- Konu Sahibi babyinlove
-
ekledim canımbenide eklermisin
aynen canım senin dahada uzunmuş artık insanlar yokmu hala sorusuna nefret dolu bakışlarla cevap verir oldumBeni de ekle canim 5 yillik evliyim bebek sahibi olamamanin her ay yikilmanin ne oldugunu ne kelimelerim ne de gozyaslarim anlatabilir
Canım istersen sayfaya çağırayım mı arkadaşlarıGÖK KAPILARINI AÇAN DUA :
“Bismillahirrahmanirrahim “ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğinde YA RAFİ'U YA KADİRU'L-MUKTEDİR.
SIRALAMA:
babyinlove ............................ agustos72 ....................................... damla_22 ...................................... mutlu-umutlu ...............................
Tabiki canım cagirabilirsin hepimizin duası aynı evlat için yalvarıyoruz herkes için dua edelim inşallahCanım istersen sayfaya çağırayım mı arkadaşları
Liste açık galiba yeni yapıyorsun
Sende de her arkadaşa dua alma şartı varmı
Ona göre listende de belirt canım benim ki gibi
Herkes dua ya katılsın kimin kime yaptığı dua kabul olur bilemeyiz
Tamam canım çağırmaya başladımTabiki canım cagirabilirsin hepimizin duası aynı evlat için yalvarıyoruz herkes için dua edelim inşallah
manası ne peki tatlımmerhaba arkadaşlar iki senedir bebiş hasretiyle yaşıyorum . bir kadının bebeği olsun diye Allaha nasıl yalvardığını anlayan ve içinden gelerek dua edenlerle dua etmek istiyorum... öncelikle gök kapılarını açan duayı bir kez okuyup sonra hep beraber 18769 kere YA VASİ C.C. tesbihi çekiyoruz inşallah.en sonunda duamız semaya daha çabuk yükselsin diye “Ya Râfi’u Ya Kadiru’l-Muktedir” diyoruz.
sırayla her gün birimize dua ederek destek olalım bebişlerimize kavuşalım
GÖK KAPILARINI AÇAN DUA :
“Bismillahirrahmanirrahim “ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”
SIRALAMA:
babyinlove ............................
ARKADASLAR HAK GECMEMESI ICIN LUTFEN HER ARKADASIMIZA DUA ALALIM EN FAZLA 3 KISIYE MAZARETI OLMADAN KATILMAYAN ARKADASIMIZI SILIYORUZ
benide eklermisinGÖK KAPILARINI AÇAN DUA :
SIRALAMA:
babyinlove ............................ agustos72 ....................................... damla_22 ...................................... mutlu-umutlu ...............................
Tatlım telefonum bozuldu mutlaka eklicem birazdan eşim gelicek onun telefonundan giricem aklimdasin Obenide eklermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?