ve “vera” koydum bana çok nahif geldiği için anlamı günahlardan ve kötü işlerden uzak duran demek ilk görüşte bu isme aşık oldum hala da başka bi isim olmazmış diyorum bence iyice araştırın sizinde içinizin ısındığı bir isim karşınıza çıkacaktır
Asel mi…Benimde kızım olacak insaAllah bende Asel vera koyacağım
Benimde kızım olacak insaAllah bende Asel vera koyacağım
Neden ?Koymasanız daha iyi sanki
Biraz daha isim yazarsanız hepinizi sosyal hizmetlere şikayet etcem
Türkiye coğrafyasında telaffuz edilmesi zor isimler. Bu isimleri Karadeniz'e gidince duymak isterdim :))) no no :)Akbel, balkın,ediz, bediz, günçe , sayina, parla,
Doğru. İsim çok mühim.İsmin anlamından çok harflerin karakteristik özelliklerine bakıyorum. Çocuk taşıdığı harflerin özelliklerini alabiliyormuş. Hatta isim kısaltmanın bu yüzden yanlış olduğunu söyleyenler falan var
Asla yeni nesil düşünmüyoruz:)) nehir, ada, masal hoşumuza gidiyor bu araNasıl bir şey bakıyorsunuz, kafanızda bir şeyler var mı? Yeni nesil uydurma+berbat isimler gibi mi misal Alya, Vera, Pera benzeriAnlamlı bir şeyler mi bakıyorsunuz, Türkce mi, yoksa daha egzotik mi? Benim ismim Turkçe, Türkçe isim severim ayrıca, en çok da Gökçe ismini severim çok guzel değil mi, belki pilot olur, belki gökbilimi yapar, belki uçak tasarlar....
Asla yeni nesil düşünmüyoruz:)) nehir, ada, masal hoşumuza gidiyor bu ara
ahahah gökhan ünver sağolsuneva neva koy :