- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #3.361
cnm yazmistim bencanm kayinvalidemler gelecek giremeyebilirim haftasonu. deborah,kitkat,demet için 300/300/300 aliryorm
Kizlar kitkat(tugba) arkadasim.icin 300 aliyim ogleden sonra mevlute gidecem.giremeyebilirim arkadasimin duasini kacirmayim sirasi gelince eklermisiniz
cnm yazmistim ben
kitkat.(tugba..)...... 300
demet1973..... 300 ALIYORUM
slm kızlaer ben kitkat tuba için 300 okudum demet için de 500 alıyorum allah kabul etsin
500 canim
kitkat a 350 okudum giremem bu gün diye
Canım üzülme vardır bi hayır bundada biraz keçiboynuzu kürü yapsan eşine birde cakşır otu suyu almıştım arifoğlundan 14 lira.bi araştır istersen netten etkili diye duydum.hepimiz için yazılan bi zaman vardır, beklemekten vaska bisey gelmiyir elimizden.Yine Kırmızılar Yine Hüsraaaannnn
keçi boynuzu ve havuç yaıyordum bide bu ay çakşır ve karabaş ekledik Rabbim en iyisini bilir vakti var galiba derecelerimiz yükselsin diye fırsat veriyorCanım üzülme vardır bi hayır bundada biraz keçiboynuzu kürü yapsan eşine birde cakşır otu suyu almıştım arifoğlundan 14 lira.bi araştır istersen netten etkili diye duydum.hepimiz için yazılan bi zaman vardır, beklemekten vaska bisey gelmiyir elimizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?