- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
-
amin canlarım sizdende Allah razı olsun bol bol bebişleriniz olsun bende teyzeleri olayım yelekler öreyim
valla hatırlat unutmayayımyelek sözünü unutmadım cnm bir hamile kalayım hatırlatıcam
Geçti canım ama hiç umut yok ağrılarım varAllah kabul etsin canım adetin geçmişmi
Canim yarin birlikte baslayalim fetih suresineSlmm kızlar ben yarın fetih süresine başlıcam birlikte başlayalım mı eltim söyledi allah razı olsun bilmiyordum interneten baktım ........cumartesi günü başlanır. Abdest alıp 2 rekat namaz kılınır. 7 defa Estağfurullah çekin arkasından salavat çekip niyet edin.cumartesi 1
pazar 3
pazartesi 5
salı 7
çarşamba 7
perşembe 7
cuma Sela okumadan 11 defa okuyun. Ardından dilediğini isteyin. inşallah dileklerimizle gerceklesir
Baslayslim canim yaa sagol Allah razi olsun iyi oldu bak bunu da okuyalim sagolasin..Slmm kızlar ben yarın fetih süresine başlıcam birlikte başlayalım mı eltim söyledi allah razı olsun bilmiyordum interneten baktım ........cumartesi günü başlanır. Abdest alıp 2 rekat namaz kılınır. 7 defa Estağfurullah çekin arkasından salavat çekip niyet edin.cumartesi 1
pazar 3
pazartesi 5
salı 7
çarşamba 7
perşembe 7
cuma Sela okumadan 11 defa okuyun. Ardından dilediğini isteyin. inşallah dileklerimizle gerceklesir
Ailenin okudugu fetihmi canim yoksa tesbih duasi mi bide tesbih duasi nasil yapiliyo bizde okuyalim ailendeBende geçen hafta yaptım canım rabbim inşallah duamızı duyar
3 gündür kırmızıları bekliyorum gelemediler ağrı çekiyorum bitsin yine yapicam inşallah ve tespih duasinida yapicam çok şükür şimdiye kadar ailemden kim ne için yaptıysa oldu bende bebis için yapicam inşallah
Ayy inşallah canım büyük konuşmayım ama rabbim nasip ederse üst üst doğuracam beş altı tane ancak icimdeki hasreti gideriramin canlarım sizdende Allah razı olsun bol bol bebişleriniz olsun bende teyzeleri olayım yelekler öreyim
Tmm canım inşallah rabbim duamizikabul ederCanim yarin birlikte baslayalim fetih suresine
nedemek canım bi dua varsa birlikte okuyup paylaşmaliyizBaslayslim canim yaa sagol Allah razi olsun iyi oldu bak bunu da okuyalim sagolasin..
Ailenin okudugu fetihmi canim yoksa tesbih duasi mi bide tesbih duasi nasil yapiliyo bizde okuyalim ailende
herkesin duasinin kabul.oldugu sey hangisiyse
kızlarrr yakı sizde mi yapıştırdınız benim komşu bir teyzem var o yapıştırdı dün bana zorla inanmadım ben o ağrılar için değilmi şimdi belimde ama hoşuma gitti sıcacık yaptı beni bide kupa tutmak istedi istemedim gerçekten faydasını gören olmuş muinşallah cnm bnm
bende isterimvalla hatırlat unutmayayım
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]]GOk KAPILARINI AÇAN DUA
“Bismillahirrahmanirrahim“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin enbüyüğüdür Allah'a olanhamdimizçoktur Sabah akşam her an tesbihimizAllah'adır)
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğindeYA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR.
gul333 gülşen
Arkadasimıza okuyoruz
SIRALAMA:
- @babyinlove .....(aylin)..........1000
- @agustos72 .........................1000
- @damla_22 .........................700
- @mutlu-umutlu ....................700
- @gulucukgs ......(betül şule)....
- @yasmin5846 ....................700
- @@papatyamm_3474 ..(ayşe).....1000
- @z_ipek (yasemin)................750
- @volhat ..................................1000+2000+100
- @@gulbahcesi0618 (gülşen)......1000
- @masculin .......................
- @@esmerm91 .....................
- @@crazy3527 ..........................1000
- @@mavizm .........................700
- @okulum .............................1000
- @@SENGUL1976 .....................1000
- @ysbam .........................2000
- @feyzanur_ecrin .....zeynep....800
- @@MSB MSB ...............
- @@Dendrobium ..........1000
KALAN: 419
* Arkadaşlar hatırlatmak ıstedım Mazeretssizolarak 3 kısıden dua almayan arkadasımızı çıkarıyorum listeden!!!
* sayı alırken lütfen EN AZ700alalımdualaryetişmiyo
canım çok duymuşum hamile olduğu halde adet sancısı olduğunu belki nede gebişsindir ay inşallah burdan birbirimize güzel haberler veririzGeçti canım ama hiç umut yok ağrılarım var
Sagol bitaneciiimm herkesten Allah razi olsun arkadaslar cabucak bitti duam valla cok mutlu oldum okuyan herkesin yureginden gecen dilegini versin Rabbim.insallah419 okudum kızlar gülşenim için bitti duası maşallah ne kadar hızlı ilerlemiş Allah kabul etsin
Tabiki caniiim sey her gun mu kilinacak bu iki rekat namaz fetih suresini okumadan arkadaslar yarin hep beraber baslayalimnedemek canım bi dua varsa birlikte okuyup paylaşmaliyiz
Cnn bende bu formda okudum birde papatyamda yap dedi çok kalan varmış bununla tabiki verecek olan Allah bunlar sebep geçen ay yaptım bu ay tekrar yapi camkeske kupada yaptiesaysin bende bulsam bende yaptircamkızlarrr yakı sizde mi yapıştırdınız benim komşu bir teyzem var o yapıştırdı dün bana zorla inanmadım ben o ağrılar için değilmi şimdi belimde ama hoşuma gitti sıcacık yaptı beni bide kupa tutmak istedi istemedim gerçekten faydasını gören olmuş mu
Yok canım sadece ilk gün kilinacak sonra orda yazilan tesbihatlari sonra niyetTabiki caniiim sey her gun mu kilinacak bu iki rekat namaz fetih suresini okumadan arkadaslar yarin hep beraber baslayalim
Baslayslim canim yaa sagol Allah razi olsun iyi oldu bak bunu da okuyalim sagolasin..
Ailenin okudugu fetihmi canim yoksa tesbih duasi mi bide tesbih duasi nasil yapiliyo bizde okuyalim ailende
herkesin duasinin kabul.oldugu sey hangisiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?