- Konu Sahibi babyinlove
700 ekle canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 YIL OLDU CNM FRANSADAYIMCanm ne zamandir yurtdisindasin ? Hanqi ülkedesin
EVET CNM BIR CARESI OLMALI AMA KURALLAR BAYA ZORLASMIS ESIM GELDIGI SENE KIMLIGINI VERMISLER AMA BANA VERMIYORLAR 5 YILIM BITTI.RESMI OLARAKTA FRANSIZ EVLILIGIM VAR.EN SON ESIM AVUKATTA TUTTU FAKAT SANSIM YAVER GITMIYOR INAN SASIRMISIM ESIMDEN KOPAMAM KI BANA DIYOR" GUNAHINA GIRMEK ISTEMEM GITTE DEMIYORUM KALDA DEMIYORUM SECIM SENIN BEN TRYE GELMEM" DIYOR.Haklısın canım ya
Ne kadar zordur. Hem evlat hasreti hem aile hasreti.
Rabbim sabırını artırsın
Ben annemleri 2 ayda bir görmesem duramam. Bazen ayda bir gidiyorum.
Hergün telefonda konuştuğumuz halde.
Görmek başka tabi.
Bunun sonu ne olcak hiç mi gelemiycen Türkiye'ye.
Bi çaresi olmalı.
tamam canım zaten sana başkaları dua etmesi daha önemli169 alayim simdilik cnm.yarin kayinvalideme gidicem.belki giremem hakkinizi helal edin .sizlerin duasi benim icin onemli kizlar o yuzden kendime az aldim.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANM5 YIL OLDU CNM FRANSADAYIM
EVET CNM BIR CARESI OLMALI AMA KURALLAR BAYA ZORLASMIS ESIM GELDIGI SENE KIMLIGINI VERMISLER AMA BANA VERMIYORLAR 5 YILIM BITTI.RESMI OLARAKTA FRANSIZ EVLILIGIM VAR.EN SON ESIM AVUKATTA TUTTU FAKAT SANSIM YAVER GITMIYOR INAN SASIRMISIM ESIMDEN KOPAMAM KI BANA DIYOR" GUNAHINA GIRMEK ISTEMEM GITTE DEMIYORUM KALDA DEMIYORUM SECIM SENIN BEN TRYE GELMEM" DIYOR.
hakli sonucta butun ailesi burda anne baba 5 erkek kardes 10 yegen 3 eltim hepsi burda 5 aile var .ben aileyi artik ikinci siraya aldim cocuk bile yokki gozumu acayim onunla.cok zor ne diyim yasayan bilir kizlar.
Allah yardımcın olsun canım.5 YIL OLDU CNM FRANSADAYIM
EVET CNM BIR CARESI OLMALI AMA KURALLAR BAYA ZORLASMIS ESIM GELDIGI SENE KIMLIGINI VERMISLER AMA BANA VERMIYORLAR 5 YILIM BITTI.RESMI OLARAKTA FRANSIZ EVLILIGIM VAR.EN SON ESIM AVUKATTA TUTTU FAKAT SANSIM YAVER GITMIYOR INAN SASIRMISIM ESIMDEN KOPAMAM KI BANA DIYOR" GUNAHINA GIRMEK ISTEMEM GITTE DEMIYORUM KALDA DEMIYORUM SECIM SENIN BEN TRYE GELMEM" DIYOR.
hakli sonucta butun ailesi burda anne baba 5 erkek kardes 10 yegen 3 eltim hepsi burda 5 aile var .ben aileyi artik ikinci siraya aldim cocuk bile yokki gozumu acayim onunla.cok zor ne diyim yasayan bilir kizlar.
tmm cnm inş.bende isterim
evet canım yakınında faydası oluyomuş kupayıda çektir hiç bi zararı yok hatta faydası varkızlarrr yakı sizde mi yapıştırdınız benim komşu bir teyzem var o yapıştırdı dün bana zorla inanmadım ben o ağrılar için değilmi şimdi belimde ama hoşuma gitti sıcacık yaptı beni bide kupa tutmak istedi istemedim gerçekten faydasını gören olmuş mu