Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben hamile degilim fqkat soyle nirsey var , sen ager hamile isen bwlirti olmamasi normal herkesde ayni belirti olck die bisey yok hamileysen ki muhtemelwn daha iki haftalik oluyor hamilelik belirtileri 4 ve 5 inci haftada kendini gosderiyotHamile kalanlar varsa lütfen yazsın.Adetime 2 gun var.Ama hiç belirti yok.bu olmdıgı anlamına mı gelir.
Aynen öyle canımBence bütün bunlar, karı koca detaylı bir doktor kontrolünden geçtikten sonra yapılmadı. Öyle değil mi?
Rahim flimi çekilmende fayda var.Bir akrabam flim çekildikten sonra hamile kaldı hayırlısı olsun canım :)kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum sizleri ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ikinci gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla alındı yapılan tahlılelrde kan pıhtılaşması olduğu öğrenıldı iğneye başladım kürtaj olalı bı seneyı gerçti bu ay adet ğünüm 20 nisan ama bende henüz bir belirti yok sadece göğüslerimde ağrı var eğer adet olursam da ayın 2 sıne rrahım fılmı çekılecem sizce nbedir bu hal gebelık varmıdır
Rahim filmi ne zaman cekiliyoRahim flimi çekilmende fayda var.Bir akrabam flim çekildikten sonra hamile kaldı hayırlısı olsun canım :)
Bilmiyorum hangi aşamada çekilyor.Rahim filmi ne zaman cekiliyo
Benim de bat 13 :)bata benimde 13 gün var hadi hayırlısı
Ben gebelik düşünüyorum diye doktora gittim. Muayene ve hormon testi yaptı. Hiç bir sıkıntı yok dedi. Folik asit be omega 3 verdi. 1 yıl dene, olmazsa eşin doktora gitsin. Onda da sorun çıkmazsa ve hala olmazsa son çare rahim filmi dedi. Rahim filminde de bir şey çıkmazsa zaten tüp bebek...Bilmiyorum hangi aşamada çekilyor.
Cnm kmyasl oldgnda idrrda ckyr ama sanmyrm benim ondada ckmadi cnm adetne 5 gun kalanlarna sasyrm baksana benim iki hafta oldu ben halen ogrenemdm yani
Ben de bunu anlamıyorum kadin sorunlu gibi düşünülüp denemeye devam olmazsa aaa sorun erkekte hadi ona tetkik yapalim iyilestirelim doktorlar maalesef bazen bencil ve düz mantik düşünüyor oysa ki biz sizinle ilgilenelim ama kocaniz da urolojiye gitsin testlerini yaptırsin dese süreç daha iyi ilerliyecek,Bence siz gidin esiniz de gitsin doktora belki spermlerinde problem var ve düzelcek Bir seyBen gebelik düşünüyorum diye doktora gittim. Muayene ve hormon testi yaptı. Hiç bir sıkıntı yok dedi. Folik asit be omega 3 verdi. 1 yıl dene, olmazsa eşin doktora gitsin. Onda da sorun çıkmazsa ve hala olmazsa son çare rahim filmi dedi. Rahim filminde de bir şey çıkmazsa zaten tüp bebek...
Canm dun ilk defa bole birsey oldu pedime cok sz kan geldi tamm dedm adet oldm gerisi gelir pedle dolastm birde baktm yok devamo gelmedi sonra az kahverengi akntm geldi dahada gelmedi bu neden oldu sizce? Gebelkten suphelensem miBenimde2.5 hafta gecmisti testtede cikmadi 4 gun sonra adet oldum..cikmadiysa bekle bakalim sende olursun..ama inşallah geç döllenme olmuşsundur ağır işler yapma sakın..
Yaşı küçük olanlarda 1 sene bekleyin diyorlar. Yaşı ileri olanlarda 6 ay... Sanırım bu süreci bekleyemeyip eşimle birlikte tekrar doktora gidicez. Çünkü benim yaşım çok ileri bence :)Ben de bunu anlamıyorum kadin sorunlu gibi düşünülüp denemeye devam olmazsa aaa sorun erkekte hadi ona tetkik yapalim iyilestirelim doktorlar maalesef bazen bencil ve düz mantik düşünüyor oysa ki biz sizinle ilgilenelim ama kocaniz da urolojiye gitsin testlerini yaptırsin dese süreç daha iyi ilerliyecek,Bence siz gidin esiniz de gitsin doktora belki spermlerinde problem var ve düzelcek Bir sey
Neden birden böyle demişti daha bismillah yani ne enteresan doktorlar var yaBen gebelik düşünüyorum diye doktora gittim. Muayene ve hormon testi yaptı. Hiç bir sıkıntı yok dedi. Folik asit be omega 3 verdi. 1 yıl dene, olmazsa eşin doktora gitsin. Onda da sorun çıkmazsa ve hala olmazsa son çare rahim filmi dedi. Rahim filminde de bir şey çıkmazsa zaten tüp bebek...
Gebelik belirtisi olarak geçiyor canım bu yaşadığın şeyCanm dun ilk defa bole birsey oldu pedime cok sz kan geldi tamm dedm adet oldm gerisi gelir pedle dolastm birde baktm yok devamo gelmedi sonra az kahverengi akntm geldi dahada gelmedi bu neden oldu sizce? Gebelkten suphelensem mi
Cnm iki hafts oldu olmadm bende dyrm gebelik belrtsii dye ama ya kanda ckmazsa pazrtesi ckmadi kanda anlamdm kiGebelik belirtisi olarak geçiyor canım bu yaşadığın şey
Ben de yaşadım gebelik değilmiş. Kist olmuş o yuzden gelmemiş adeyGebelik belirtisi olarak geçiyor canım bu yaşadığın şey
İnşallah bir an önce belli olur canım ne olduğuCnm iki hafts oldu olmadm bende dyrm gebelik belrtsii dye ama ya kanda ckmazsa pazrtesi ckmadi kanda anlamdm ki
Aynn cnm bole bklmk daha zor kmse yasamsn erkndn ogrnrins hetkesİnşallah bir an önce belli olur canım ne olduğu