Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakmadı canım ya.o zaman 3 aylık bir deneme surecimiz olmuştu.Galiba bizi basından saldı.Adetime 4 gun var.olmadı adetimin 3.gunu hormon testi için gidecegim.Artık öğrenilmiş çarezislik yasıyorum.Gebelik ihtimalim de olabilir beklemedeyim ama hiç bir belirti yasamıyorum.offfffffffffffffffffff
Eger adet olursan git canim horminlarina bakilsin bende 4 aylik evliydin gittim banada bakmadilar hatta doktorum dediki adet olmadanda hamile kalabilirsin dedi

Merhaba kızlar bende geçen klomen kullandım ve 20 mm olmuş yumurtam ve perşembe günü iğne vuruldum bugün doktora gittim yumurtan çatlaması dedi gün aşırı ilişki ye devam dedi inşallah olumlu sonuçlanır dua edelim birbirimize inşallah

Merhaba kızlar bende geçen klomen kullandım ve 20 mm olmuş yumurtam ve perşembe günü iğne vuruldum bugün doktora gittim yumurtan çatlaması dedi gün aşırı ilişki ye devam dedi inşallah olumlu sonuçlanır dua edelim birbirimize inşallah
Allah isteyen herkese versin inşallahh İnşallah herşey olumlu sonuçlanır.

Bakmadı canım ya.o zaman 3 aylık bir deneme surecimiz olmuştu.Galiba bizi basından saldı.Adetime 4 gun var.olmadı adetimin 3.gunu hormon testi için gidecegim.Artık öğrenilmiş çarezislik yasıyorum.Gebelik ihtimalim de olabilir beklemedeyim ama hiç bir belirti yasamıyorum.offfffffffffffffffffff
VAlla arkadaşım sende benim gibisin hemen olabilir felan diye düşünüyorsun :) ama daha adetine var inşallah vardır. diyelm

Kızlar bu sabahta test yaptim ikinci cizgi yine silik cikti.kan testi icin ozele gittim 70 tl dedi yaapmadim vala.devlettede gidemedim calisiyorum.aile hekimine sabah gitmek gerekiyormus.artik yarin giderim.sizce var mi kizlar :(:)

Kızlar bu sabahta test yaptim ikinci cizgi yine silik cikti.kan testi icin ozele gittim 70 tl dedi yaapmadim vala.devlettede gidemedim calisiyorum.aile hekimine sabah gitmek gerekiyormus.artik yarin giderim.sizce var mi kizlar :KK43::)
Ayyyy insallah vardir canimm

Kızlar bu sabahta test yaptim ikinci cizgi yine silik cikti.kan testi icin ozele gittim 70 tl dedi yaapmadim vala.devlettede gidemedim calisiyorum.aile hekimine sabah gitmek gerekiyormus.artik yarin giderim.sizce var mi kizlar :KK43::)
inşallah vardır canım:KK37:

VAlla arkadaşım sende benim gibisin hemen olabilir felan diye düşünüyorsun :) ama daha adetine var inşallah vardır. diyelm
İnsallah canım ya.Çok kötü bir psikoloji.Ben 3 yıllık evliyim.Bir 2-2,5 yıl biz istemedik.Cok pişmanım.Niye bekledim ki.Kendime cok kızıyorum.Hiç olmayacagı aklıma bile gelmedi.Hersey kısmet.Rabbim isterse oluyor.

İnsallah canım ya.Çok kötü bir psikoloji.Ben 3 yıllık evliyim.Bir 2-2,5 yıl biz istemedik.Cok pişmanım.Niye bekledim ki.Kendime cok kızıyorum.Hiç olmayacagı aklıma bile gelmedi.Hersey kısmet.Rabbim isterse oluyor.
benimde hiç bu durumda olacağım aklıma gelmezdi canım hiç korunmadık 2 yıllık evliyiz, ama insanız sınanıyoruz. burda ne kadar güzel hikayeler okuyorum kendiliğnden hiç beklemediğim bi anda geldi diye inşallah rabbim bizi sevindirir.

Kzlar adetim geceli 13 gun oldu ve adet olmdm pzrtesi kan testim negatfti haftya randevum var sizce snra ckarmı

Yılmadan devamda nereye kadar :(((( 2.5 yılda hiç korunmadık her ay acaba diye beklemekten usandık valla.bugün regl oldum işte yine ve 3 gün erken.bu ayda geçti.iiiiifffff :KK14:

Bende ilk 1 sene istememiştim bir yaz daha geçsin demişsin ufak tefek borçlr bitsin demiştim. 2.ayımda kesin kalırım diye düşünmüştüm ama artık çağ öyle bir oldu ki yediklerimiz içtiklerimz yüzünden olmuyo.Allah kalbimizi biliyor inşallah ona göre nasip eder.

Back