destek olan bütün arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum üzüntüme ortak olup acımı paylaştığınız için sizlere minnettarım Allah razı olsun sizlerden bugün kırmızı kartı yemiş olmama rağmen biraz daha iyiyim dediğim gibi bi çok şeyin üstüste gelmesi bende doluluk yapmış ve patlamamda böyle oldu ben çevremdekilerin laflarına kulak tıkayan insanım her konuda böyle ama karşındakiler akranın değilde yaşça senden büyük oldumu söylenilen laflar cevap veremediğiniz için daha bir ağrınıza dokunur işte bendede bu oldu ve daha olacakta ama Allahın izniyle üstesinden geleceğim
burcu canım değerinin artmış olmasına üzüldüm ama senin kararında tutacağına eminim o yüzden içim rahat,baba konusuna gelince evet sen söyleyemedin belki yanlış yazarım diye ama aynen içinden geçen canım babamı 11 yıl önce kaybettim ama daha dün gibi ve özlemi... neyse sende yaşadığın için anlatmama bile gerek yok seninde başın sağolsun bitanem Rabbim yerlerini mekanlarını cennet etsin inşallah
neşe kız ben en kötü durumumda bile sizlerden kopamıyorsam sizleride sevincime üzüntüme ortak ediyorsam anlaki sizlere gerçekten bağlıyım ve ne olursa olsun burdan kopmayı düşünmedim hiç sadece moraller bozukken bazen insanın hiçbirşey yapası gelmiyor ya o zaman burayada nadir girebilirim demek istemiştim ama gördüğün gibi moral bozukluğuda beni sizden koparamıyor:)))
rahel canımsın arkadaşım evet şen şakrakken bazen sulu göz olabiliyorumağlamakla gülmek kardeş ya ondan:)) evel Allah bununda üstesinden geleceğim geleceğiz
cerenn canım aramıza yeni katılmış olmana rağmen hemen hemen hergün burdasın ve gerçekten seni samimi içten buluyorum iyiki varsın canım yüreğine sağlık arkadaşım
yasemin mavideniz entelliye mavi45 arifeyvz ve destek olan diğer arkadaşlar Rabbim gönlünüzün muradına kavuştursun sizleride inanın dualarım hepimizle tüm hamişlere vede adayları olan bizlere Allah hepimizin yardımcısı olsun
kafam dağınık olduğu için adını telafuz etmediğim arkadaşlarım varsa kusuruma bakmayın yarın dahada iyi olacağım Allahın izniyle ben neler atlattım hayata dair bu yanında hafif kalır yine bomba gibi aranızda olacağım kız kambersiz düğün olurmu hiç:)))) kurtulamazsınız benden
SİZLERİ SEVİYORUM