- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
Sebepsiz infert.canımdoktor ne demişti sizin için
Peki aşılama veya tüp bebek düşünmüyor msuunuz?Sebepsiz infert.canım
Hepsi denendi canım kürlerden tut kocakarı ilaçlarına kadar.Peki aşılama veya tüp bebek düşünmüyor msuunuz?
durumun çok zormuş...Hepsi denendi canım kürlerden tut kocakarı ilaçlarına kadar.
İns cnm blmyrm ilk defa bu kad r uzun oldu ama pazrtesi negatf benim umudumi kesti ya: (Busracim insallah sonradan cimar insallah hamesindir
İns kotu birsy yoktr cnm benimde umudum kalmadi ztn beklyrmBilemiyorum canım.Seni üzmek istmemem ama kanda yoksa zannetmiyorum.Umarım başka şeyler çıkmaz.
Benim 17 gün geçmişti 2 kan testi 4 idarar testi yaptırdım ama olmadı.Nasip arkadaşım inşallah olur.ALlah hayırlısını verisnİns cnm blmyrm ilk defa bu kad r uzun oldu ama pazrtesi negatf benim umudumi kesti ya: (
İns cnm hersyn hayrlisi bende zten adet olmayı beklyrm pazartesi kan ckmamasi beni yktı tamamen cnmBenim 17 gün geçmişti 2 kan testi 4 idarar testi yaptırdım ama olmadı.Nasip arkadaşım inşallah olur.ALlah hayırlısını verisn
Üzülme vardır bir sebep allah hayırlsıını versin de zamanı gelince inşallah olur.İns cnm hersyn hayrlisi bende zten adet olmayı beklyrm pazartesi kan ckmamasi beni yktı tamamen cnm
Ne zaman doktora gidiceksin icini ferah tut canimİns cnm blmyrm ilk defa bu kad r uzun oldu ama pazrtesi negatf benim umudumi kesti ya: (
İns cnmÜzülme vardır bir sebep allah hayırlsıını versin de zamanı gelince inşallah olur.
Haftaya cuma gidicem cnm dra kesin ilac verck o zamana kadr olmazsam kullanmcam mecburi napim: (Ne zaman doktora gidiceksin icini ferah tut canim
Söktürücü verecek dimiİns cnm
Haftaya cuma gidicem cnm dra kesin ilac verck o zamana kadr olmazsam kullanmcam mecburi napim: (
Buyuk ihtimal verick vallahiki adet oluyimde umrmda degl ya ilac icmm anlcn adet oluyimde artk rahatlym yani cnmSöktürücü verecek dimi
Bu kadınların derdi hep stres hep stressBuyuk ihtimal verick vallahiki adet oluyimde umrmda degl ya ilac icmm anlcn adet oluyimde artk rahatlym yani cnm
İns cnm
Haftaya cuma gidicem cnm dra kesin ilac verck o zamana kadr olmazsam kullanmcam mecburi napim: ([/QUOTE oyle canim mecbur kullancaz herseyin hayirlisi canim sikma canini
Olsan stres olmasan stres ortadym yani cnm olede ckmyr bolede ckmyr ya: (Bu kadınların derdi hep stres hep stress
Merhaba ben 5 . Denemeleri bu ay ypiyorum 4 ay husran konuslm istersenKızlar, bebiş için 6.ay içindeyim yılmadan umut dolu her ay çaba sarf ediyorum. Benim gibi olanlar dertleşelim. Bilgi sahibi olalım. Neleri yanlış yapıyoruz da olmuyor. Bilgiler sayesinde belki yanlışlarımızı eksiklerimizi gideririz bu süre zarfında. Öncelikle batlardan baslayalım haydii.. :)
Insallh hamissindirKızlar 12 gün var regl e.. Rabbim den ümit kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?