- 25 Ekim 2013
- 8.400
- 21.479
- 598
- 50
- Konu Sahibi babyinlove
-
canım bende 1000 tane aldım gülbahçesi içinTatlım onve mutlaka 0 yazıyorum listesi bitene okumayana okumadı yziyorum su an yeni listwyi duzwnliyorumhiye
Evet bende okudum 1000 tane kwndime yazdigim sayfada da baya okuyan oldu istersen bi kontrol et bikac sayfa onceden alanlar oldu cunku 9000 den fazla okundu
Allah razi olsun okuyan herkesten tum arkadaslar icin yasin tebareke amme cuma surelerini okuyup dua etmistim bugun bende.su mubarek cuma gununde Rabbim.hepimizin gonlundekini versin.insllah canlarimmmgul333 canım maşallah duran çok hızlı ilerledi
Allah razı olsun canım ağzına sağlıkAllah razi olsun okuyan herkesten tum arkadaslar icin yasin tebareke amme cuma surelerini okuyup dua etmistim bugun bende.su mubarek cuma gununde Rabbim.hepimizin gonlundekini versin.insllah canlarimmm
Amiin canim cumlemizden Rabbim razi olur insallah.Kulun kula ettigi dua daha cabuk kabul olurmus ya insallah hepimizin duasi gecer birbirimize...Allah razı olsun canım ağzına sağlık
Slmm kızlar ben yarın fetih süresine başlıcam birlikte başlayalım mı eltim söyledi allah razı olsun bilmiyordum interneten baktım ........cumartesi günü başlanır. Abdest alıp 2 rekat namaz kılınır. 7 defa Estağfurullah çekin arkasından salavat çekip niyet edin.cumartesi 1
pazar 3
pazartesi 5
salı 7
çarşamba 7
perşembe 7
cuma Sela okumadan 11 defa okuyun. Ardından dilediğini isteyin. inşallah dileklerimizle gerceklesir
Allah kabul etsin canım adetin geçmişmiBende geçen hafta yaptım canım rabbim inşallah duamızı duyar
3 gündür kırmızıları bekliyorum gelemediler ağrı çekiyorum bitsin yine yapicam inşallah ve tespih duasinida yapicam çok şükür şimdiye kadar ailemden kim ne için yaptıysa oldu bende bebis için yapicam inşallah
Allah razı olsun canim inşallah rabbim duanin hayırlısıyla kabul etsin aminnbende yasin cuma suresi amme ayetel kürsi yi okudum kızlar herkes için dua ettim
Ağzına sağlık Ayşemmm Rabbim seninde yüzünü güldrüsün evlatlarının yüzüne baksın imanlı kuranlı bol paralı insanlar cıkarsın evlatlarının karsısınabende yasin cuma suresi amme ayetel kürsi yi okudum kızlar herkes için dua ettim
Allah razı olsun canim inşallah rabbim duanin hayırlısıyla kabul etsin aminn
Ağzına sağlık Ayşemmm Rabbim seninde yüzünü güldrüsün evlatlarının yüzüne baksın imanlı kuranlı bol paralı insanlar cıkarsın evlatlarının karsısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?