Peki bu aktar ne uzmanı da biliyor k bakmayin güven açısından biliyorsunuz dur belki diye soruyorum
Anladım yine bir soruym dedim
Peki çok sordum galiba ama rendavu alıp kontrol etmeden direk kan vermeye mi yolluyor
İlk doktorda 38 milyondu ikincide 55 milyon mlde yani doktorlar cok güzel dedi sonuclarına farklı farklıBence tekrar esiniz sperm testi yaptirsin guvenilir bir yerde .Baska dr a gidin bazen yaniltici olabiliyor tek dr görüşü
canım benm gitmediğim doktor kalmadı ki hepsi sıkıntı yok dedi o yüzden aşılamayada gerek yok dedi ama her doktor aynıısnı söyledi artık napcağımı bilemiyorum bakalım bu ay tekrar gideceğimDr a gidin esinizi de yonlendirin ona göre tecrubelerimizi paylaşırız insallah
Vardir nasipte bur vakit stres yapmayıncanım benm gitmediğim doktor kalmadı ki hepsi sıkıntı yok dedi o yüzden aşılamayada gerek yok dedi ama her doktor aynıısnı söyledi artık napcağımı bilemiyorum bakalım bu ay tekrar gideceğim
aynen canım hayırlısı bakalım rabbim ne zaman nasip ederseVardir nasipte bur vakit stres yapmayın
Erken gebelik testi ile yapmadım normal evde vardı onla yaptım ama negatifErken gebelik testleri var diğerlerine göre daha pahalı ama en doğru sonuc verenlerden bırı
Erken gebelik testi ile yapmadım normal evde vardı onla yaptım ama negatifbat 4 mayıs yaklaştı diye yapayım dedim ama yok malesef
İnşallah bende yok diye ilaç içtim öksürük için cok kötü öksürükvardı. Dualarımız kabul olsun inşallah en yakın zamanda Rabbim bizi de duyar mutlakaRabbım ol de olsun rabbım bekletme bizleri duy sesımızı yarabbım inşallah olacak tatlım inşallah
Nasıl yani. Ne kadarlık evlisin ve hiç birliktelik olmadı mı?bende eşimle ilişki yaşayamıyorum
(konu dışı ama belki fikri olan vardır)
Vajinusmusla ilgili paylasim alanlari var orada daha cok yardim alirsiniz tecrubeler paylasiliyoro anda kasılıyor gibi oluyorum
psikolojik bir durum
kendimi eşime bırakamıyorum
ne yapmalıyım bayanlar yardım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/jinekoloji-kadin-hastaliklari.32/o anda kasılıyor gibi oluyorum
psikolojik bir durum
Kesinlikle vajinismus ile ilgili paylaşım alanlarına girin. Ben de bu sıkıntıyı yaşadım ama çok şükür atlattım. Hatta bence direkt bir doktora gidin çünkü 3 ay sonrasına net bir şekilde vajinismus teşhisi koyuyorlar ve tedaviye başlıyorlar. Geçmiş olsun.o anda kasılıyor gibi oluyorum
psikolojik bir durum
İkinci çizgi var ama neden T nin altında değil. Çok da anlayamadım. Ama bence hamilesin.Eki Görüntüle 1990337 kizlar test bozukmu yoksa hamilelik olabilirmi..Eki Görüntüle 1990337
Bir daha yapmanı öneriyorum canımEki Görüntüle 1990337 kizlar test bozukmu yoksa hamilelik olabilirmi..Eki Görüntüle 1990337
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?