- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #3.401
canım hayırlısı konusuna katlıyorum nasıl dua etmemiz gerektiğini pek bilmiyoruz galibagünaydın herkese... kitkat için 300 alıyorum. zamanında eşimle 3 yıl çıkmıştık bir ara ayrıldık. ben onunla evlenmek istiyorum nolursa olsun derdim. bazen bu zor gunlerımde o dualarım gelir aklıma. ne cahiillik. eşimi suçlamıyorum kesinlikle sadece bu sıkıntıları hakettiğimi düşünüyorum. hayırlısını istemediğim için.
çok haklısın canım. bazen diyorum ki rabbim vermeyeceksen al bu içimdeki çocuk sevgisini isteğini diyorum sonra sanırım bu duada yanlış diyorum. bence dua etmeyi beceremiyorum.canım hayırlısı konusuna katlıyorum nasıl dua etmemiz gerektiğini pek bilmiyoruz galibaolsun şimdiden sonrası önemli bir tövbe et günahlarını sileyim der ben derece konusuna çok inanıyorum bu bizim derecemiz için ama en zor sınavlardan biri olduğu kesin
oluyor canım hiç suçlama kendini bende neler neler diyorum ama sonra tövbe ediyorum kaaçırdığımız bi nokta var ama çözücez inşallahçok haklısın canım. bazen diyorum ki rabbim vermeyeceksen al bu içimdeki çocuk sevgisini isteğini diyorum sonra sanırım bu duada yanlış diyorum. bence dua etmeyi beceremiyorum.
bende nacizane şöyle düşünüyorum canım. her kapının anahtarı farklı. önemli olan uygun kapıya uygun anahtarı bulmak. elinde bir sürü anahtar var. sadece dua ile kapının açılmasını beklemek zor peygamber değiliz çünkü. kapının açılması için anahtarları tek tek denemek gerekir. sen elinden geleni yap olmuorsa tedaviye basvur. mesela tüp bebek. oda anahtarlardan bir tanesi. hayatımdaki hiçbirşeyi kolay yoldan elde edememiş biri olarak söylüyorum canım. bazen en ufak birşeye sahip olabilmek için başkalarından daha çok emek vermemiz gerekiyor.oluyor canım hiç suçlama kendini bende neler neler diyorum ama sonra tövbe ediyorum kaaçırdığımız bi nokta var ama çözücez inşallah
bide benim takıldığım bi konu daha var rabbim dert verince çarede verir ama beklemekmi gerekir yoksa tedavi olmakmı
uğur koşar kitabında bu konuyu açıklamak için yazmış şöyle anladım tedavisi varsa allahım bana doğru yolu doğru doktoru nasip eyle diye dua etmek gerekiyormuş kafam çok karıştı
Aynen canım tek bir şeyi bile kolayca elde edemedim hep çok uğraş hep çok üzüntü hep çok acı heralde bebek konusuda öyle olucak ama şöyle bir şey onca uğraş ve acı çekerek kazandığım şeylere degdimi diye bakıyorum HAYIR kesinlikle demedi inşallah bu bebekle değişir hayırlı bi evlat sahibi olurumbende nacizane şöyle düşünüyorum canım. her kapının anahtarı farklı. önemli olan uygun kapıya uygun anahtarı bulmak. elinde bir sürü anahtar var. sadece dua ile kapının açılmasını beklemek zor peygamber değiliz çünkü. kapının açılması için anahtarları tek tek denemek gerekir. sen elinden geleni yap olmuorsa tedaviye basvur. mesela tüp bebek. oda anahtarlardan bir tanesi. hayatımdaki hiçbirşeyi kolay yoldan elde edememiş biri olarak söylüyorum canım. bazen en ufak birşeye sahip olabilmek için başkalarından daha çok emek vermemiz gerekiyor.
allah çocuk hasretiyle yandığımız bu günleri arattırmasın inşallah bizlere canım. ne veriyorsa rabbim kalitelisinden sağlıklısından hayırlısından versin inşallah. tavuklarım var benım bir tanede güvercinim. 3 tavuğum ve güvercinim gürk yatıyor. bir taanesine 12 yumurta koymuştuk. 7 tanesi çıktı ama 4 tanesi yaşayabildi. o kadar yumurtadan 4 civciv. ama tavuk hepsini ısıtmıştı hepsinin üstünde yatmıştı hemde hiç kalkmadan. sonra yavruları ölüyor iki ay sonrasında yavrusu olsun diye bir daha yatıyor. en umudumun tükendiğinde onlara bakıyorum. kendime diyorum ki yazık sana şu tavuk kadar azimli olmadın. güvercinde yavru çıkıp çıkmayacağı belli olmayan(çünkü eşi yok) yumurtalarının üstünde sabırla yatıyor. onlara bakıyourm azim ve sabır diyorum. ve sonuçta her çabanın neticesine düşen yalnızca allahın takdir ettiği kadar.Aynen canım tek bir şeyi bile kolayca elde edemedim hep çok uğraş hep çok üzüntü hep çok acı heralde bebek konusuda öyle olucak ama şöyle bir şey onca uğraş ve acı çekerek kazandığım şeylere degdimi diye bakıyorum HAYIR kesinlikle demedi inşallah bu bebekle değişir hayırlı bi evlat sahibi olurum
Şekerim olmazmi bende unutkanlık hem de ne unutkanlık herseyi unutuyorum bi gün ev bile yanabilir Allah korusun o derece yani :)taze canım her akşam yatmadan bi bardak lüpletsin unutkanlığın varsa sende içebilirsin iyimiş öle diyo bizim saraçoğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?