- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
- Konu Sahibi babyinlove
-
yaptırayım mı diyosun faydası olur mu acebaCnn bende bu formda okudum birde papatyamda yap dedi çok kalan varmış bununla tabiki verecek olan Allah bunlar sebep geçen ay yaptım bu ay tekrar yapi camkeske kupada yaptiesaysin bende bulsam bende yaptircam
İnşallah canım bana doktor size tüp bebekten başka yol görünmüyor desede ben rabbime sığınıp uç ay daha her türlü bitki vitamin ve tabiki duaların gücüyle denemeye devam edicem inşallahSagol canim fetihler bitince yapiyim yada onumuzdeki persembe yapiyim.Haberim olsaydi dun yapardim neyse hayirlisi bakalim onumuzdeki persembe yapiyim insallah sende vesile olursun ne guzel canimm sagolll
insallah bitanemmm Rabbim o kadar buyukki istesin ikiz ucuz verir bi seferde dolduruverir evlerimizi insallah...Biz dua edip tevekkul edecez gerisi Rabbime kalmis hayirlisi bitanemmİnşallah canım bana doktor size tüp bebekten başka yol görünmüyor desede ben rabbime sığınıp uç ay daha her türlü bitki vitamin ve tabiki duaların gücüyle denemeye devam edicem inşallah
burda okudum faydasını görenler hamile kalanlar olmus bende sırtıma degilde karnıma yaptırmıstık.validem hiç zararı yok acımıyorda ne olur ne olmaz dene derimyaptırayım mı diyosun faydası olur mu aceba
tamam cnm teşekkür ederimburda okudum faydasını görenler hamile kalanlar olmus bende sırtıma degilde karnıma yaptırmıstık.validem hiç zararı yok acımıyorda ne olur ne olmaz dene derim
CNM SAGOL HAKKINI HELAL ET BEN DUN BAYA HASTAYDIM HASTANEDEN GEC GELDIM GIRIP TOPIKLERDEN DUADA ALDIM FAKAT BURASI KALDI BAKAMADIM KSR BKMAysem icin 800 aliyim
AYY CNM INSALLAH YA COK IHTIYACIM VAR BIR GUC OLUR BANA ZATEN KIMSEM YOK KOMSU AILE ARKADAS YOK BURDA .COK SIKILDIM ARTIK YA BIDE YAZ YINE IYI GECIYOR BIR YERLERE CIKIYORUM FAKAT KISIN EVE TIKANIYORUM.COK ZOR TANIDIKLARINIZA SOYLEYIN YURTDISINA KIZINI VEREN BIN PISMAN OLUR UYARMASI BENDEN. MUSLUMAN MUSLUMANIN IYILIGINI ISTER.BURAYA GELEN DONEMIYOR.KIMSEYE TAVSIYE ETMIYORUM KIZLAR.Masculin ayşe için 700 aldımmm.
Canımm mucizen gelsin tez zamanda sana arkadaş olsun gurbet ellerde
Haklısın canım yaAYY CNM INSALLAH YA COK IHTIYACIM VAR BIR GUC OLUR BANA ZATEN KIMSEM YOK KOMSU AILE ARKADAS YOK BURDA .COK SIKILDIM ARTIK YA BIDE YAZ YINE IYI GECIYOR BIR YERLERE CIKIYORUM FAKAT KISIN EVE TIKANIYORUM.COK ZOR TANIDIKLARINIZA SOYLEYIN YURTDISINA KIZINI VEREN BIN PISMAN OLUR UYARMASI BENDEN. MUSLUMAN MUSLUMANIN IYILIGINI ISTER.BURAYA GELEN DONEMIYOR.KIMSEYE TAVSIYE ETMIYORUM KIZLAR.
Canm ne zamandir yurtdisindasin ? Hanqi ülkedesinAYY CNM INSALLAH YA COK IHTIYACIM VAR BIR GUC OLUR BANA ZATEN KIMSEM YOK KOMSU AILE ARKADAS YOK BURDA .COK SIKILDIM ARTIK YA BIDE YAZ YINE IYI GECIYOR BIR YERLERE CIKIYORUM FAKAT KISIN EVE TIKANIYORUM.COK ZOR TANIDIKLARINIZA SOYLEYIN YURTDISINA KIZINI VEREN BIN PISMAN OLUR UYARMASI BENDEN. MUSLUMAN MUSLUMANIN IYILIGINI ISTER.BURAYA GELEN DONEMIYOR.KIMSEYE TAVSIYE ETMIYORUM KIZLAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?