Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yeni deniyorum henüz bebek olmadı ama hamilelik haberleri insanın sinirini bozuyormuş gerçekten. Anladım. Kıskançlık gibi bir his.

. Simdi kusuz.gecen dedim doktor dedi iki gunde bir.diyo hayir......nasil sasirtiyim anlamadimki(
Eşin her gün mü istiyor? Yoksa İki gün ona çok mu sık geldi? Orasını anlamadım.

Ben de takvime göre yumurtlama haftam başladı oley derken, hasta oldum. 1 torba ilaçla geziyorum. Antibiyotik filan

Gittim qubis..gecen sene ocakta gittim detaylı muayene oldum herşey normal cikti..kistimde yok..bundan 1 ay oncede ultrasona girdm herşey iyi...ilaç vericegim bir durum yok dedi. Belirtilerim oldugu halde kanda cikmamasi üzdü beni..
Eşin de ayrıntılı tetkikleri yaptırdı mı?

Iyi gunler doktorum banada folikul kist teshisi koydu ama bunun engel olmadigi soylendi horman testlerinix nasil acaba. Bide benim kistin yaninda prolaktainim yuksek

Iyi gunler doktorum banada folikul kist teshisi koydu ama bunun engel olmadigi soylendi horman testlerinix nasil acaba. Bide benim kistin yaninda prolaktainim yuksek
Evet gebelige engel değil şükür ..
Hormon testi olmadan prolaktin nasıl yüksek olduğunu biliyorsun? Nasıl bakildi

Evet gebelige engel değil şükür ..
Hormon testi olmadan prolaktin nasıl yüksek olduğunu biliyorsun? Nasıl bakildi
Hormon testlerime bakildi benim sadece prolaktainim yuksek cikti canim adetimin ucuncu

Ben de takvime göre yumurtlama haftam başladı oley derken, hasta oldum. 1 torba ilaçla geziyorum. Antibiyotik filan
bende öyleyim şu an da 1 torba ilaç ile dolaşıyorum.gecmiş olsun sana da :)

Ben yeni deniyorum henüz bebek olmadı ama hamilelik haberleri insanın sinirini bozuyormuş gerçekten. Anladım. Kıskançlık gibi bir his.
aslında kısknaclık değil kızlar onlara ben seviniyorum .daha

Hormon testlerime bakildi benim sadece prolaktainim yuksek cikti canim adetimin ucuncu

Daha hormon testinize bakilmadimi belki bu kist adetinizde kuculur
Anladım canım
Benim folikül büyük demedi çok var demişti 1-2 adet geçti üstünden. En son ki regl baya kanama ve agrili oldu hatta dış gebelik flan sandım kistlerdenmis meğer gidiyor demekki
Hormon testi icin kan vermedim daha rendavu alicam bu regl de işte

Insallah hormonlarinda guzel cikar canim insallah hersey yolundadir.. Benimde kist sag yumurtaligimda 3 mm mis ama buyumuyo kuculmuyoda solda. Pco dan oturu var ama oda sorun degilmis...

Insallah hormonlarinda guzel cikar canim insallah hersey yolundadir.. Benimde kist sag yumurtaligimda 3 mm mis ama buyumuyo kuculmuyoda solda. Pco dan oturu var ama oda sorun degilmis...
Gebelige engel değil bekliyoruz Rabbim den
Ben boyutunu sormadim doktor da soyleMedi ultrason filminde boyutu var sanırım ama anlasilmiyor fazla. Sperm testini de aradan çıkarmayı düşünüyoruz
Sonra yumurta takibi Allahın izniyle .. inş gerek kalmadan hamile kaliriz

Hersey Rabbimden Rabbimden ne gelirse raziyiz... Ben sperm testi yaptirtim cok sukur hic bir sorun yok hatta doktor cok cok iyi dedi... Ama benim kafam karisik benim doktorum benim tuplerime bakmadi hormon duzelsin die ilac verdi 6 ay kullan cocuk olmazsa gel dedi 6 ay cok uzu. Gibi geldi hem tuplerime bakilmadi belki tupler kapali insallah olur hemende hic birrseye gerek kalmaz

Başka bir doktora da gidebilirsin baktirsan istiyorum diye.
Bende hepsini yaptırmak istiyorum beklemekten se
Tabi doktor sorun yoktur diye düşünmüş olabilir canım endiselenme

Başka bir doktora da gidebilirsin baktirsan istiyorum diye.
Bende hepsini yaptırmak istiyorum beklemekten se
Tabi doktor sorun yoktur diye düşünmüş olabilir canım endiselenme
Insallah dogru dusunmustur ama gene icim rahat degil buldum bi doktor gidicem Allah nasip kismet ederse

Insallah dogru dusunmustur ama gene icim rahat degil buldum bi doktor gidicem Allah nasip kismet ederse
Git için rahat eder
Bende şu hormon testini yatiriym de rahat ediym merak ediyorum cok
Birde smear testimin sonucunu merak ediyorum sen yaptirdinmi

Git için rahat eder
Bende şu hormon testini yatiriym de rahat ediym merak ediyorum cok
Birde smear testimin sonucunu merak ediyorum sen yaptirdinmi
Smear testi ne ki ?hayir ben oyle birsey yaptirmadim ve ne oldugunuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…