Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm dun ilk defa bole birsey oldu pedime cok sz kan geldi tamm dedm adet oldm gerisi gelir pedle dolastm birde baktm yok devamo geldi sonra az kahverengi akntm geldi dahada gelmedi bu neden oldu sizce? Gebelkten suphelensem mi
idrar testi yap yada doktora git kan testi yaptir geciktirme canim .inşallah hamilesindir...

idrar testi yap yada doktora git kan testi yaptir geciktirme canim .inşallah hamilesindir...
Pazartesi kanda ckmamsti diyorum beklym birz daha ondn snra tekrr yapym bir hafta grcsn belki ckar dyrm

:) senn bat ne zmn cnm
benim bat yeni bitti kuzu 30 gün var anlayacağın :) benim durumlar biraz karışık şu an olması biraz zor eşimin değerleri çok düşük onun düzelmesini bekliyoruz.

benim bat yeni bitti kuzu 30 gün var anlayacağın :) benim durumlar biraz karışık şu an olması biraz zor eşimin değerleri çok düşük onun düzelmesini bekliyoruz.
Sana tek dicegim cnm adetin bittginde meryem.anamızın duasıni oku meryem suresi 41 ,gun okuysn cnm o dua yi okuyp hamile kalan cok insan var cnm sende o yurekten oku ins kabul olur oku sen duayı hic brakma oku hergun aksatma cnm

Sana tek dicegim cnm adetin bittginde meryem.anamızın duasıni oku meryem suresi 41 ,gun okuysn cnm o dua yi okuyp hamile kalan cok insan var cnm sende o yurekten oku ins kabul olur oku sen duayı hic brakma oku hergun aksatma cnm

evet kesinlikle okumalısınız bende çok uğraştım sonunda meryem suresi ve bir çok dua ile hamile kaldım.

dilerim hepiniz hamileyiz diye yazarsınız, o kadar iyi anlıyorum ki sizleri, her ay deli gibi belirtiler aradım durdum, yapmadığım kür kalmadı, aklınıza gelen burada okuyup gördüğüm herşeyi denedim ama olmadı. Sonra hepsini bıraktım sadece tüm kalbimle dua ettim Rabbime sığındım Tefekkür ve Tevekkül ettim, çok samimi idim dualarımda. Zaten en önemlisi de bu.. bir besmele bile çekilse kalbin en derininden olmalı. Sonuç olarak mucizeme kavuştum, henüz çok yeni Allah cümlesiyle beraber benide meleklerime kavuştursun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kızlar size tavsiyem tıbbi olarak bir rahatsızlığınız var ise hemen tedavi olun ve tüm kalbinizle Allaha sığının... ve herşeyin bir saati var vakti gelmeden hiçbirşeyi Rabbim yaşatmıyor. Herkeze hayırlı sağlıklı sıhhatli göz aydınlığı olacak evlatlar diliyorum.

evet kesinlikle okumalısınız bende çok uğraştım sonunda meryem suresi ve bir çok dua ile hamile kaldım.
Canm bende bu ay okudum adetim 14 gun gecti cnm pazartesi negatf ckti haftaya tekrr kan vercm cnm bakalm benmde ne ckcak sen ne ksdr zamanda ogrenmstn cmm

Canm bende bu ay okudum adetim 14 gun gecti cnm pazartesi negatf ckti haftaya tekrr kan vercm cnm bakalm benmde ne ckcak sen ne ksdr zamanda ogrenmstn cmm

ben meryem suresini okudum okurken adet oldum, ara vermeden 41 gün okumalısınız diye okumuştum bir yerde ama kalbim sayının öneminden çok ne kadar okunursa samimiyetin daha önemli olduğunu söyledi, adetim bitti tekrar devam ettim okumaya, bir sonraki ayda hamile olduğumu öğrendim canım. öğreneli 3 gün oluyor daha çok yeni adet günümdü öğrendiğimde. başka bir sürü dualar ettim bilmek istersen paylaşırım canım

Kızlar bu duayı abdest almadan okuyabiliyor muyuz.iş yerinde okusam.

Canm yenimi hamilesin cnm gecen ay bende ole okumistm hatta okuymamstm brakmstm pismn olmstm bu ay kalbmden cok dua ederk okudum cnm hatta adet olmadm duann btmesinede az kaldi cmm ins iyi haberler alrm ya

Arkadaşlar ben artik boyle umutsuz demiyorum Rabbimden ümit kesilmez ama kendimi motive etmekten yoruldum aman düşünme şunu yap bunu yap

Canm yenimi hamilesin cnm gecen ay bende ole okumistm hatta okuymamstm brakmstm pismn olmstm bu ay kalbmden cok dua ederk okudum cnm hatta adet olmadm duann btmesinede az kaldi cmm ins iyi haberler alrm ya

inşallah canım. güzel haberlerini bekliyorum

bunu başka bir arkadaşım daha tavsiye etmişti canım okuyayım tabi inşallah:) sağolasın

Aralikta dusuk yaptim. Bebek yapmak icin uğrasiyorum daha olmadi gecen ayda adetim gecikti 31bthgc cikti sonra uc gun sonra adet oldum. Cok uzuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…