• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBİŞ İÇİN DERTLEŞME POSTU!!!

7 aydır istiyorum. Biliyorum kısa bir süreç belki buradakilere göre ama her ay umutlanıp hüsrana uğramak canımı yakıyor herkes gibi.. bugün mesela adet günüm gelen giden yok ama umutlanmaktan bıktım. Aksine instagramda sözleşmiş gibi herkes ya doğuruyor ya da hamilelik haberi paylaşıyor. Rabbim sağlıkla kucaklarına alıp büyütmeyi nasip etsin.. Bize de hayırlısıyla gebelik haberi almayı nasip etsin inşaAllah.. 🤲🏻

Kızlarımm bebek isteyen anne adaylarımm gelin bu post altında konuşalım. Ne zamandır istiyorsunuz neler yaşadınız? Gelin birbirimize umut olalımm :KK200:
Selaamm bende 11 aydır istiyorum.Hormon değerlerim normal fakat bende pko var.Perşembe günü hsg çekileceğim ve şu an 5 cm yumurta kisti var bakalım neler olacak

1,5 senedir istiyorum tüm testler normal 1 ay önce hsg çekildim şuan bekliyorum.. Çok zor bir durum benden sonra evlenenlerin bile cocukları var bu sene etrafımdaki herkes ya dogum yaptı ya hamile istediğim için herşey gözümün önünde yaşanıyor gibi içimden hep iç geçiyorum bir gün benimde olur mu acaba diye ama her ay aynı hüsran..

7 aydır istiyorum. Biliyorum kısa bir süreç belki buradakilere göre ama her ay umutlanıp hüsrana uğramak canımı yakıyor herkes gibi.. bugün mesela adet günüm gelen giden yok ama umutlanmaktan bıktım. Aksine instagramda sözleşmiş gibi herkes ya doğuruyor ya da hamilelik haberi paylaşıyor. Rabbim sağlıkla kucaklarına alıp büyütmeyi nasip etsin.. Bize de hayırlısıyla gebelik haberi almayı nasip etsin inşaAllah.. 🤲🏻
Herhangi bir problemin var mı peki

Ah kuzum o beni de çok yaralıyor benimde daha 4 ay oldu ama insan çevresindekileri görünce ben anne olamayacak mıyım diye düsüncelere giriyor 😔

Selaamm bende 11 aydır istiyorum.Hormon değerlerim normal fakat bende pko var.Perşembe günü hsg çekileceğim ve şu an 5 cm yumurta kisti var bakalım neler olacak
Bende de 3.6 cm çikolata kisti var kuzum çok korkuyorum olmayacak diye 😔 bu ay da olmazsa doktora gideceğim bende beklemek zulüm gibi 😔 insallah güzel haberlerini alırız bebeğim

1,5 senedir istiyorum tüm testler normal 1 ay önce hsg çekildim şuan bekliyorum.. Çok zor bir durum benden sonra evlenenlerin bile cocukları var bu sene etrafımdaki herkes ya dogum yaptı ya hamile istediğim için herşey gözümün önünde yaşanıyor gibi içimden hep iç geçiyorum bir gün benimde olur mu acaba diye ama her ay aynı hüsran..
Canım ya inşallah hayırlısıyla bize de bu ay hamilelik sevinci nasip olsun inşallah gerçekten beklemek ve hüsrana uğramak cok yaralayıcı 😔

Herhangi bir problemin var mı peki
Geçen ay gittik eşimle doktora. Vajinal muayene oldum. Mantar olduğu söyledi fitil verdi 1 hafta kullandım. Folik asit verdi ki ben folbiol kullanıyordum zaten Inofolic e geçirdi. Çok alakasız geldi açıkçası. Vajinal fitil belki işe yaramıştır diye de düşünmeden edemiyorum..

Canım ya inşallah hayırlısıyla bize de bu ay hamilelik sevinci nasip olsun inşallah gerçekten beklemek ve hüsrana uğramak cok yaralayıcı 😔
amin kuzum sen ovülasyon testi alıp kullanabilirsin işe yarıyor henüz çok erkenmiş üzülmek için hiç stres yapma

amin kuzum sen ovülasyon testi alıp kullanabilirsin işe yarıyor henüz çok erkenmiş üzülmek için hiç stres yapma
bu ay hem ovülasyon testi hemde gynoseed jel aldım kuzum. Bir yandan da clife macun kullanıyorum içeriğinde civanperçemi ve hayıt otu olandan. Henüz erken belki de dediğin gibi ama kist olunca insan hic anne olamayacağım gibi saçma sapan bir düsünceye giriyor sanırım :( ama insallah dualarımda kabul olur ve anne oldum diye başlık açabilirim buraya :( dualarını esirgeme bebeğim lütfenn

C life macun bir tek bana mı yaramadı acaba burada çok duydum ismini.. Ne yumurtlamayı hissettim ne başka bir şey. Jel konusunda kafama takılıyor olurda bugün adet olursam ki inşaAllah olmam kullanacağım jeli bakalım..

Sorma ya bende de aynı durum var bende 1.5 senelik evliyim Bayadır cocuk istiyoruz kafamı burda strese koymayim sakinleseyim diye instagram bakıyorum orda da tanıdıklarım olsun ünlü fenomenler olsun herkes hamilelik haberi veriyor bizde mi sorun var ya iyice stres yapıyorum artık

2 sağlıksız gebelik geçirdim, biri ameliyat biri kürtaj olmak üzere. Kürtajdan sonra adet düzenim bozuldu tekrar istedik ama olmadı bat 18ağustos olmasına rağmen hâlâ adet olmadım. Çok stresliyim evlendiğimden beri ilk defa böyle oldu

C life macun bir tek bana mı yaramadı acaba burada çok duydum ismini.. Ne yumurtlamayı hissettim ne başka bir şey. Jel konusunda kafama takılıyor olurda bugün adet olursam ki inşaAllah olmam kullanacağım jeli bakalım..
Valla bende bi denemek istedim kuzum yumurtlama görürsem jeli kullanıcam ama henüz 6. gün yaptım testi yumurtlama yok bakalım hayırlısıyla bu ay hiç birimiz adet olmayız da gebe kalırız amiinn

2 sağlıksız gebelik geçirdim, biri ameliyat biri kürtaj olmak üzere. Kürtajdan sonra adet düzenim bozuldu tekrar istedik ama olmadı bat 18ağustos olmasına rağmen hâlâ adet olmadım. Çok stresliyim evlendiğimden beri ilk defa böyle oldu
Bir sorun mu vardı canım çok geçmiş olsun neden sağlıksız olduğu araştırıldı mı :(

Sorma ya bende de aynı durum var bende 1.5 senelik evliyim Bayadır cocuk istiyoruz kafamı burda strese koymayim sakinleseyim diye instagram bakıyorum orda da tanıdıklarım olsun ünlü fenomenler olsun herkes hamilelik haberi veriyor bizde mi sorun var ya iyice stres yapıyorum artık
Evet gerçekten bende bir ara instagramı bile kapatmayı düşündüm kendimi sorunlu gibi hissetmeye başladım :(

bu ay hem ovülasyon testi hemde gynoseed jel aldım kuzum. Bir yandan da clife macun kullanıyorum içeriğinde civanperçemi ve hayıt otu olandan. Henüz erken belki de dediğin gibi ama kist olunca insan hic anne olamayacağım gibi saçma sapan bir düsünceye giriyor sanırım :KK43: ama insallah dualarımda kabul olur ve anne oldum diye başlık açabilirim buraya :KK43: dualarını esirgeme bebeğim lütfenn
dualarımda her zaman hepiniz varsınız bende kullandım clife ama 1 ay bi işe yaramadı bujları düşünmen için cok erken stres en büyük faktör ama düşünme demeyle olmuyor kendimden biliyorum sende benim için dua et

Back