- 16 Mayıs 2014
- 659
- 678
- 103
Amin canim icimi ferah tutmaya ve cok ustune dusmemeye calisiyorum herseyin hayirlisi pozitif olmaya calisalim guzel seyler olur ve biz de anne oluruz insallah :)teşekkr ederim bugün eczaneye bi soruyum 6. günü bugün ayy inş bebiş biran önce gelmek ister.allah kimseye aratmasın
FSH in kaç çıkıyor canimkızlar hepinize selam. bende 1 senedir bebek istiyorum ama malesef allahım henüz nasip etmedi pco var bende geçen ay klomen kullandım 1 tane yumurta büyüdü ama sağlıklı değil yumurtan diye doktorum iğne yapmadı. bu ay femara kullandım dün bitti cuma kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. yumurta sayım çok güzelmiş hatta çok bile yumurtam varmış ama büyümüyorlar
aminn canim ne guzel soyledin :) herkese dua edicem bugun insallah kabul olur dualarimz. Rabbim herkesn gonlunden geceni hayirli bir sekilde versin insallah.Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun kizlar bu gece buyuk gece bu gece dualar kabul. Olunur insallah bol bol dua edelim kimse es gecmesin aranizda adet olan varsa ble hic degilse oturup bol bol dua etsin namaz kilalim kuran okuyalim tesbihler cekelim hatimler yapalim bu gece cok kisa cok mubarek bi gce ve lütfen ne istiyosak önce kardesimiz icin isteyelim ki rabbim bizede nasip etsin arkadaslar ettiginz dualar tuttugunuz oruclar verdiginiz zekatlar kisaca yaptiginiz tum ibadetlerinizi ibadetlerimizi kabul etsin insallah rabbim bize bu gecenin hurmetine ramazanin hurmetine kuranin hurmetine resulu muhammed sav hurmetine bize isteyen herkese salih evlatlar nasip etsin bize evladi hayirli kilsin insallh aminnnn
benim ablam kürtaj olmstu onunda bebeginin kalbi durmustu. 8 ay snra bebegi oldu canini sıkma canimMerhaba,Allah bu güzel Kadir Gecesinde bütün dualarınızı kabul etsin inşallah
Ben yaklaşık 8 ay önce 11 haftalık bebeğimin kalp atışının durması sebebiyle kürtaj oldum.O günden bu güne kadar hiç korunmamamıza rağmen hamile kalmadım.Benim gibi olan arkadaşlar varmı acaba?
Sağolasın canım yaaa...inşallah bakalım...düşükten sonda kolay hamile kalınır diyorlardı,tanıdıklarım var 4-5 ay sonra kalmışlar bende olmadı henüz endişelenmeye başlıyorum sanki,yaşta geçiyor...benim ablam kürtaj olmstu onunda bebeginin kalbi durmustu. 8 ay snra bebegi oldu canini sıkma canim
AMin amin ecmainaminn canim ne guzel soyledin :) herkese dua edicem bugun insallah kabul olur dualarimz. Rabbim herkesn gonlunden geceni hayirli bir sekilde versin insallah.
bilmiyorum cnm doktorun istediği btün tahliller yapıldı hiç sorun yok kanda hsg de tek sorun yumurta büyümemesi. bu arada femaradan sanırım adetimin 9. günü hala devam ediyorFSH in kaç çıkıyor canim
Belki ikinci yumurtan catlamak üzeredir bende iki yumurta olustu mesela bu ay o yüzden degerlendirmelisinMerhaba arkadaşlar benim de testime bakar mısınız koyu olduğu gün ve ertesi günü değerlendirdik ama dün gece yaptığım ve bu sabah yaptığım testlerde sanki yeniden koyulaşma var en alttaki bu sabah bir üstündeki dün gece yaptığım Acaba neden böyle olmuş olabilir
Tşk ederim canım sence de koyulaşmış mıBelki ikinci yumurtan catlamak üzeredir bende iki yumurta olustu mesela bu ay o yüzden degerlendirmelisin
Tşk ederim canım sence de koyulaşmış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?