- 13 Nisan 2017
- 21
- 6
- 1
- 35
idrar testi yap yada doktora git kan testi yaptir geciktirme canim .inşallah hamilesindir...Canm dun ilk defa bole birsey oldu pedime cok sz kan geldi tamm dedm adet oldm gerisi gelir pedle dolastm birde baktm yok devamo geldi sonra az kahverengi akntm geldi dahada gelmedi bu neden oldu sizce? Gebelkten suphelensem mi
Pazartesi kanda ckmamsti diyorum beklym birz daha ondn snra tekrr yapym bir hafta grcsn belki ckar dyrmidrar testi yap yada doktora git kan testi yaptir geciktirme canim .inşallah hamilesindir...
Amin canım valla Allah sabır versinAynn cnm bole bklmk daha zor kmse yasamsn erkndn ogrnrins hetkes
:) senn bat ne zmn cnmAmin canım valla Allah sabır versin
İnsan kendini daha iyi bilir..iyi diyorsun...Pazartesi kanda ckmamsti diyorum beklym birz daha ondn snra tekrr yapym bir hafta grcsn belki ckar dyrm
Cnm umut ya iste ole avutuyorum kendmi anlcn:)İnsan kendini daha iyi bilir..iyi diyorsun...
benim bat yeni bitti kuzu 30 gün var anlayacağın :) benim durumlar biraz karışık şu an olması biraz zor eşimin değerleri çok düşük onun düzelmesini bekliyoruz.:) senn bat ne zmn cnm
Sana tek dicegim cnm adetin bittginde meryem.anamızın duasıni oku meryem suresi 41 ,gun okuysn cnm o dua yi okuyp hamile kalan cok insan var cnm sende o yurekten oku ins kabul olur oku sen duayı hic brakma oku hergun aksatma cnmbenim bat yeni bitti kuzu 30 gün var anlayacağın :) benim durumlar biraz karışık şu an olması biraz zor eşimin değerleri çok düşük onun düzelmesini bekliyoruz.
Sana tek dicegim cnm adetin bittginde meryem.anamızın duasıni oku meryem suresi 41 ,gun okuysn cnm o dua yi okuyp hamile kalan cok insan var cnm sende o yurekten oku ins kabul olur oku sen duayı hic brakma oku hergun aksatma cnm
Canm bende bu ay okudum adetim 14 gun gecti cnm pazartesi negatf ckti haftaya tekrr kan vercm cnm bakalm benmde ne ckcak sen ne ksdr zamanda ogrenmstn cmmevet kesinlikle okumalısınız bende çok uğraştım sonunda meryem suresi ve bir çok dua ile hamile kaldım.
Canm bende bu ay okudum adetim 14 gun gecti cnm pazartesi negatf ckti haftaya tekrr kan vercm cnm bakalm benmde ne ckcak sen ne ksdr zamanda ogrenmstn cmm
Canm yenimi hamilesin cnm gecen ay bende ole okumistm hatta okuymamstm brakmstm pismn olmstm bu ay kalbmden cok dua ederk okudum cnm hatta adet olmadm duann btmesinede az kaldi cmm ins iyi haberler alrm yaben meryem suresini okudum okurken adet oldum, ara vermeden 41 gün okumalısınız diye okumuştum bir yerde ama kalbim sayının öneminden çok ne kadar okunursa samimiyetin daha önemli olduğunu söyledi, adetim bitti tekrar devam ettim okumaya, bir sonraki ayda hamile olduğumu öğrendim canım. öğreneli 3 gün oluyor daha çok yeni adet günümdü öğrendiğimde. başka bir sürü dualar ettim bilmek istersen paylaşırım canım
Yok cnm abdestsiz okuma cnm abdest alarak okuKızlar bu duayı abdest almadan okuyabiliyor muyuz.iş yerinde okusam.
Canm yenimi hamilesin cnm gecen ay bende ole okumistm hatta okuymamstm brakmstm pismn olmstm bu ay kalbmden cok dua ederk okudum cnm hatta adet olmadm duann btmesinede az kaldi cmm ins iyi haberler alrm ya
bunu başka bir arkadaşım daha tavsiye etmişti canım okuyayım tabi inşallah:) sağolasınSana tek dicegim cnm adetin bittginde meryem.anamızın duasıni oku meryem suresi 41 ,gun okuysn cnm o dua yi okuyp hamile kalan cok insan var cnm sende o yurekten oku ins kabul olur oku sen duayı hic brakma oku hergun aksatma cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?