- 13 Mart 2017
- 902
- 4.064
- 113
- 32
Yaptir bakalim bende merak ettim insallah hersey yolundadir canimSmear testi ne ki ?hayir ben oyle birsey yaptirmadim ve ne oldugunuda bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptir bakalim bende merak ettim insallah hersey yolundadir canimSmear testi ne ki ?hayir ben oyle birsey yaptirmadim ve ne oldugunuda bilmiyorum
Artık herkese otomatik yapılıyor vajinal muayene ile vajina agizindan şu alınıyor. Kanser teshisleri ve sanırım başka şeyler için .. Bende sonucu merakla bekliyorum yaptırmak mutlaka sorarlar zatenSmear testi ne ki ?hayir ben oyle birsey yaptirmadim ve ne oldugunuda bilmiyorum
canım merhaba test yaptın mı sonuc cıktı mı ne durumdasınbekle bir kaç gün daha canım
Aaaa tmam canim doktoruma mutlaka soyluycemArtık herkese otomatik yapılıyor vajinal muayene ile vajina agizindan şu alınıyor. Kanser teshisleri ve sanırım başka şeyler için .. Bende sonucu merakla bekliyorum yaptırmak mutlaka sorarlar zaten
ne demek anlayısla karsılamıyorum bebek ıstıyorsa karsılamak zorunda hatta canına mınnet degılmı :)Oylede bunu eslerimizinde anlamasi gerekiyor.mesela benim esim anlayisla karsilamiyor...
sonuç ne merak ettım :/45 gunde bir hasta oluyorum 18 gun var hasta olmama daha regl den sonraki hafta ovulasyon gunumdu ...buda testim![]()
Nerde yaşıyorsun hangı dr. giteyi düşünüyorsunu?Insallah dogru dusunmustur ama gene icim rahat degil buldum bi doktor gidicem Allah nasip kismet ederse
Genelde iltihaplanmalarıda bu şekilde çok rahat görebiliyorlar.Benimde dr yapmıştı ama sonuçları patolojiden yaklaşık 10 gün sonra almıştım.Aaaa tmam canim doktoruma mutlaka soyluycem
Burdada yasiyorum medikal parkta Gercek bey varmis ona gitmeyi dusunuyorumNerde yaşıyorsun hangı dr. giteyi düşünüyorsunu?
Iltihap oldugundami yapiliyo ben muayene oldugumda iltihap falan yoktu ondan yapmadi heraldeGenelde iltihaplanmalarıda bu şekilde çok rahat görebiliyorlar.Benimde dr yapmıştı ama sonuçları patolojiden yaklaşık 10 gün sonra almıştım.
Ben normal muayene için gitmiştim iltihap olduğunu söylemişti sonrasında smir testi yapalım dedi muayene sırasında aldı zaten akıntını mı alıyor desem tam olarak bilemiyorumSomra o testin sonucunda da iltihap çıktı.Tabi fitil şu bu derken hepsi ngeçti ama hala bebiş yok :/Iltihap oldugundami yapiliyo ben muayene oldugumda iltihap falan yoktu ondan yapmadi heralde
Neden bebis yokmus pekiBen normal muayene için gitmiştim iltihap olduğunu söylemişti sonrasında smir testi yapalım dedi muayene sırasında aldı zaten akıntını mı alıyor desem tam olarak bilemiyorumSomra o testin sonucunda da iltihap çıktı.Tabi fitil şu bu derken hepsi ngeçti ama hala bebiş yok :/
Valla canım orasını mayıs ayında dr.gidince öğrenicem bakalım yani ne testler ypılması gerekiyorsa yaptırıcam 6 aydır olmadı bi yerden başlamam lazım.Neden bebis yokmus pekibende akinti iltihap falan yok
6 aydir mi deniyorsunuz bizim 1 yildir olmuyo prolaktainden dedi doktorValla canım orasını mayıs ayında dr.gidince öğrenicem bakalım yani ne testler ypılması gerekiyorsa yaptırıcam 6 aydır olmadı bi yerden başlamam lazım.
o ne oluyo. İşte bende sorunun nerden olduğunu bilsek ona göre tedavi olacak6 aydir mi deniyorsunuz bizim 1 yildir olmuyo prolaktainden dedi doktor
Sut hormonu. Oluyo normalde emziren annelerde yuksek oluyo ama bizim simdiden yuksek buda gebelige engelo ne oluyo. İşte bende sorunun nerden olduğunu bilsek ona göre tedavi olacak
Peki ilk gittiğinde dr.a adetliylen mi gittin ? ve neler yaptı yani hangi testlerBende bir aydir tedavi goruyorum 11 ay olmayinca gittim doktora ama benim bekarkende yuksekti o zamanlarda gitmistim
Aaaa tmam canim doktoruma mutlaka soyluycem
Canım benim bildiğim herkese yapılıyor artık ben muayene olmadan doktor sordu yaptirdinmi diye.. Yani iltihap olsa da olmasa da benimde iltihap yokIltihap oldugundami yapiliyo ben muayene oldugumda iltihap falan yoktu ondan yapmadi heralde