Yumurtlama gununden 10 12 gun sora kanda cikar.Kızlar merhaba adetim biteli 11 gün oldu,bitişinden bu yana eşimle birlikteliğim devam ediyoruz hiç korunmadan. Perşembe günü doktora gittik sağ yumurtalığın çatlamış dedi o gün de beraberlik oldu ,bebiş istiyorum ne zaman test yapmalıyım acaba lütfen yardımcı olun
supheli iliskiden 15 gun sonra kabda cikar canim inşallah bebislerimiz bize tutunmustur ♡Kızlar merhaba adetim biteli 11 gün oldu,bitişinden bu yana eşimle birlikteliğim devam ediyoruz hiç korunmadan. Perşembe günü doktora gittik sağ yumurtalığın çatlamış dedi o gün de beraberlik oldu ,bebiş istiyorum ne zaman test yapmalıyım acaba lütfen yardımcı olun
Bende 6 nisanda gittim yumurtan gelismis dedi doktorum.bugunlerde calisin dedi.satve bat ne zamanKızlar merhaba adetim biteli 11 gün oldu,bitişinden bu yana eşimle birlikteliğim devam ediyoruz hiç korunmadan. Perşembe günü doktora gittik sağ yumurtalığın çatlamış dedi o gün de beraberlik oldu ,bebiş istiyorum ne zaman test yapmalıyım acaba lütfen yardımcı olun
Yumurtlama günüm 6 Nisa'n olarak görülüyordu ilk yumurtlama dönemim ama çok heyecanlıyım çocuk istediğim için coşup çosup hemen bakmak bilmek istiyorumYumurtlama gununden 10 12 gun sora kanda cikar.
İnşallaaah canım ben de çok istiyorum bebiş ama heyecanlandım hemen bilmek istiyorum ilk ilişkim 31 Mart'ta oldu ondan beri mi hesaplcam bu 15 günüsupheli iliskiden 15 gun sonra kabda cikar canim inşallah bebislerimiz bize tutunmustur ♡
Oylede bunu eslerimizinde anlamasi gerekiyor.mesela benim esim anlayisla karsilamiyor...
. Simdi kusuz.gecen dedim doktor dedi iki gunde bir.diyo hayir......nasil sasirtiyim anlamadimkiŞaşırt mak lazım
Regl den sonraki hafta genelde ovulasyon günleri ama adet döngusunden hesapla
Kacgun olduki silikncizgi gordun.ona gore git kanda baktir.en azindan varsa dikkat edersin kendine.Bende dun test yaptim silik ikinci cizgiyi gordum ama kan da negatif cikmasindan korkuyorum daha yaptrmadim
Normalde ilk hafta içi test yaptım öyle heveslenip negatif çıktı ama şimdi acaba alsam çıkar mı bilemedim kan testi için de o zaman adetim 30unda gittiği için bu hafta sonuna kadar yaptırmam mı lazım??Kacgun olduki silikncizgi gordun.ona gore git kanda baktir.en azindan varsa dikkat edersin kendine.
Son adet tarihin 30 mart miNormalde ilk hafta içi test yaptım öyle heveslenip negatif çıktı ama şimdi acaba alsam çıkar mı bilemedim kan testi için de o zaman adetim 30unda gittiği için bu hafta sonuna kadar yaptırmam mı lazım??
Adetim 30 unda bitti o günden beri 1 gün arayala birlikte oluyoruz ama perşembe gittiğimde yumurtalığın sağ taraftaki çatlamış dedi doktor o günde birlikte olduk bir de akıntım başladı hiç olmazdıSon adet tarihin 30 mart mi
. Simdi kusuz.gecen dedim doktor dedi iki gunde bir.diyo hayir......nasil sasirtiyim anlamadimki(
canim Pazartesi git kanda baktir varsa cikar.hayirlisi hepimiz icinAdetim 30 unda bitti o günden beri 1 gün arayala birlikte oluyoruz ama perşembe gittiğimde yumurtalığın sağ taraftaki çatlamış dedi doktor o günde birlikte olduk bir de akıntım başladı hiç olmazdı
Cok sagol canim insallah.İnş düzelir canım
İlişki zaten ayarlanabilir birsey değil görev gibi yapma zaten
Ayyyy inşallah canım pazartesi bi kan testi yaptırayım bakalım inş güzel haber alırımcanim Pazartesi git kanda baktir varsa cikar.hayirlisi hepimiz icin
45 gunde bir hasta oluyorum 18 gun var hasta olmama daha regl den sonraki hafta ovulasyon gunumdu ...buda testimKacgun olduki silikncizgi gordun.ona gore git kanda baktir.en azindan varsa dikkat edersin kendine.
Bence sabah hemen git kan tahlili yaptr.silik cizgi cogu kiside kandada pozitif cikiyor.insallah hamilesindir allah bizlere nasip eder.burdan hayirli haberlerini bekliyoruz.45 gunde bir hasta oluyorum 18 gun var hasta olmama daha regl den sonraki hafta ovulasyon gunumdu ...buda testim
Insallah canim.ama bu sure icindede erken diyip agir is yapma.Ayyyy inşallah canım pazartesi bi kan testi yaptırayım bakalım inş güzel haber alırım
Daha yeni birliktelik olmuşken heyecandan gittim test aldım tabiiki negatif çıktı sonra doktora gittim o da bişey YOk dedi bi ümitsizlendim inşallah olmuşturInsallah canim.ama bu sure icindede erken diyip agir is yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?