Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık herkese otomatik yapılıyor vajinal muayene ile vajina agizindan şu alınıyor. Kanser teshisleri ve sanırım başka şeyler için .. Bende sonucu merakla bekliyorum yaptırmak mutlaka sorarlar zaten
Aaaa tmam canim doktoruma mutlaka soyluycem

Genelde iltihaplanmalarıda bu şekilde çok rahat görebiliyorlar.Benimde dr yapmıştı ama sonuçları patolojiden yaklaşık 10 gün sonra almıştım.
Iltihap oldugundami yapiliyo ben muayene oldugumda iltihap falan yoktu ondan yapmadi heralde

Iltihap oldugundami yapiliyo ben muayene oldugumda iltihap falan yoktu ondan yapmadi heralde
Ben normal muayene için gitmiştim iltihap olduğunu söylemişti sonrasında smir testi yapalım dedi muayene sırasında aldı zaten akıntını mı alıyor desem tam olarak bilemiyorumSomra o testin sonucunda da iltihap çıktı.Tabi fitil şu bu derken hepsi ngeçti ama hala bebiş yok :/

Ben normal muayene için gitmiştim iltihap olduğunu söylemişti sonrasında smir testi yapalım dedi muayene sırasında aldı zaten akıntını mı alıyor desem tam olarak bilemiyorumSomra o testin sonucunda da iltihap çıktı.Tabi fitil şu bu derken hepsi ngeçti ama hala bebiş yok :/
Neden bebis yokmus peki :( bende akinti iltihap falan yok

Valla canım orasını mayıs ayında dr.gidince öğrenicem bakalım yani ne testler ypılması gerekiyorsa yaptırıcam 6 aydır olmadı bi yerden başlamam lazım.
6 aydir mi deniyorsunuz bizim 1 yildir olmuyo prolaktainden dedi doktor

o ne oluyo. İşte bende sorunun nerden olduğunu bilsek ona göre tedavi olacak
Sut hormonu. Oluyo normalde emziren annelerde yuksek oluyo ama bizim simdiden yuksek buda gebelige engel

Bende bir aydir tedavi goruyorum 11 ay olmayinca gittim doktora ama benim bekarkende yuksekti o zamanlarda gitmistim

Canim ben adetsizken gittim cunku 4 aydir. Adetsizken yumurtaliklarima bakildi adet olmiyordum sonra ilacla adet oldum sonra adetliyken gittim

Back