Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O
Canım benim bildiğim herkese yapılıyor artık ben muayene olmadan doktor sordu yaptirdinmi diye.. Yani iltihap olsa da olmasa da benimde iltihap yok
bunuda ogrenmis oldum mayista gitcem doktora soyluyeyim banada yaptirsin bu testen ozaman canim

Mrb arkadaşlar ben foruma yenı uye oldum.Bizde 6aydır cocuk düşunuyoruz.ama olmuyor.Moralım çok bozuk.Adetime 4 gun var.Ama hiç umudum yok.Sizinle paylaşmak istedim

Kızlar adetlerim cok duzensiz benim sat 28 mart.bu sabah ikl idrarla test yaptim silik çikti.dogru olabilir miya.4.ayimiz olcak bu.fotoyuda attim

Eklentiler

• 1492513504393.jpg
    1492513504393.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 66
Fotoda net gorunmuyor ama ben goruyorum burda.:):(

Mrb arkadaşlar ben foruma yenı uye oldum.Bizde 6aydır cocuk düşunuyoruz.ama olmuyor.Moralım çok bozuk.Adetime 4 gun var.Ama hiç umudum yok.Sizinle paylaşmak istedim
Bi doktora gidin canim vakit kaybetmeden

sagolun kizla.insallah insallah.gidecem zaten

Merhabalar canim.
Ben 1 sene 2 aylik evliyim. Hic korunmadim ve cocuk istiyoruz. Adetlerim duzensiz. Bu ay sogan kürü uyguladm. Adet tarihm 5 gun gecince test yaptim silik ikinci cizgi cikti varla yok arasi. Net olmasi acisindan 10 gun sonra kan testi yaptrcam ins cikar. Bu arada sol kasigimda hafif sanci var. Belime de saancilar giriyo. Ama hayirlisi bakalim.

Merhabalar canim.
Ben 1 sene 2 aylik evliyim. Hic korunmadim ve cocuk istiyoruz. Adetlerim duzensiz. Bu ay sogan kürü uyguladm. Adet tarihm 5 gun gecince test yaptim silik ikinci cizgi cikti varla yok arasi. Net olmasi acisindan 10 gun sonra kan testi yaptrcam ins cikar. Bu arada sol kasigimda hafif sanci var. Belime de saancilar giriyo. Ama hayirlisi bakalim.
Hayirlisi canim hepimiz icin

Sende benim gibisin dr.Gittin mi peki? nerde yaşıyorsun

Canim ben adetsizken gittim cunku 4 aydir. Adetsizken yumurtaliklarima bakildi adet olmiyordum sonra ilacla adet oldum sonra adetliyken gittim
anladım canım şu aöf sınavları geçsin inşallah mayıs ayının ilk haftası gidiyorum bende dr

Bende mayisin ilk haftasi gitcem canim

Sende benim gibisin dr.Gittin mi peki? nerde yaşıyorsun
Doktora gittim canım.Antepte yasıyorum.Medical hastanesine gittim.adetli gitmiştim bana adetin bitsin oyle gel dedi .adetsizken gittim yumurtalarabaktı sadece.yumurtlama gunlerini soyledi okadar.

Hormonlarina bakmadimi
Bakmadı canım ya.o zaman 3 aylık bir deneme surecimiz olmuştu.Galiba bizi basından saldı.Adetime 4 gun var.olmadı adetimin 3.gunu hormon testi için gidecegim.Artık öğrenilmiş çarezislik yasıyorum.Gebelik ihtimalim de olabilir beklemedeyim ama hiç bir belirti yasamıyorum.offfffffffffffffffffff

Arkadaşlar cocuk düşünmeye başladıgımızdan beri sagda ve solda olmak uzere yumurtalıkların oldugu yerde batmalar oluyor.Acaba hamilemiyim diyorum o da olmuyor.sizce sebebi nedir.

Back