- 24 Mayıs 2017
- 5
- 5
- 1
- 34
slm kızlar inşallah hepimize nasip eder rabbim.. bende 16 ay oldu olmuyor mayısta aşılama yapılacak etrafta hamile görünce artık mutsuz olmaya başladığımı farkettim bu aralar baya piskolojim kötü düzeltemiyorum kendimi bir türlü...
Bende öyle arkadaşlar demek yalnız degilmisim. Benden sonra evlenenler hamile şuanda ve ben için için üzülüyorum sonrada kızıyorum kendime onların adına sevinme gerekirken kiskaniyosun diye ama elimde olmuyo bazen
malesef insanlar çok acımasız benim en yakın bildiklerim bile saçma sapan konuşuyor malesef kırıyorlar sürekli anlatıp canımı sıkmayayım şimdi... rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder inşallah.. benim yarın ilk aşılamam çok heycanlıyım mutluyum endişelyim çok karışık duygular içindeyim şuan inşallah rabbim nasip eder dualarınızda benide unutmayın ...Bende aynıyım canım. Nerde hamile görsem mutsuz oluyorum.içimde bir durtu oluşuyor engelleyemiyorum çok kızıyorum kendime . 1 yıl oldu hala bekliyoruz
İnşallah hayırlısıolsun diyelim. Rabbim bı ayetinde şöyle der. Biz diledigimiz e kız diledigimiz e erkek veririz diledigimize de hiç vermeyiz der bunu da unutmamak lazım verecek olan Allah biz elimizden geleni yapıp takdiri Allah a bırakalımmalesef insanlar çok acımasız benim en yakın bildiklerim bile saçma sapan konuşuyor malesef kırıyorlar sürekli anlatıp canımı sıkmayayım şimdi... rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder inşallah.. benim yarın ilk aşılamam çok heycanlıyım mutluyum endişelyim çok karışık duygular içindeyim şuan inşallah rabbim nasip eder dualarınızda benide unutmayın ...
Eşinizin değerleri nasıl? Sperm sayısı? Morfoloji? İleri hareketlilik?Merhabalar. Bende 10 aylik ewliyim. Doktora gittik cocuk icin. Bende sorun cikmadi yalniz eşimde sperm kalitesi dusuk cikti. Bi onerisi olan var mi acaba?
Doktor şu degerde falan demedi sadece tup bebek dedi fazla konusmadi. Bisede tavsiye etmedi.Eşinizin değerleri nasıl? Sperm sayısı? Morfoloji? İleri hareketlilik?
Burada arkadaşlar değişik kürler deniyorlar, biz sadece doktorun verdiği takviyeleri kullanıyoruz. Doktorunuz ne tavsiye etti?
Benim 1.5 seneye yakin ugrastim ya kismetti yada ondan dolayi oldu bilmiyorum ama sizinle de paylaşmak istedim adet günümde yüz ustu uzandim belimi kuyruk sokumundan yukari doğru kitlattilar belimde boşluk varmis ebeler yapiyo o ay hamile kaldim şuan 6 haftalik hamileyim sizde deneyin istersenizKızlar, bebiş için 6.ay içindeyim yılmadan umut dolu her ay çaba sarf ediyorum. Benim gibi olanlar dertleşelim. Bilgi sahibi olalım. Neleri yanlış yapıyoruz da olmuyor. Bilgiler sayesinde belki yanlışlarımızı eksiklerimizi gideririz bu süre zarfında. Öncelikle batlardan baslayalım haydii.. :)
Canm tesekkur ederim ama korkuyorum ben bu tarz seylerden tehlikeli geliyor banaBenim 1.5 seneye yakin ugrastim ya kismetti yada ondan dolayi oldu bilmiyorum ama sizinle de paylaşmak istedim adet günümde yüz ustu uzandim belimi kuyruk sokumundan yukari doğru kitlattilar belimde boşluk varmis ebeler yapiyo o ay hamile kaldim şuan 6 haftalik hamileyim sizde deneyin isterseniz
Bende korkuyorum ama demedim bide sut varmis ona da arkadasim denedi sütü isitip içine maydanoz attti beline battaniye sardi onun buharinda durdu bunu uç gece yapti ama kendini sicak ttman gerekiyi ve hemen sonra ilişkiye girmek gerek iyi ve uç gün boyunca düş almayacakmissinCanm tesekkur ederim ama korkuyorum ben bu tarz seylerden tehlikeli geliyor bana
Son 2Son bes gün bata kızlar sizin ne kadar kaldı?
Canm sende var mı belirti
Regl oldum canımCanm sende var mı belirti
Erken oldun o zaman senRegl oldum canım
Her ay iki gün öne atıyorErken oldun o zaman sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?