- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #3.421
Tatlım aklımdaydı yazmamışım hemen ekiyorum 2 adet oldum ama çok sancılı geçiyor hakkını helal et canımAYLIN CNM BEN BUTUN ARKADASLARIMA 300 ER OKUDUGUMU YAZMISTIM.
GOZDEN KACMIS DEMEKKI.EKLE TATLIM IKI ARKADASADA 300 ER TANE BENDEN.
Tatlım ya Fettah sayfasında bekleniyorsun sen ve 1 kişi daha kalmış okumaya dün son gündü bi bak istersen okuduysan eklehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ahu-ve-nimel-vekil-cekelim-mi.807999/page-227
kızlar bi arkadasimız rica etti yayınlarmisin diye ayetel kürsü okuyorlarmiş
[/QUOTE]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
8.000 "EL VAHİD"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım.
tubatesbih tuğba ARKADAŞIMIZA OKUYORUZ;;;
LİSTEMİZ;
@Mmihrimah hediye 100
babyinlove .(aylin)..................300+200 damla_22 .... .........................300 mutlu-umutlu ......................200 ya se min .(Yasemin).........300 - @papatyamm_3474.(ayşe).....
gul333 ....................................300 mavizm ...................(((mazeretli))) - @masculin.(ayşe) ...................300
SENGUL1976 . (Şengül).......500 ZEYNEP0682 .......................300 Dendrobium . (esma)............300 whitebal .(Rabia) .................300 - @aybirgen.. .........................300
- Y yenibidunya ..........................400
gadriell ................................300 zeyneplivadi ......................... tubatesbih .... ......................300 ozgecan19 ... .........................300 avatar33 ... ............................300 whiterose00 .........................250 - C canasu .. ...............................300
filiz2012 . ..............................300+300 - D Deborah26 .. .........................300
kitkat .(tugba..).....................100 demet1973 ............................350
KALAN:..............................800
Not=Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üstüste katılmayanlar listeden cikarilir.....[/
kitkat.(tugba..)...... 300
demet1973..... 300 ALIYORUM
slm kızlaer ben kitkat tuba için 300 okudum demet için de 500 alıyorum allah kabul etsin
Kizlar demet icin de 300 aliyorum liste yenilendiginde beni silermisiniz bi sonraki tura katilirim insallah
AYLIN CNM BEN BUTUN ARKADASLARIMA 300 ER OKUDUGUMU YAZMISTIM.
GOZDEN KACMIS DEMEKKI.EKLE TATLIM IKI ARKADASADA 300 ER TANE BENDEN.
Demet için 400 alıyorum Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah
demet arkadaşıma 400 alduıım.
Listenin sonuna gelmişiz.
Demet için 300 okudum
Allah kabul etsin
Kızlar yeni listede yokum ben.
Hakkınızı helal edin.
Dua kardeşlerim yine bir gün bi başka dua da beraber oluruz belki.
Rabbim hepinizin gönlünden geçen duaları hayırlı bir şekilde kabul etsin inşallah
Aminnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?