Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen ay o kadar sey yapmama ramen kalamadim bu ay hic bisi yapmicam

Kzlar adetim geceli 13 gun oldu ve adet olmdm pzrtesi kan testim negatfti haftya randevum var sizce snra ckarmı
canım geç döllenme diye birşey var varsa geç çıkabiliyor ama stres erteleyebiliyor ben çok yaşardım kimyasal gebelik deniyor bu duruma yani hiçbirşey yok ama adetin geç oluyor psikoloji ile alakalı diye düşünüyorum.

Gecen ay o kadar sey yapmama ramen kalamadim bu ay hic bisi yapmicam
sorun olmayan çiftlerin bile 1 yıl çocuğu olmayabiliyor canım her yolu deniyim diyoruz yinede sen de bendensin inşallah olur:)

canım geç döllenme diye birşey var varsa geç çıkabiliyor ama stres erteleyebiliyor ben çok yaşardım kimyasal gebelik deniyor bu duruma yani hiçbirşey yok ama adetin geç oluyor psikoloji ile alakalı diye düşünüyorum.
Cnm kmyasl oldgnda idrrda ckyr ama sanmyrm benim ondada ckmadi cnm adetne 5 gun kalanlarna sasyrm baksana benim iki hafta oldu ben halen ogrenemdm yani

kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum sizleri ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ikinci gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla alındı yapılan tahlılelrde kan pıhtılaşması olduğu öğrenıldı iğneye başladım kürtaj olalı bı seneyı gerçti bu ay adet ğünüm 20 nisan ama bende henüz bir belirti yok sadece göğüslerimde ağrı var eğer adet olursam da ayın 2 sıne rrahım fılmı çekılecem sizce nbedir bu hal gebelık varmıdır

Cnm kmyasl oldgnda idrrda ckyr ama sanmyrm benim ondada ckmadi cnm adetne 5 gun kalanlarna sasyrm baksana benim iki hafta oldu ben halen ogrenemdm yani
benim düşünceme göre adet gecikmesi ama kuzu yinede vardr inşallah ne diyeyim enteresan bir durum gerçekten

Canım yarın tekrar y

Canım bugun tekrar test yapsan..oda oyle silik cikarsa doktora git vakit kaybetmeden cok sevindim..inşallah hamilesindir..
Insallah vanimya.dun sabah yaptim bide bu sabah yaptim.ikiside silik cikti.sabah saglik ocagina gidcem.durumu anlattim sabah gel dedi kan icin.hayirlisi artik bakalim.haber ederim burdan:))

1 senelik evliyim hic korunmadik prolaktain yuksekligi var
Benim 2 sene oldu canım çok duydum prolaktin hormonu yüksek olup hamile kalan halledilmeyecek birşey değil bence İnşallah kısa zamanda güzel haberlerini alırız

Benim 2 sene oldu canım çok duydum prolaktin hormonu yüksek olup hamile kalan halledilmeyecek birşey değil bence İnşallah kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Pco da var bende. Canim insallah insallah bende cok duydum sizin nie olmuyo

Pco da var bende. Canim insallah insallah bende cok duydum sizin nie olmuyo
Eşim çatılırken ameliyatı oldu canım ama değerleri yine çok düşük çıkıyor düzelmedi henüz 7ay oldu ameliyat olalı canım bekliyoruz ilaçlar kürler Vs kullanıyoruz İnşallah nasib eder rabbim

benimde hiç bu durumda olacağım aklıma gelmezdi canım hiç korunmadık 2 yıllık evliyiz, ama insanız sınanıyoruz. burda ne kadar güzel hikayeler okuyorum kendiliğnden hiç beklemediğim bi anda geldi diye inşallah rabbim bizi sevindirir.
İnsallah canım

Bende ilk 1 sene istememiştim bir yaz daha geçsin demişsin ufak tefek borçlr bitsin demiştim. 2.ayımda kesin kalırım diye düşünmüştüm ama artık çağ öyle bir oldu ki yediklerimiz içtiklerimz yüzünden olmuyo.Allah kalbimizi biliyor inşallah ona göre nasip eder.
Vardır elbet RABBİMİN bir bildiği.Bize düşen sadece DUA ve SABIR

Back