Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile kalanlar varsa lütfen yazsın.Adetime 2 gun var.Ama hiç belirti yok.bu olmdıgı anlamına mı gelir.

Hamile kalanlar varsa lütfen yazsın.Adetime 2 gun var.Ama hiç belirti yok.bu olmdıgı anlamına mı gelir.
Canim ben hamile degilim fqkat soyle nirsey var , sen ager hamile isen bwlirti olmamasi normal herkesde ayni belirti olck die bisey yok hamileysen ki muhtemelwn daha iki haftalik oluyor hamilelik belirtileri 4 ve 5 inci haftada kendini gosderiyot

kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum sizleri ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ikinci gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla alındı yapılan tahlılelrde kan pıhtılaşması olduğu öğrenıldı iğneye başladım kürtaj olalı bı seneyı gerçti bu ay adet ğünüm 20 nisan ama bende henüz bir belirti yok sadece göğüslerimde ağrı var eğer adet olursam da ayın 2 sıne rrahım fılmı çekılecem sizce nbedir bu hal gebelık varmıdır
Rahim flimi çekilmende fayda var.Bir akrabam flim çekildikten sonra hamile kaldı hayırlısı olsun canım :)

Bilmiyorum hangi aşamada çekilyor.
Ben gebelik düşünüyorum diye doktora gittim. Muayene ve hormon testi yaptı. Hiç bir sıkıntı yok dedi. Folik asit be omega 3 verdi. 1 yıl dene, olmazsa eşin doktora gitsin. Onda da sorun çıkmazsa ve hala olmazsa son çare rahim filmi dedi. Rahim filminde de bir şey çıkmazsa zaten tüp bebek...

Cnm kmyasl oldgnda idrrda ckyr ama sanmyrm benim ondada ckmadi cnm adetne 5 gun kalanlarna sasyrm baksana benim iki hafta oldu ben halen ogrenemdm yani

Benimde2.5 hafta gecmisti testtede cikmadi 4 gun sonra adet oldum..cikmadiysa bekle bakalim sende olursun..ama inşallah geç döllenme olmuşsundur ağır işler yapma sakın..

Allah hepinizin gönlüne göre versin. Gecen sene is arkadasim tup bebege girmisti ve butun belirtileri vardi ailesi ve bizler de dahil hamile sandik ve en buyuk yanlisi ona hamileymis gibi davranmakla yaptik. Ben yine bi olumlu bi olumsuza hazirlamaya çalıştım ama iste. Sonuc husran. 3 tanesini dondurmustu ben yine dene demistim bozma moralini. Bugün o arkadaşım gecenlerde aşılama yaptırmış ve bugun kan vermişti sonucu çıktı ailenden eşinden sonra ilk bana haber ver dedim. 4,5 saatlik bekleyişin ardından doktorum negatif dedi dedi. O ne kadar üzülmüştür belli etmese de bilemiyorum ama ben kahroldum. Çok isterdim, hepiniz bi bebek sahibi olun tabi ki ama sorunu olan insanlara allah bi an evvel mucize yaratsın insallah. Çok üzücü bi durum.

Ben gebelik düşünüyorum diye doktora gittim. Muayene ve hormon testi yaptı. Hiç bir sıkıntı yok dedi. Folik asit be omega 3 verdi. 1 yıl dene, olmazsa eşin doktora gitsin. Onda da sorun çıkmazsa ve hala olmazsa son çare rahim filmi dedi. Rahim filminde de bir şey çıkmazsa zaten tüp bebek...
Ben de bunu anlamıyorum kadin sorunlu gibi düşünülüp denemeye devam olmazsa aaa sorun erkekte hadi ona tetkik yapalim iyilestirelim doktorlar maalesef bazen bencil ve düz mantik düşünüyor oysa ki biz sizinle ilgilenelim ama kocaniz da urolojiye gitsin testlerini yaptırsin dese süreç daha iyi ilerliyecek,Bence siz gidin esiniz de gitsin doktora belki spermlerinde problem var ve düzelcek Bir sey

Benimde2.5 hafta gecmisti testtede cikmadi 4 gun sonra adet oldum..cikmadiysa bekle bakalim sende olursun..ama inşallah geç döllenme olmuşsundur ağır işler yapma sakın..
Canm dun ilk defa bole birsey oldu pedime cok sz kan geldi tamm dedm adet oldm gerisi gelir pedle dolastm birde baktm yok devamo gelmedi sonra az kahverengi akntm geldi dahada gelmedi bu neden oldu sizce? Gebelkten suphelensem mi

Ben de bunu anlamıyorum kadin sorunlu gibi düşünülüp denemeye devam olmazsa aaa sorun erkekte hadi ona tetkik yapalim iyilestirelim doktorlar maalesef bazen bencil ve düz mantik düşünüyor oysa ki biz sizinle ilgilenelim ama kocaniz da urolojiye gitsin testlerini yaptırsin dese süreç daha iyi ilerliyecek,Bence siz gidin esiniz de gitsin doktora belki spermlerinde problem var ve düzelcek Bir sey
Yaşı küçük olanlarda 1 sene bekleyin diyorlar. Yaşı ileri olanlarda 6 ay... Sanırım bu süreci bekleyemeyip eşimle birlikte tekrar doktora gidicez. Çünkü benim yaşım çok ileri bence :)

Neden birden böyle demişti daha bismillah yani ne enteresan doktorlar var ya:63:

Canm dun ilk defa bole birsey oldu pedime cok sz kan geldi tamm dedm adet oldm gerisi gelir pedle dolastm birde baktm yok devamo gelmedi sonra az kahverengi akntm geldi dahada gelmedi bu neden oldu sizce? Gebelkten suphelensem mi
Gebelik belirtisi olarak geçiyor canım bu yaşadığın şey

Back