- 15 Kasım 2022
- 1.396
- 933
- 53
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
Rica ederim sende esirgemeİnsallah canım cok tesekkür ederim dualarını esirgeme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim sende esirgemeİnsallah canım cok tesekkür ederim dualarını esirgeme
Mevsim geçişi olabilir canım yada kist vs oluşumu olabilir doktora bi görünmekte fayda var tekrar. Kan testi de verebilirsin gebelik şüphesini söyleyerek.Kızlar merhaba. Bende 10 aylık evliyim. Evlendiğimizden beri hiç korunmadık. Ama nasip olmadı daha. Doktora gittim bikaç kere. Daha erken. Sağlık sorunun yok düzenli devam edin demişti. Ben her ay düzenli adet olan biriydim ama evlendikten sonra bu değişti. 30-35 arası. Hatta bi ay 37. Gün adet oldum. Ama bu ay ilk defa bu kadar gecikti. 52 gündür adet olmadım. Bugün kahve rengi leke geldi. Arada adet olacakmış gibi kramp girip duruyor ama yok. Dün kaset test yaptım. Negatif çıktı. Ne oluyo bana böyle bilmiyorum. Madem hamile değişim. Neden adet olmuyorum ya
3 yıldır uğraşıyoruz Allah nasip ederse 1 haftaya tedaviye başlıyoruz inşallah hepimiz güzel haberler veririzKızlarımm bebek isteyen anne adaylarımm gelin bu post altında konuşalım. Ne zamandır istiyorsunuz neler yaşadınız? Gelin birbirimize umut olalımm
Kızlarımm bebek isteyen anne adaylarımm gelin bu post altında konuşalım. Ne zamandır istiyorsunuz neler yaşadınız? Gelin birbirimize umut olalımm
Canım merhaba, benim de bu şekilde adetlerimin mesafesi her ay uzamaya başlamıştı ve doktorlar da aynı sana dediği gibi daha erken diyip diyip gönderiyorlardı, çok zor çünkü bakmak, test yapmak... Neyse en sonunda 6 ya da 7. doktorda iyi birine rastladım ve detaylı muayene etti amh testi istedi ve yumurta rezervim azalmış. Doktorlar erken diyerek gönderiyor ama sana zaman kaybettiriyorlar maalesef ve iyi bir doktora denk gelmek de gerçekten çok zor. Ben evliliğimin 1. yılı sonunda bendeki sorunu anladım, eşimde evliliğimizin 6. ayında benim ricamla test vermişti ve varikosel olduğunu öğrenmişti. O öğrendiğimizde ameliyat oldu ve arkasından ben öğrenince de doktor tüp bebek tedavisi deneyebilirsiniz dedi. Biz de doktoru dinledik ve tüp bebek tedavisine başladık. 1 yılda 4 kere denedik çok yıprandık ve en son transferimde pozitif sonucu aldık çok şükür. Bu esnada da evliliğimizin 2. yılını doldurmuş olduk. Tüp bebek tedavisi esnasında ara verdiğimiz zamanlarda doğal yoldan da denemeye devam ettik ama başarı elde edemedik. Velhasıl peşini bırakma inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur.Kızlar merhaba. Bende 10 aylık evliyim. Evlendiğimizden beri hiç korunmadık. Ama nasip olmadı daha. Doktora gittim bikaç kere. Daha erken. Sağlık sorunun yok düzenli devam edin demişti. Ben her ay düzenli adet olan biriydim ama evlendikten sonra bu değişti. 30-35 arası. Hatta bi ay 37. Gün adet oldum. Ama bu ay ilk defa bu kadar gecikti. 52 gündür adet olmadım. Bugün kahve rengi leke geldi. Arada adet olacakmış gibi kramp girip duruyor ama yok. Dün kaset test yaptım. Negatif çıktı. Ne oluyo bana böyle bilmiyorum. Madem hamile değişim. Neden adet olmuyorum ya
Canımm. Allah bebişini sana bağışlasın. Tşk ederim verdiğin destek için. Yarın doktor randevum var. Ama hala adet olmadım. Bende hormon testi isticem. Sorun nedir merak ediyprum. Bişy soracam. Hormon testi adet olmadan yapılır mı. Yoksa adetli olmak şart mı. Amh falan. Bunlardan hiç anlamıyorum ben.Canım merhaba, benim de bu şekilde adetlerimin mesafesi her ay uzamaya başlamıştı ve doktorlar da aynı sana dediği gibi daha erken diyip diyip gönderiyorlardı, çok zor çünkü bakmak, test yapmak... Neyse en sonunda 6 ya da 7. doktorda iyi birine rastladım ve detaylı muayene etti amh testi istedi ve yumurta rezervim azalmış. Doktorlar erken diyerek gönderiyor ama sana zaman kaybettiriyorlar maalesef ve iyi bir doktora denk gelmek de gerçekten çok zor. Ben evliliğimin 1. yılı sonunda bendeki sorunu anladım, eşimde evliliğimizin 6. ayında benim ricamla test vermişti ve varikosel olduğunu öğrenmişti. O öğrendiğimizde ameliyat oldu ve arkasından ben öğrenince de doktor tüp bebek tedavisi deneyebilirsiniz dedi. Biz de doktoru dinledik ve tüp bebek tedavisine başladık. 1 yılda 4 kere denedik çok yıprandık ve en son transferimde pozitif sonucu aldık çok şükür. Bu esnada da evliliğimizin 2. yılını doldurmuş olduk. Tüp bebek tedavisi esnasında ara verdiğimiz zamanlarda doğal yoldan da denemeye devam ettik ama başarı elde edemedik. Velhasıl peşini bırakma inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur.
Canım amh fsh hormonları için adetin 2. Yada 3. Günü kan alıyorlar adetli olmak gerekiyormuş sonraki günlerde verilen testler yanıltıcı olabiliyormuşCanımm. Allah bebişini sana bağışlasın. Tşk ederim verdiğin destek için. Yarın doktor randevum var. Ama hala adet olmadım. Bende hormon testi isticem. Sorun nedir merak ediyprum. Bişy soracam. Hormon testi adet olmadan yapılır mı. Yoksa adetli olmak şart mı. Amh falan. Bunlardan hiç anlamıyorum ben.
Hormon testlerini adetin 2 ya da 3. günleri veriyorsun ama amh testini istediğin zaman yaptırabilirsin adet olmana gerek yok. Amh testi yumurta rezervlerin hakkında bilgi veriyor sana ben de bilmiyordum ama işin içine girdikçe öğrendim. Sadece sen değil mutlaka eşin de muayene olsun. Inşallah en kısa zamanda en hayırlısıyla hamilelik haberini alırım. Dua edeceğim senin için de.Canımm. Allah bebişini sana bağışlasın. Tşk ederim verdiğin destek için. Yarın doktor randevum var. Ama hala adet olmadım. Bende hormon testi isticem. Sorun nedir merak ediyprum. Bişy soracam. Hormon testi adet olmadan yapılır mı. Yoksa adetli olmak şart mı. Amh falan. Bunlardan hiç anlamıyorum ben.
Güzelim gerçekten canım acıdı kaybını kalbimin derinlerinde hissettim. Minik meleğin cennetin en güzel köşesinde inşallah bununla huzur bul Rabbim seni tekrar mucizesiyle ödüllendirmis insallah sağ salim kucağına almak nasip olsun, beni de dualarında eksik etme Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın aminMerhaba ben 2 sene 8 aylik evliyim. Yaklasik 4 ay sonra 22 yasima giricem.
Ilk senede 1 düşük yaşadim. Tam 1 seneyi doldurdugumzda hamile kaldim tedaviyle bebegim saglikli bir sekilde 41+5 de sancimla normal doguma girdim dogumum çok zor geçti iç dis dikisim oldu narkozlu falan çocukta iri 3 kl 900 gr. Zor ve uzun oldu dogumum oglum 2 gun kuvezde kaldi ve 2 nci gunu kaybettik. Dogumda zorlandigi için. Bu olay geçen ekim ayinda oldu. Bu seneye geçtik ocak ve mart ayi kimyasal geçirdim. Bu sureçte tedavimi oldum Son kimyasalden sonra adet gormeden hmn hamile kaldim onuda mayis ayi 8 haftalikken bos gebelik sebebi ile dusuk yaptim. Sonra ilk adetimi haziran ayi gordum ve son adetim oldu. Suan 10+5 hamileyim. Bu hamilleigimi ogrenir ogrenmez hemn doktoruma aradim gel hemn yatisini yapalim onlem amaçli dedi bu gune kadar 2 kere yattim çiktim. Ilaç kullaniyorum suanda. Allaha sukur hamileligim iyi ilerliyor. Aslinda ben hamile kalabiliyorum ama nedense ilerlemiyor ve ya kavusmak nasip olmuyor. Biliyormsn en çokta o bebegimde canim çok yandi yuregimin bir koşesinde hala o duruyor. 11 ay olmak uzere yaşasaydi onumuzdeki ay 1 yasinda olucakti. Onu düşünmedik 1 günüm bile yok. Ilk zamnlar çok aciyordu kalbim ama zamanla yaralar kabuk bagliyor. Unutmuyorsun o aci geçmiyor ama hafifliyor belki bir bebek dahada hafifletecek. Aslinda o acinin geçmesinide istemiyorum. Eger o aci geçerse onu unutmuş olucam onu unutmak asla istemiyorum. Fotolari videolari var ilk zamanlar bakip bakip agliyordum herkes sil onlari canin dahada acicak diyordu. Onlar oyle dedikçe içimden saldirmak istiyordum eger benim iznim olmadan onlari silerse deliririm faln. Ama artik uzulerek degilde gurur duyarak bakiyorum boyle bir evlada dokunmak kaşlari gozleri parmaklari her hucresine kadar hayranlikla bakiyorum. Dusunsene onu sen doguruyorsun. Nasil mucize. Dogurmayan anlayamaz onun sevgisinide acisinida gerçekten ben ikisinede şahit oldum. Allaha şükür ediyorum o şuan evrenin en guzel en temiz yerinde. O bir melek. Kaybbetigimi ogrendigim zaman hastaneden onu gotureceklerken. Hani boynun bükük derler ya gerçekten öyle boynum kafami kaldiramiyordu. Kafam omuzlarima dogru büküktü. Inanirmisnz ben yemegimi bile yatarak yerken artik nasil şok yasadiysam sandalyede vs oturmuşum o an farkinda degilim sonra sonra hatirliyorumda nasil oturmusum diye. Sonraki gunler yine oturamadim tabi. . bazi zamanlarda bazi çocuklari gordugumde imreniyorum. Bide insanlarin o zamanlar bana acimasi canimi acitiyordu selam bile vermeyen insanlar bana aciyarak merhamet etmeleri çok daha canimi acitiyordu. Bide onun o mezarda çürüyüşü. Ama sadece allaha sigindigimda ferahlik geldi kalbime o ferahligi başka hiç bir yerde bulamadim. Yoksa insan delirirdi.
Bana deseler en aci sey ne deseler bir annenin evladini ölü bir şekilde görmesi. Babaninsa tabutu ve ya elleriyle taşiyarak mezarliga gitmesi. Elleriyle çocugunu mezara koymasi onu gömmesi diyebilirim. Erkekler çok dayanikli ve güçlü mesela ben evladimi topraga gömemezdim. Şunlari yazarken inan şuan hiçkirarak agliyorum. Ama boyle yazdikça paylaştikça içim açiliyor. Buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim. Insallah bu bebegimi saglikla alirim kucagima.
Sizlerede her evlat hasreti çeken Kim varsa tüm kalbimle diliyorum. Insallah olucak sabir
Evet benle bununla içimi rahat ettiriyorum. Insallah sag Salim dogar bebegim. Canim olucak allahtan umit kesilmez. Benim esim 18 yil sonra dogmus. Eşim annesini çok seviyor sevilecek kadinda dogrusu. Esimde hayirli evlat denenlerden. Benimde çocugum esim gibi olsun isterim. Allahtan ümit kesilmezGüzelim gerçekten canım acıdı kaybını kalbimin derinlerinde hissettim. Minik meleğin cennetin en güzel köşesinde inşallah bununla huzur bul Rabbim seni tekrar mucizesiyle ödüllendirmis insallah sağ salim kucağına almak nasip olsun, beni de dualarında eksik etme Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın amin
O kadar ihtiyacım varki dualara. Çok tşk ederim. Allah bin kere razı olsun. Gönlüne göre versin inşallah. Bende bugün adet oldum. Doktordan geldim şimdi. Pkos var dedi. Yumurtalarım çatlmıyo geç çatlıyo dedi. Letu adında bi ilaç verdi yanında glifor verdi. Hormon testi yaptım. Bak paylaşayım. Deperlerin yumurta rezervin iyi sadece tembel dediHormon testlerini adetin 2 ya da 3. günleri veriyorsun ama amh testini istediğin zaman yaptırabilirsin adet olmana gerek yok. Amh testi yumurta rezervlerin hakkında bilgi veriyor sana ben de bilmiyordum ama işin içine girdikçe öğrendim. Sadece sen değil mutlaka eşin de muayene olsun. Inşallah en kısa zamanda en hayırlısıyla hamilelik haberini alırım. Dua edeceğim senin için de.
Canım senin değerlerin iyi bence benim FSH falan yüksekti rezervim az olduğu için ama senin demek ki rezervin yüksek ki değerlerin iyi gelmiş. Pcos lar yumurta rezervi az olan insanlara göre daha kolay hamile kalıyor özellikle tedaviye daha iyi yanıt veriyor çünkü yumurta sayınız çok o yönden daha avantajlı. Sana önerim Instagrama clife yaz ve o macunu 3 ay kullan ben onu kullandım ve tüp bebeğimin tutmasında katkısı olduğunu düşünüyorum. Şimdi sen pcos olduğun için yumurtlama takibi yapman çok zor o yüzden bence ovulasyon testi de al ve yumurtlama gününü kaçırma. O clife macun da yumurtanın kalitesini artırır. Bence denemekten zarar gelmez bir araştır bir de o macunu kullanırken yumurtlamadan 2 gün sonra bırakıyorsun zaten alacağın sayfa sana bilgi veriyor sen mesaj attığında kullanım şeklini. Eşin de test verebilir bence iyi olur. Bir de benim eşim imprly ve proxeed plus kullanmıştı ay bir de çörekotu yağı kullanmıştı doktor tavsiyesiyle ve sperm sayısı çok fazla artmıştı bunları da araştır istersen. Inşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsınO kadar ihtiyacım varki dualara. Çok tşk ederim. Allah bin kere razı olsun. Gönlüne göre versin inşallah. Bende bugün adet oldum. Doktordan geldim şimdi. Pkos var dedi. Yumurtalarım çatlmıyo geç çatlıyo dedi. Letu adında bi ilaç verdi yanında glifor verdi. Hormon testi yaptım. Bak paylaşayım. Deperlerin yumurta rezervin iyi sadece tembel dediEki Görüntüle 3298074
Herkesin bebeği oluyor. Benden sonra evlenen eltimin gorumcemin. Eşimin arkadaşlarının çevrem olur olur daha gencsiniz diyor artık o cümleler bile bana batıyor kimseyle iletişim kurmak gelip gitmek istemiyorumBende anlatayım. 4 yıllık evliyim pcosluyum. İlk sene bebek düşünmedik sonra olmadi. 2 kez aşılama denedim olmadı. Sonra bursa bahcecide tüp bebek denedim bu sene temmuz ayında. Pozitifi de gördüm çok şükür o kadar mutlu oldum ki dünyalar benim oldu sandım. Ama mutluluğum çok kısa sürdü. Kalp atışını duyamadım. 2 hafta bekledim nolur nolmaz diye bugün düşük yaptım. Dünyalar başına yıkıldı. Tüm hayallerim bitti o kadar yoruldum ki. Hayırlısı diyorum hep diyorum ama bedenen gücüm kalmadı
Ahh canım ağlayarak okudum.. bende 8 aylık yavrumu kaybettim… dediğin gibi ilk günler yaşayamıcam sandım acım içime sığmadı ama zaman herşeyin ilacı alışıyorsun zor da olsa.. ama unutulmuyor unutamıcaz da vardır rabbimin bir bildiği… rabbim yavrunu sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım…Merhaba ben 2 sene 8 aylik evliyim. Yaklasik 4 ay sonra 22 yasima giricem.
Ilk senede 1 düşük yaşadim. Tam 1 seneyi doldurdugumzda hamile kaldim tedaviyle bebegim saglikli bir sekilde 41+5 de sancimla normal doguma girdim dogumum çok zor geçti iç dis dikisim oldu narkozlu falan çocukta iri 3 kl 900 gr. Zor ve uzun oldu dogumum oglum 2 gun kuvezde kaldi ve 2 nci gunu kaybettik. Dogumda zorlandigi için. Bu olay geçen ekim ayinda oldu. Bu seneye geçtik ocak ve mart ayi kimyasal geçirdim. Bu sureçte tedavimi oldum Son kimyasalden sonra adet gormeden hmn hamile kaldim onuda mayis ayi 8 haftalikken bos gebelik sebebi ile dusuk yaptim. Sonra ilk adetimi haziran ayi gordum ve son adetim oldu. Suan 10+5 hamileyim. Bu hamilleigimi ogrenir ogrenmez hemn doktoruma aradim gel hemn yatisini yapalim onlem amaçli dedi bu gune kadar 2 kere yattim çiktim. Ilaç kullaniyorum suanda. Allaha sukur hamileligim iyi ilerliyor. Aslinda ben hamile kalabiliyorum ama nedense ilerlemiyor ve ya kavusmak nasip olmuyor. Biliyormsn en çokta o bebegimde canim çok yandi yuregimin bir koşesinde hala o duruyor. 11 ay olmak uzere yaşasaydi onumuzdeki ay 1 yasinda olucakti. Onu düşünmedik 1 günüm bile yok. Ilk zamnlar çok aciyordu kalbim ama zamanla yaralar kabuk bagliyor. Unutmuyorsun o aci geçmiyor ama hafifliyor belki bir bebek dahada hafifletecek. Aslinda o acinin geçmesinide istemiyorum. Eger o aci geçerse onu unutmuş olucam onu unutmak asla istemiyorum. Fotolari videolari var ilk zamanlar bakip bakip agliyordum herkes sil onlari canin dahada acicak diyordu. Onlar oyle dedikçe içimden saldirmak istiyordum eger benim iznim olmadan onlari silerse deliririm faln. Ama artik uzulerek degilde gurur duyarak bakiyorum boyle bir evlada dokunmak kaşlari gozleri parmaklari her hucresine kadar hayranlikla bakiyorum. Dusunsene onu sen doguruyorsun. Nasil mucize. Dogurmayan anlayamaz onun sevgisinide acisinida gerçekten ben ikisinede şahit oldum. Allaha şükür ediyorum o şuan evrenin en guzel en temiz yerinde. O bir melek. Kaybbetigimi ogrendigim zaman hastaneden onu gotureceklerken. Hani boynun bükük derler ya gerçekten öyle boynum kafami kaldiramiyordu. Kafam omuzlarima dogru büküktü. Inanirmisnz ben yemegimi bile yatarak yerken artik nasil şok yasadiysam sandalyede vs oturmuşum o an farkinda degilim sonra sonra hatirliyorumda nasil oturmusum diye. Sonraki gunler yine oturamadim tabi. . bazi zamanlarda bazi çocuklari gordugumde imreniyorum. Bide insanlarin o zamanlar bana acimasi canimi acitiyordu selam bile vermeyen insanlar bana aciyarak merhamet etmeleri çok daha canimi acitiyordu. Bide onun o mezarda çürüyüşü. Ama sadece allaha sigindigimda ferahlik geldi kalbime o ferahligi başka hiç bir yerde bulamadim. Yoksa insan delirirdi.
Bana deseler en aci sey ne deseler bir annenin evladini ölü bir şekilde görmesi. Babaninsa tabutu ve ya elleriyle taşiyarak mezarliga gitmesi. Elleriyle çocugunu mezara koymasi onu gömmesi diyebilirim. Erkekler çok dayanikli ve güçlü mesela ben evladimi topraga gömemezdim. Şunlari yazarken inan şuan hiçkirarak agliyorum. Ama boyle yazdikça paylaştikça içim açiliyor. Buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim. Insallah bu bebegimi saglikla alirim kucagima.
Sizlerede her evlat hasreti çeken Kim varsa tüm kalbimle diliyorum. Insallah olucak sabir
evet Yumurta rezervin iyi dedi. Çatlama olmuyo dedi kuzum. Geçen ay clife kullandım. Gebelik oluşmadı ama 28. Gün adet oldum. Şaşırdım hatta dedim gebelik oluşmadı ama hırmonumu düzene soktu. Sonra bitince bıraktım yumurtlama görmeden. 54 gündür de adet olmadım. Tersmi tepti. Düzenli devam etmedim diyemi böle oldu anlamadım. Ovulasyonda kullanıuordum. Hatta son iki ay pik görmedim adetten sonra kullansam mı bilemedim. Bu ay stres yapmak istemiyorım aslında. Ay bilemedim aklım karışık. Clife ta kullansam mı bilemedim. Doktorda ilaç verdi ya. Aynı anda olurmu kiCanım senin değerlerin iyi bence benim FSH falan yüksekti rezervim az olduğu için ama senin demek ki rezervin yüksek ki değerlerin iyi gelmiş. Pcos lar yumurta rezervi az olan insanlara göre daha kolay hamile kalıyor özellikle tedaviye daha iyi yanıt veriyor çünkü yumurta sayınız çok o yönden daha avantajlı. Sana önerim Instagrama clife yaz ve o macunu 3 ay kullan ben onu kullandım ve tüp bebeğimin tutmasında katkısı olduğunu düşünüyorum. Şimdi sen pcos olduğun için yumurtlama takibi yapman çok zor o yüzden bence ovulasyon testi de al ve yumurtlama gününü kaçırma. O clife macun da yumurtanın kalitesini artırır. Bence denemekten zarar gelmez bir araştır bir de o macunu kullanırken yumurtlamadan 2 gün sonra bırakıyorsun zaten alacağın sayfa sana bilgi veriyor sen mesaj attığında kullanım şeklini. Eşin de test verebilir bence iyi olur. Bir de benim eşim imprly ve proxeed plus kullanmıştı ay bir de çörekotu yağı kullanmıştı doktor tavsiyesiyle ve sperm sayısı çok fazla artmıştı bunları da araştır istersen. Inşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın