- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #3.441
İnşallah canım inşallah hepimizin acısı dinerSelam kızlar listedeki son kişi için dua alıyorum...Bizim bekleyişimizde böyle hızlıca geçip gitsin Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.Demet için 300 alıyorum.Hayırlısıyla bebeğine kavuşsun.Bende yarın sabah dr a gideceğim ilaçtan sonra ne durumdayım kontrol, güzel haberler alırım inşallah.Hepinize sevgiler ve bebişler diliyorum...
250 alıyorum
Selam kızlar listedeki son kişi için dua alıyorum...Bizim bekleyişimizde böyle hızlıca geçip gitsin Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.Demet için 300 alıyorum.Hayırlısıyla bebeğine kavuşsun.Bende yarın sabah dr a gideceğim ilaçtan sonra ne durumdayım kontrol, güzel haberler alırım inşallah.Hepinize sevgiler ve bebişler diliyorum...
200 aldim
Aylincim demete 500 okudum hemen yazamadım işteyim de eklersin canım.
Demet için 300 alıyorum.
Kizlar demet icin de 300 aliyorum liste yenilendiginde beni silermisiniz bi sonraki tura katilirim insallah
Listenin sonuna gelmişiz.
Demet için 300 okudum
Allah kabul etsin
Kızlar yeni listede yokum ben.
Hakkınızı helal edin.
Dua kardeşlerim yine bir gün bi başka dua da beraber oluruz belki.
Rabbim hepinizin gönlünden geçen duaları hayırlı bir şekilde kabul etsin inşallah
Aminnnnnn
ARKADASLAR HAKKINIZI HELAL EDIN LISTEDEN AYRILIYORUM. ALLAH HEPINIZE SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN TEZ ZAMANDA HEPINIZIN KUCAKLARI DOLSUN INSALLA
Canım demet için aldın mı göremedimARKADASLAR HAKKINIZI HELAL EDIN LISTEDEN AYRILIYORUM. ALLAH HEPINIZE SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN TEZ ZAMANDA HEPINIZIN KUCAKLARI DOLSUN INSALLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?