- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.261
valla şeker doktor bana ancak 4. ayda belli olacağını söyledi hatta nedeninide mantıklı bir şekilde anlattı insan oluşumu organlar vs. vs. o yüzden bekliyoruz eğer ikili testte belli olursa sürpriz olur bakalım hayırlısı...
boş gebelik evet testte çıkıyor yani şu evde yapılan testlerde. daha önce burdan yazmıştım okudunmu bilmiyorum, işyerinden bir arkadaşımın eşine evdeki testte çift çizgi çıkmış doktora gidince boş gebelik olduğu anlaşılmış. yalnız şunuda söyliyim ben evde yaptığım testte negatif çıktı fakat ben hamileyim kesin olanı kanda gözüküyor anlayacağın cicim... :CüvCüv::ecrin_bebek:
hayırlısı olsun canım eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda gerisi yalan boşver zamanı gelince öğrenirsin sevindim valla boş gebelik değilmişim demek benimki kandada çıkmadı çok ilginç valla hayırlısı olsun ay çok teşekkür ederim cerencim sağol şimdi kafam daha rahatŞeniz
kızlar bana müsade saat 5'te mesaim bitiyor kendinize çok çok iyi bakın eşlerinizle güzel bir akşam geçirin ve moralinizi hep yüksek tutun lütfen...
herkese hayırlı akşamlar.... öpüyorum hepinizi çıtırlarkaydirigubbakcemile3 :CüvCüv::ecrin_bebek:
İYİDE CİCİM SEN ZATEN BOŞA DOLDURMUŞSUN KAFANI BENCE SENLİK BİR KONU DEĞİLDİ ZATEN BU... SIKMA CANINI FAZLADA TAKILMA BU KONULARA :CüvCüv::ecrin_bebek:
Merhaba kizlaaarr...
Sayfalar almis basini gitmis oku oku bitmiyor, ben kisaca hepinize selam vereyim dedim. Siz iyi aksamlar dileyip cikmissiniz, burda ben yeni kalktim sabah kahvaltisi yapiyorum:)))
Bu arada TSH sonucumu aldim. Maalesef aklima gelen oldu, TSH im 8 olmus yine. Hemen bir yarim yuttum bunu haber alinca. Bu sabahta bir tam tefor yuttum. Bakalim 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptircam, eminim dusecekte bunu boyle normal seviyelerde tutmak bayagi ugrastircak bizi.
Ya canim niye bekliyorsun 2 gun oldu dimi adetin geceli, hadi test yapsana...herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben hala bekliyorum gelen giden yok ama göğüslerim fena halde sancıo yani en kötüsü beklemek ya ve sonunda kırmızıları görmek
destek olan bütün arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum üzüntüme ortak olup acımı paylaştığınız için sizlere minnettarım Allah razı olsun sizlerden bugün kırmızı kartı yemiş olmama rağmen biraz daha iyiyim dediğim gibi bi çok şeyin üstüste gelmesi bende doluluk yapmış ve patlamamda böyle oldu ben çevremdekilerin laflarına kulak tıkayan insanım her konuda böyle ama karşındakiler akranın değilde yaşça senden büyük oldumu söylenilen laflar cevap veremediğiniz için daha bir ağrınıza dokunur işte bendede bu oldu ve daha olacakta ama Allahın izniyle üstesinden geleceğim
burcu canım değerinin artmış olmasına üzüldüm ama senin kararında tutacağına eminim o yüzden içim rahat,baba konusuna gelince evet sen söyleyemedin belki yanlış yazarım diye ama aynen içinden geçen canım babamı 11 yıl önce kaybettim ama daha dün gibi ve özlemi... neyse sende yaşadığın için anlatmama bile gerek yok seninde başın sağolsun bitanem Rabbim yerlerini mekanlarını cennet etsin inşallah
neşe kız ben en kötü durumumda bile sizlerden kopamıyorsam sizleride sevincime üzüntüme ortak ediyorsam anlaki sizlere gerçekten bağlıyım ve ne olursa olsun burdan kopmayı düşünmedim hiç sadece moraller bozukken bazen insanın hiçbirşey yapası gelmiyor ya o zaman burayada nadir girebilirim demek istemiştim ama gördüğün gibi moral bozukluğuda beni sizden koparamıyor:)))
rahel canımsın arkadaşım evet şen şakrakken bazen sulu göz olabiliyorumağlamakla gülmek kardeş ya ondan:)) evel Allah bununda üstesinden geleceğim geleceğiz
cerenn canım aramıza yeni katılmış olmana rağmen hemen hemen hergün burdasın ve gerçekten seni samimi içten buluyorum iyiki varsın canım yüreğine sağlık arkadaşım
yasemin mavideniz entelliye mavi45 arifeyvz ve destek olan diğer arkadaşlar Rabbim gönlünüzün muradına kavuştursun sizleride inanın dualarım hepimizle tüm hamişlere vede adayları olan bizlere Allah hepimizin yardımcısı olsun
kafam dağınık olduğu için adını telafuz etmediğim arkadaşlarım varsa kusuruma bakmayın yarın dahada iyi olacağım Allahın izniyle ben neler atlattım hayata dair bu yanında hafif kalır yine bomba gibi aranızda olacağım kız kambersiz düğün olurmu hiç:)))) kurtulamazsınız benden
SİZLERİ SEVİYORUM
Merhaba kizlaaarr...
Sayfalar almis basini gitmis oku oku bitmiyor, ben kisaca hepinize selam vereyim dedim. Siz iyi aksamlar dileyip cikmissiniz, burda ben yeni kalktim sabah kahvaltisi yapiyorum:)))
Bu arada TSH sonucumu aldim. Maalesef aklima gelen oldu, TSH im 8 olmus yine. Hemen bir yarim yuttum bunu haber alinca. Bu sabahta bir tam tefor yuttum. Bakalim 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptircam, eminim dusecekte bunu boyle normal seviyelerde tutmak bayagi ugrastircak bizi.
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben hala bekliyorum gelen giden yok ama göğüslerim fena halde sancıo yani en kötüsü beklemek ya ve sonunda kırmızıları görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?